Anonimen -> RE: Vam je všeč vaš poklic? (13.2.2006 9:17:56)
|
Meni je moj poklic všeč, vendar ga ne bom več dolgo opravljala. Imam več izobrazb in bi lahko imela vsaj 10 drugih poklicev. Po srednji izobrazbi sem zdr. tehnik, po visoki dipl. org. manager, sem učitelj plavanja, vaditelj aerobike in fitnesa, reševalec iz vode, potapljač, opravljam pa delo animatorja. Najprej sem bila športni animator, potem kulturni (vodila vinske degustacije, izlete po Pomurju, pisarniško delo, prevajanje,... ) nato sem pisala otroške programe iz jih tudi izvajala... Opravila sem tudi tečaj znakovnega jezika gluhonemih... V glavnem vse kar sem kdaj delala, v vsem sem uživala. Vendar si vedno znova želim novih izzivov, novih znanj. Trenutno iščem spet nov izziv. Najbolj me vleče, da bi delala razne analize, izračune, raziskave, obdelave podatkov za razna podjetja... moj najljubši predmet v šoli in faksu je bil matematika in statistika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in najraje sem delala kakšne seminarske naloge. v glavnem jaz si ne morem sebe predstvaljati, da bi en poklic oz. da bi na istem delovnem mestu čepela 10 let, kaj šele 30. Rija - za tebe pa: nikoli ni prepozno. Sploh pa ob tvojem poklicu komot lahko končaš faks. Učimo se celo življenje. Samo en primer ti dam. Profesor Ivanjko, ki predava na pravnem faksu v MB, je bil zaposlen kot vratar na Triglavu vrsto let in se je kar na delovnem mestu učil in končal tako pravni faks.
|
|
|
|