gaya
|
Joj muki1 pol sva pa danes čist na istem... Naj vam povem, da pr meni v službi vejo, ker sem povedla, ker sem mela težave že prej in če bo šlo karkoli narobe(bog ne daj) me vsaj ne bodo skoz spraševali kot prvič , je bilo še hujše, ker moji sodelavci so brez morale - nekateri , potem pa so mi danes še kr en dodatn del naložili, mi na kraj pamet ne pade, da bom v tem stanju še drugim rit odnašala, enostavno se bom razpizdila in ostala doma ,... pol bodo pa vidl ,... Uh madona sem se razjezla, dobr da mam vas, da lahko mal potožim... In še to skoraj mi je uspelo zdržat do konca joba, še eno uro Aja pa mene prav nič ne crkljajo, nobeden , sem rajš tih, ker če kaj pojamram takoj dobim pod nos, kao da sem itak sama hotla ,... Tolk o prijaznosti ,... Ah pomoje je nakaj v zraku,.... Ej punce a je možno, da otroci nagonsko čutijo, da se z mano nekaj dogaja, ker od mojga moža hčeri sta ble včeraj cel dan skoz okol mene, ko smo pa zvečer pravljico bralče, sta me pa izmenično božali po trebuhu , pa nisva še nič povedala,... pa ta starejša mi skoz neki nos, pa za pit, pa čokolado, pa sendviče dela , matr me bl razvaja ko moj,... Khmmm, al pa nekaj hočta