|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
24.2.2006 18:27:03   
Bety
Hej punca, tukaj sem...ne se bat, vse bo dobro....vraže so samo vraže....

Kje pa se je zgodil ta grozni dogodek???

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.2.2006 18:30:34   
tasha23
v Kopru, glih malo pred 11.30 med Hofferjem in Interšparom. Malo prej so povedali še na radiu in sedaj čakam poročila. Kako si pa ti? 

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.2.2006 8:47:30   
Bety
Hojla Tasha23...oprosti...me je delo pregnalo z računalnika....Upam, da si danes boljša...Razumem, da nas čisto vse razburi zdaj, ko smo user posted image ....samo, moraš paziti, da tega ni preveč, ker škodi....Ko opaziš, da se ti dviga pritisk, pojdi na zrak in dihaj globoko...dihaj....dihaj.....nič mislit....meni pommaga....

Sem pa opazila, da čisto drugače doživljam vse okrog sebe. Moram se paziti pri sexu, oz. sploh ne smeva sexat vaginalno in to je majhen problem. Za mojega dragega in ne mene. Alternativa za  ni dovolj, pa se trudim večkrat na dan. Enostavno mu manjka. In to me fuuul jezi. P....duš, da se ne more obvladati vsaj malo. Ufff sem jezna in globoko v sebi mislim, da je podoben ..hmmmm..(psst.živali), ker samo ljudje imajo to sposobnost odlaganja izpolnitve lastnih želja, živali pa ne. Pa oprostite mi, ker sem res jezna. Res sem jezna....

Drugače, pa je z mojo nosečnostjo zaenkrat vse OK. In torek se bliža.user posted image

Lep, sneženi dan vam želim...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.2.2006 8:56:17   
naja78
hooj.user posted image

punce jest sem tko tečna.matr bi kr vse užgalauser posted image .pa ne vas he he he.vse mi gre na.................
še moje user posted image sem na pi...............user posted image pa moj lubi,sam gleda me.a ste ve tut kej tečne???user posted image
drugač se mi ful riga,pa kr neki dviguje,pol pa ko rignem je bolš.opažam,da moram večkrat pomalem jest.user posted image

moram pa si tut jest umislit kake hlače.
prav zimske se mi ne splača kupvat,take za spomlad bi imela.
ker me kavbojke že tiščijo in nisem sproščena.

hm  torej od zadnjega dne M, je mojuser posted image  učeri dopolnil 6 tednov.super.komi čakam pregled in vam poročam.
kok bo G pozjal,ko bom prišla tja user posted image .naj bi pa imela 1 pregled po laparoskopiji.
juhu.
samo da bo vse ok.
držim user posted image za vse nas.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 204
25.2.2006 18:41:21   
_Titi_
samo brez panike punce... pa bo najboljše za vaše otročičke. user posted image

Bety...ne glede na to da imam jaz drugačne težaveuser posted image , ti svetujem, da svojemu partnerju lepo razložiš, da ti v tem trenutku ni in da se bo moral (prav tako kot ti) tudi on za določen čas zadrževati. Če te ima rad, bo razumel...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 205
25.2.2006 20:10:00   
mtina
Ma jaz se pa mojemu kar smilim user posted image : slabost user posted image , utrujenost user posted image , riganje user posted image , napenjanje ... sicer pa tako veste.  Ja pa danes sem dragega najprej nadrla, nato se pa zjokala user posted image

Pravzaprav je zelo razumevajoč. user posted image user posted image user posted image  Aplavz zanj.

Tudi meni je slabo le zjutraj in proti večeru. Tudi jaz sem si danes v dm kupila olje - le da sem vzela nivejinega (NIVEA).

Nočko, Tina

(odgovor članu _Titi_)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.2.2006 21:42:00   
tasha23
Dober veče souser posted image .
Evo še meneuser posted image , danes sem bila cel dan pri mami, ker je moj user posted image šel delat. Sem še vedno utrujena in kar sem danes opazila se hormoni zelo igrajo z mano: pa je toplo, pa je mrzlo... in še to, najbolj me špika v trebuhu ko se razburim user posted image . Tako občutljiva sem, pa neprestano na WC me ženeuser posted image . Da ne govorimo o riganju in pr... kot user posted image
Drugače, pa sva z mamo gledale Quelle in Neckermann kataloge in v Quelle sem vidla takoo lepe nosečniške hlače! Pa niti tako drage nisouser posted image . Tako, da če ne prej sigurno po pregledu si jih bom naročila, saj mi je počasi že vse tako tesnouser posted image .

Uff, pa danes zjutraj ob 5.00 sem se zbudila in to zaradi jošk, ker sem se naslonila nanjeuser posted image (TAKO BOLIJO).

Želim vsem vam prijeten večer user posted image user posted image user posted image user posted image

Tashauser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.2.2006 21:49:40   
Anonimen
Ojla punce.

Sem tista prva anonimna.

Povejte mi prosim, kako prenašate slabost? Kaj naredite, da jo omilite? Meni je danes majhušji dan v življenju. Slabost je tako grozna, da ne morem nič. Celo bruhala sem. user posted image user posted image user posted image Najbolj grozen občutek. V prvi nosečnsoti niti bilo niti sledu od česa takega. Komaj čakam, da mine še teh par tednov in upam, da bo bolje. Tole je pa res grozno. Da ne govorim, kako me vse boli. Pa se tolažim, da to pomeno to, da je z našim user posted image vse v redu.

Grem počasi spat. Upam, da bom vsaj kaj spala in da me tele slabosti vsaj ponoči pustijo pri miru.

Anonimca - tipitapa (P.S. Se bom takole podpisaovala, da boste vedele, za katero anonimno se gre, dokler se ne izdam.)

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
26.2.2006 9:30:51   
naja78
jutrčk.
jest se čez vokend bol zjutri oglašam,ker imam same obiske popoldan.joj kolk je utrudlivo.

samo sem jim pa da la vedt da me približno med 12.00 in 16.00 nema.
ker grem mal počivat z user posted image .

)tipitapa-anonimen-jest sem bribližno 6t(2/7),če prav pišem. slabo mi ni bilo nič,za 1x malo na momente.je pa to ena čudna slabost.se da zdržat.
predlagam ti,da takoj ko vstaneš nekaj poješ,kat ti pač paše.najbolj je kruhek,ali prepečenec.jest sem dons pojedla krof in me ful zgaga zdej peče.stisni si limonco in pomarančko,malo cukraj.meni je bilo prav fajn učer.user posted image

drugač pa punce mislim na vas,pridno čuvajte user posted image .
kar se tiče sexa,bom pa jest počakala G,da vidi mojrega user posted image  in potem bom lažje.
za 1x še sploh ne premišljujem o user posted image ,tudi moj lubi nič ne teži.bo pač mal počakal.user posted image user posted image

sem pa opazla da mene tut joškice ponoč bolijo.

ajde držte se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.2.2006 10:26:06   
muki1
hm torej od zadnjega dne M, je moj učeri dopolnil 6

Naja 78, mislim, da šteješ malo narobe. Od prvega dne zadnje m. ne od zadnjega dne. Morda je tvoja pikica en teden starejša user posted image .

Joj, meni je tudi slabo in mi pri prvi nosečnosti ni bilo. Kak je to en usran občutek [sm=smiley11.gif" border=0> user posted image  user posted image . Pa še crknjena sem, da se sploh kaj dosti ne morem ukvarjati s svojo hčerkico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif]. Kak so le naše babice zdržale vse to, ko so bile nonstop noseče

Vprašanje. A še kateri tak krvavijo dlesni? Meni vsak dan, ko ščetkam zobe, ali ko si jih čistim z zobno nitko. Samo, če se prav spomnim, je bilo v prvi nosečnosti isto. Pa kave ne morem več pit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jaz, zaprisežena kofetarca. user posted image user posted image user posted image
No, drugače sem pa vredu user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 210
26.2.2006 16:54:57   
naja78
ojla muki1.

daj pomagaj mi.prvi dan moje zadnje M, je bil 20.1.06.TAKRAT JE BIL PETEK.IN TAKO SEM OD PETKA DO PETKA ŠTELA TEDNE IN JIH DO u jeeeeeeeee ....zjam.......user posted image 24.2. naštela 6.
upam da se ne motim.

muki meni tudi krvavijo dlesni in podplati me srbijo.zaradi prekrvljenosti.slabo pa za 1x nič.

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
26.2.2006 17:16:21   
pilotgirl
Punce jst sem pa mal zaskrbljena.Sem prebrala da je ena punca tu na rr napisala da je mela iste nosečniške znake,pol pa ni bla noseča,a test ji je pokazu pozitivno.Jutri mam pa pregled pa se bojim da bi blo kaj narobe,ker je ta punca mela vodeno cisto na jajčnikih.
Ker vi vse pravite da vam je ful slabo,meni je sam ne bruham,drgač poriguje se mi ja . Res sem zaskrbljena.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 212
26.2.2006 18:12:40   
mtina
Hoj!

Pilotgirl, tudi meni je samo slabo, nič ne bruham - tudi poriguje se mi - na polno.

Me pa od vse te zmešnjave boli želodec. Ali še katero? user posted image user posted image user posted image

Tudi hrana se mi upira, sploh ni več tako, da bi jedla in mi ne bi bilo več slabo. Sedaj mi je kar čez cel dan slabo.

Lp tina

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 213
26.2.2006 18:14:16   
mtina
Ejej, pozabila sem še dopisat ... Muki, tudi meni vsako jutro krvavijo dlesni..

Lp tina

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 214
26.2.2006 18:27:39   
muki1
Pilotgirl, ne seri user posted image . Jaz sem že tudi razmišljala o tem user posted image , menstruacije ni, test je pokazal user posted image , vsem sem že raztrobila, na pregledu pa še nisem bila, ponavljam NE SERI user posted image .
Naja, jaz sem si zračunala na forumu. Zgoraj, verjetno si že videla ZANOSITEV, NOSEČNOST, DOJENČEK, OTROK.
Greš pod zanositev, pa imaš tam koledarček ovulacije, tam si vneseš in ti sam izračuna PDP. Jaz sem prelena, da bi si sama štela dneve.Potem sem si še pripopala trakec, pa mi lepo sam ,, vodi evidenco,,.
Meni je tak najlažje user posted image .

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 215
26.2.2006 18:29:28   
muki1
Ej Naja, pozabi. Se nekaj pametno delam, pa vidim, da si že vse naredila.
Ja, tak je to, ko smo eni tak pametni user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.2.2006 23:02:39   
pilotgirl
Ej muki1 sej maš prouuser posted image ,sam to je verjetno vse posledica tega da imam jutri svoj prvi pregled pa sem vsa na trnih kaj in kako bo. Aja ja jst bi kr naprej jedla ,sam slabo mi je,bruhanja nič hvala bogu,zaenkratuser posted image user posted image . aja pa kje si un trakec najdla?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.2.2006 7:30:41   
muki1
http://www.lilypie.com

Maš jih ful, babygaga ali nekaj takega, malo pobrskaj z iskalnikom, sigurno so kje linki, ker s teh trakcev so ene že diplomirale user posted image .

Drži se danes na pregledu, pa takoj na internet, ko prideš do prvega računalnika .

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.2.2006 7:46:14   
gaya
Jutro

no komaj sem se sestavila za silo tukaj v službi, sem čist fertik user posted image , ko sem šla v službo, se je en norc skoraj zaletel vame, za en mišji kuser posted image  sem ga obvila.... In me je skor infarkt, tko sem se ustrašila user posted image ,....

Pol za nameček vsega mi je pa zdaj še tko user posted image  da komaj sedim za računalnikom,... sem se odločila, da bom danes v službi do 11, pol grem pa k svoji zdravnici in ji povem za vse nosečniške težave, ker zjutraj vsaj pol ure bruham, oz kao bruham, ker itak nimam kaj,.... tko da bom šla za nekaj časa na bolniško,...
Sem ugotovila, da med vikendom, ko pa poležavam do ene 9 je pa veliko boljše ko vstanem user posted image ,....

Kako pa ste kaj ostale na tale sneženi dan user posted image , sem se že tko veselila pomladi, pa bom očitno mogla še mal počakat,...

No kaj se javite

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.2.2006 8:25:40   
tasha23
Pozdravljene souser posted image ,

kot prejšnje delovne dneve, tudi danes sem komaj privozla do službe, full se mi spi in dokaj povožena se počutim. Tudi jaz sem opazila, da mi krvavijo dlesni user posted image .
No, slabo mi je samo na trenutke a največkrat ko si umivam zobe (skoraj bruhamuser posted image , danes je malo manjkalo).
Doma me zezajo, da jem kot piščanec, a kaj ko mi ne paše. In kava, ne samo, da je ne moram več pit - celo smrdet mi je začelauser posted image .
Vsak popoldne pa me tako napenja, da sem res kot user posted image user posted image user posted image .
Še dobro, da je moj user posted image  zelo razumevajoč do mene.

Joj, tudi jaz komaj čakam na prvi pregled! Še dobra 2 tedna pa bo user posted image .

Čuvate svoje user posted image  in cartajate tudi sebeuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.2.2006 8:31:52   
A_A
Pozdravljene,

sem bila nekaj dni odsotna, ker sem bila na dopustu, računalnik z internetom imam pa samo v službi.

Sem v 7. tednu (6t3d), počutim se na splošno še kar dobro (bolijo joške, ko se najem sem napihnjena do fula, v želodcu me nonstop nekaj tiši, prdim in rigam ko norc, bruham še ne - hvalabogu!). Prvi pregled imam točno čez 1 teden, komaj čakam. Naročena sem ob 15:30h, tko da ne vem kdaj me bodo v laboratorij naročili, hm, mogoče naslednji dan. Sej če prov vem, vzamejo kri in urin. A greš za to v laboratorij ali to vzamejo kr pri G? Kaj pa NS, kdaj se je potrebno za to naročit, a so dolge čakalne vrste, nej se že kr zdej naročim pred 1. pregledom? H komu pa (sem iz LJ)?

Me pa že hlače tišijo in če ima katera izkušnje s kakšno dobro trgovino v LJ, kjer prodajajo nosečniška oblačila, se priporočam.

Lepo se imejte, in veliko počivajte user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.2.2006 8:34:32   
naja78
ŽIVJO PUNCE.user posted image

kako smo?!
jaz sem doma,uživam in bom na dopustu še ta tedn,pol pa 1 mesec bolniške,pa spet dopust par dni in bolniška itd....ne grem delat,sem se preveč matrala za user posted image .
komaj čakam sredo,ko bo moj G potrdiluser posted image  in upam,da se bo kej vidlo.
rigam,prdim,slabo na momente,pa hitr mine.meni pomaga svež zrak.

čuvajte se in svoje user posted image .se pišemo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.2.2006 8:36:36   
naja78
aja a vas tudi nič več tko ne špika uspodi.?????saj sem na to temo postavla post,pa pravjo punce da je to normalno.upam da je .vsake tolko časa me,nič več kot prej.no saj hvala bogu.se raj tako počutim.

ajde čavči

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.2.2006 8:41:18   
naja78
tasha23 a si pogledala na trakec.isto časa sva user posted image !!!

zdaj pa grem mal ven,se beromo ko pridem.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.2.2006 8:45:03   
Bety
Pozdravljene!

//Ali mi lahko katera pomaga dati slikico pod imenom?!?! Vem, da jo moram imeti v datoteki in da popravim profil. Mogoče mi zaupate link, kjer se nahajajo slikice.//

Jaz mislim, da dlesni krvavijo zaradi pomanjkanja C vitamina. Jaz pijem redno magnezij in C vitamin in nimam teh težav. Zaenkrat s slabostjo nimam težav, edino če me kdo naživcira. Jem pa malo preveč, ker sem lačna, lačna....in vse mi preveč diši. Pa stati ne morem na nogah več kot 2 uri. Če pospravljam ali kuham, moram se obvezno dati v horizontalo. Drugače me začne vse preveč boleti. Ta nosečniški pas si moram kupiti obvezno. Drugače ne gre.

Dejte mi punce malo pomagati in sicer: Ali so vaši partnerji kaj drugačni do vas odkar vedo, da ste nosečnice?? Predvsem mislim na pojem spolnosti. Ali vas šparajo in crkljajo. Naj vam ne bo nerodno, ker imam ta problem. Dobila sem občutek, da se moj počuti zapostavljenega, oz. na drugem mestu in se na vse kripe bori za prvo mesto. user posted image

Jutri ima pregled.....jutri je dan D.....že dva dni ne čutim več dogajanje na levi strani in samo na desni....vse je pred nami....

LP

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?