*hana*
|
oj, vse ki imate otročke z zamašenim noskom, mi smo končno to prestali!!! Jah, jaz vam povem da čimvečkrat na dan dajte v nosek fiziološko in pa podražiti, da čimvečkrat kihne, s tem pride smrklček blizu in poberete ven z baby palčko (super so tiste, ki so v špičko oblikovane). Glede odhoda ven, pa tako.... midve sva bile cel teden strogo notri-NAPAKA (vsaj po mojem), zelo se je začelo izboljševat, ko sva šle ven!!!!! Aja, pa kakšno fino mokro brisačo dajte čez noč na radiator v prostoru kjer otroček pančka. Pikica* pri nas je bilo točno tako na vsake 3 ure zbujanje, potem pa kot bi odrezal kar eno noč na 6 ur, to ene tri noči, zdaj pa že tretjo noč na 7 ur, danes celo 7,5 ure. Sem prav vesela, ker smo ujeli ritem - spat od 21h-22h, zbujanje ob 5h, poje in spi še do 8h-8.30. Je pa res, da čez dan skoraj ne spi, oziroma po obrokih po 15 min, razen na sprehodu spi ves čas. Drugače pa malo po rokah mami, malo oči, malo ležalnik, gugalnik, blazina z igrali........pa gre-mora se že mal dogajat. Tako da glede na to, da je tvoja 3 tedne mlajša, bo verjetno tudi kmalu ujela ritem in podaljšala nočno spanje -držim pestke, je pa res da te čez dan bolj rabi-pa saj je logično, da ves čas pa tudi ne more spat, je pa vsekakor bolje da je ponoči mir in zjutraj (uh paše kavica v miru). Aja, glede navajanja na daljše spanje-ne vem no, ampak pri nas je podaljšala takrat, ko sem jo čez dan (sploh po 17 uri) nekajkrat zbudila in do zvečer ji "nisem pustila" za daljši čas zaspat in pa takrat ko smo uvedli vrečo za spanje (lahko je to slučaj). Kot bi vedela, ko jo zvečer preoblečem in dam v vrečo, se še fino naje in takoj po hrani zaspi v naročju, ko pa jo položim v posteljo, je popolnoma tiho v sobici. Ko sem jaz imela prvo posvetovalnico je šel moj zraven, je kar fino, sploh glede prevoza, je že prej mal ogrel avto, tako da sem jo malo manj oblekla (samo jaknico, nič kombinizončka), odložil me je tik pred vhodom,notri sva jo odnesla v avtosedežu, v čakalnici samo jaknico in kapo slečeš.....se mi zdi bolj praktično, če bi šla sama z vozičkom, bi mi bilo bolj komplicirano. Notri pa jo potem slečeš, zaviješ v pleničko ....pregled pa traja cca 15 min. Fajn se imejte, kljub temu groznemu vremenu. Aja, mi smo danes Hano slikali pri fotografu, da bomo dali narediti osebno izkaznico. čau
|