buča
|
....jest sem pa micen zajček in imam še bolj miceno izobrazbo... no ja,kokr vidte pisat znam,no služba mi ni všeč,10 let sem delala za tekočim trakom,pa zdaj delam 2 leti na svojo normo s strupenimi snovmi.Jah,tud take smo,nažalost.Zelo rada pa pišem,rišem...najraje bi svoj glas posojala risanim junakom.... imam samo OŠ,nažalost,ampak še zdaleč nisem neumna,ker nimam pred priimkom dipl,ing,org,dr,klc,fkmjžnj,ampak za nekatere stvari nevedna,to je razlika-ogromna. Vsi mi pravijo,da imam dar in srce za otroke,tudi otroci me zelo porajtajo,pa se pri papirjih vse neha. Aja,pa še tole.12 let imam delovne dobe(stara sem 28 let),sedaj se naše,nekdaj najboljše podjetje v Sloveniji nekaj ruši(Iskra Emeco-alias Iskra Števci)in mi bi bilo žal,če bi ostala na cesti,kakšnakoli služba že je...včasih smo služili lepe denarce brez živcev-8 ur odguraš pa je-sedaj gre vse k vragu.Ker nimam nobene šole ne vem,kaj bom delala,kdo me bo vzel,tako da ja..mal bi bla že žalostna.... moj hodi sedaj v šolo in nimava denarja za 2 šole(najbrž bi katera vprašala,zakaj ne grem v šolo) lp od
|