Nyah*
|
Ojla! Samo na hitro se javim, moram it juznat, gre dragi v sluzbo. Naja spi, upam, da bo tako, dokler ne pojeva, ker ima navado jokat ravno med kosilom, vecerjo, kavo,... faca mala, je rada povsod zraven. V glavnem spimo ok, budimo se dvakrat na noc, prvic jo ustima ati, drugic jaz, pa je, smo se nekako navadili na ritem, ceprav je kdaj tudi vse na glavo obrnjeno. Kar se tice perila, jaz sem ga dobila po treh tednih od poroda, sem klicala G in je rekel, da je to ok, ker ne dojim polno, zato tako hitro. Sem pa ko dez, sem mislila, da sem resena vsaj za kak mesec al dva, ce ne vec. Kar se mleka tice obupavam, ga ni in ni, malo se dojiva zjutraj in zvecer a potem se ful cez poje, tako da... . Sva kupila nadomestni del za Aventovo crpalko, se kak dan vztrajam, ce ne bo nic, pac ne bo, kaj naj, ne morem po nove joske v trgovino . Smarnica, , dobro si to povedala, me s ta prvimi rade kompliciramo ane, midva imava oba z Najo opravka, preden kam gremo . A mate na Bledu kaj toplo, mi bi cez vikend malo uleteli? Dobila sem kapljice iz Trzica, samo jih se nismo preizkusili, ni nam se hudega (trkam), je babica rekla, naj raje pocakam do posvetovalnice, ce bo slo. To je pa cez 6 dni, v torek. Nic, grem, se pisemo kasneje! Lep dan!
|