|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.2.2006 8:56:29   
Nyah*
Jutro!!

Smarnica, user posted image user posted image user posted image  zate in za malo sladko Mineo, ki je tako pridna. Res lepo brat, da se polno dojita, jaz te srece nimam. Sem jo zacela pristavljat vsakic preden ji dam flasko, upam, da bo stimulirala nastanek mleka, ceprav tudi jaz, kot jih je ze nekaj pred mano, obupavam, ker ne gre in ne gre. Pa tako bi rada!!
Na Bled pa tudi jaz upam da pridem kmalu, se zmeniva za sprehod in kavo ok? Mogoce prideta se uniq, pa caffee, pa se kera bi se nasla. Samo ne vem, kako bom sama pripeljala, me je malo strah z Najo.
Jah, kar se denarja tice, user posted image user posted image  te moje Jesenice ja, nic ne dajo. To je meni cisto ne nefer, kako so lahko take razlike. nekje nic, nekje 100.000, nekje boni, mislim halo,  res nouser posted image .
Kar se kapljic tice, huh, skoda, jaz imam pa ze itak migreno, tako da ne vem, ce zame pridejo v postev. Bom vprasala.

Mi smo bili vceraj prvic zunaj, oziroma na obisku pri obeh babicah. Ceprav smo bili spet notri, je prav pasalo okolje zamenjat, pa tako sva bla vazna, ko sva Najo ven nesla, sva upala, da nas vsi gledajouser posted image user posted image . Kolk je to hecno ane.

Sedaj pride babica stehtat malo princesko, pred enim tednom je imela 3700, me prav zanima, koliko je dobila. Tako rada papa, ima ze prav podbradekuser posted image user posted image !

Huh, danes gre moj user posted image  v sluzbo, je bil 20 dni z nama, mi je kar malo kriza, njemu pa tudi, tako da mu nocem se jaz otezevat. Bomo pa bolj izkoristili cas, ko bo z nama doma ane.

Se javim se kaseneje, papa.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
13.2.2006 11:21:31   
Nannn
Jutroooo,

Evo za nami je ena dokaj normalna noc...Ela se je zudila dvakrat in se najdela in spala dalje...glede denarne pomoci od obcine pa tudi nasa ne daje nic user posted image  in res ne mores verjet kaksne razlike so med obcinami...

Nyah te cisto razumem kako ti je ko gre tvoj user posted image  v sluzbo...sem tudi jaz ze cel tedn sama in sem se nekako navadila...pride pa kaksna babica kaj ali pa greva midve k njim...probaj si tako olajsat zadevo...ampak ko pa pride moj jo pa prec dobi mal da si mamica odpocije user posted image ...njemu je pa udi fino imeti Elo ker jo je cel dan pogresal...jest pa hitro do sosede na eno  user posted image

Bi sla pa tudi jaz ko bo Ela malo vecja na Bled da bi se dobile in se skupaj sprehajali...bomo videli kako pa kaj bo...trenutno se ne upam z Elo tako dalce...

UZ kolkov pa sva midve ze imeli v porodnisnici in je bilo vse bp ampak mi je pediater dal napotnico in naju narocil se na eno kontrolo 27.2.

Grem ker tamala neki godrnja...

Aja a katera ve kdaj bo porodniska nakazana?

LP Nannn

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.2.2006 12:07:59   
lumpy
Nyah,
se še vedno neki matram. Še pristavljam in sicer  vsak obrok ene 10 do 15 minut, več pa ne gre. Potem pa dodava še Aptamil, ki ga na obrok poje od 40 do 70 ml. Je rekla zdravnica da nekje polovico obroka imam sama. A si razmišljala kaj o teh tabletah Tamitil? Kaj praviš na to ?

Ajda n,
fiziološka raztopina v ampulah se dobi tudi v lekarni, samo izrecno moraš prositi za te, če ne ti jo dajo v flaškah. Ena stane 62 sit.

Midva sva imela pregled kolkov v bolnici in to je zaenkrat vse. Pri nas kontrolirajo kolke z uz samo enkrat, potem pa pediater v posvetovalnici pogleda če je vse ok, ne rabiš več na uz, če pa opazi karkoli pa ti da napotnico za ponovni uz. 

Porodniška, lahko bi bila že danes. Drugače nakazujejo do 15 v mesecu, ampak prejšnji mesec sem jaz dobila že 13 nakazano.  

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 278
13.2.2006 12:20:13   
lumpy
Tametil ?!?
Ne vem , če je to dobra rešitev punce. Sem našla nekaj podatkov o tem zdravilu na naslovu www.krka.si/si/izdelki/recept/pil/tametil.

Kako Tametil deluje
Tametil vsebuje zdravilno učinkovino domperidon, ki preprečuje slabost in uravnava prebavo. Pospešuje praznjenje želodca in dvanajstnika ter preprečuje zatekanje želodčne kisline v požiralnik. Ne vpliva na izločanje želodčnega soka.

Kdaj Tametil jemljete
Zdravilo priporočamo za preprečevanje in zdravljenje akutne slabosti in bruhanja različnega izvora. Priporočamo ga tudi za spodbujanje delovanja zgornjih prebavil pri želodčnih težavah brez prisotnosti razjede (neulkusni dispepsiji) in pri vnetju sluznice požiralnika, ki je posledica zatekanja kisline v požiralnik (refluksnem ezofagitisu). V primeru upočasnjenega praznjenja želodca ali črevesa vam zdravnik lahko predpiše zdravilo tudi pred nekaterimi diagnostičnimi preiskavami prebavil.

Dojenje
Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete katerokoli zdravilo.
Majhna količina domperidona se izloča v mleko. Ker varnost zdravila za dojenčke ni potrjena, med zdravljenjem s Tametilom odsvetujemo dojenje.

Možni neželeni učinki
Kot vsa zdravila ima lahko tudi Tametil neželene učinke.
Domperidon lahko povzroči suha usta, žejo, glavobol, krče v trebuhu, drisko, kožne izpuščaje. Zelo redko so opisovali povečanje in bolečine v dojkah ter iztekanje mleka iz njih. Opisani so posamezni primeri omotičnosti, izostanka menstruacije in zmanjšanja spolnega poželenja. Zelo veliki odmerki lahko povzročijo neželene učinke na osrednjem živčevju, kot so umirjenost, nenadzorovani gibi in nenormalna drža telesa: če opazite te učinke, prenehajte jemati zdravilo in se nemudoma posvetujte z zdravnikom.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.2.2006 14:25:44   
AlenkaIST
Uf, glede na to kar sem prebrala glede teh tablet pa že rajši dam flaško user posted image

ZA VSE KI IMATE DEKLICE.....
Da ne bo kakšnih nepotrebnih skrbi in panike! Baje je pri deklicah zelo pogost pojav izpahnjen komolec. Ni pa nič hudega, greš do zdravnika pa naravna roko in to je to. Opaziš pa da user posted image  ne more rokice premikat in lahko mal oteče. user posted image  od mojega brata se je to že 2x zgodilo user posted image . Ne vem pa še kdaj je bilo prvič, ker ima user posted image  zdaj že 7mesecev. Ampak vseeno, sam tolk da veste.

Kje imate danes sonce? Jaz bi rada ven!!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.2.2006 15:25:34   
LE&TA
Nyah in lumpy, nista edini s tem problemom, tud jst se matram z dojenjem, ne dodajam pri vsakem obroku ampak vsaj 2x na dan, ponoči in zjutraj mam ful nabite prsi tko da ma dovolj, drgač pa jo dam na eno stran da vleče enih 20 min, pol jo stehtam da vidim kolk je pojedla, pol pa dam še NOvalac, po Aptamilu mi poliva, pravjo da je težek za želodček!! Mi pa še vedno dosti bruha oz. poliva, pripodiranju kupčkov in pri previjanju če ne počakam zadosti časa po obroku, ker jo pri previjanju mal premetavam!!

kako vam kej čez dan spijo? Meni kake 4 urce morda vse skupi, drgač pa še vedno na rokah, zdej jo dajem kr v ležalnik pa na mizo da spremlja dogajanje!

Moj user posted image  je pa že 3 tedne doma in bo še do 22.2., mi ful paše, pa tud navadla sem se, tko da ne vem kako bo pol, glede na to da dela v treh izmenah, sicer nočnih najbrž ne bo, upam! Je pa res fajn ker lahko jst mal ven grem, pa v trgovino!! Dans sem se po 4 mescih peljala z avtom!!user posted image  Mi je prou pašalo!!

Alenka, ne me strašit, zdej bom sam še njene rokice gledala, kako jih ma!!

No, lepo se mejte!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.2.2006 18:39:38   
AlenkaIST
Le&Ta se bom pozanimala kdaj se je to prvič zgodilo...

Sem se pa tudi jaz danes prvič sama z avto okrog vozila. Je prav pasal. Nazadnje sem se kake 2 ali 3 tedne pred porodom, tako da je bilo vse skupaj slabe 2 meseca. Ampak sem rekla, da moram sprobat kako gre predno dam Saro zraven in jo kam odpeljem.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.2.2006 9:18:52   
AlenkaIST
Dobro jutro :) a še spite?

Mi smo bili pridni ker smo spali od 22 do 3 in potem še do 8 user posted image  Bravo naša Sara! Pa še kdaj naj bo tako.

Drugače pa pohitite iz toplih posteljic, ker zunaj je s o n č e k user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.2.2006 10:47:02   
lumpy
user posted image user posted image    Valentinovo ni samo dan zaljubljencev,
je tudi dan prijateljev in drobnih pozornosti.
Zato vam želim obilo ljubezni in lepih trenutkov . user posted image user posted image

Evo nas, mi smo že budni. Spali tako kot vsako noč, sem namreč mislila da bomo kaj bolj spali, ker smo se zvečer kopali, pa ni bilo nič, redno zbujanje na tri ure, enkrat celo na dve uri - očitno je lakota prevelika.

Kdaj pa bomo začele naše malčke navajti spati celo noč? Ste kaj razmišljale? Boste to prepustile naključju? Nekateri to menda počnejo že po prvem mesecu.

Danes je pa res lepi sonček, tudi midva bova odrvela ven , samo malo še počakava da se malo segreje , vsaj na nulo, ker je sedaj še minus.

Neposredna povezava do sporočila: 284
14.2.2006 11:02:30   
lonja
Dobro jutro,

pri nas je pa včeraj polna luna delovala, smo bili tečkani skoraj cel dan. Ni pomagalo niti nošenje po rokah. Pridno smo bili edino v vozičku na sprehodu tako da bomo to zgleda sedaj počeli kar vsak dan, če le ne bo dežja.
Sicer pa ponoči pridno spimo, zbujamo se vsako noč precej redno (okrog pol dveh in ob petih) vedno dvakrat, ko z veseljem pojemo svoj obrok, zbujamo pa se zjutraj takoj po odhodu user posted image  očija v službo, to je okrog pol osmih.

A ste vse že dobile odločbe za nadaljevanje porodniške? Mi smo vse skupaj oddali že kakšne tri tedne nazaj, pa odločbe še nisem dobila.

Sem bila pa danes naročena pri G na prvi pregled, pa me je zjutraj presenetila teta rdeča, kar se mi sicer zdi full hitro, ampak mislim da je to to. A jo je katera od vas ostalih že dobila? 

No, to bi bilo nekako to. Lepo se imejte, izkoristite sončka in se beremo.

lonja user posted image in ajda user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 285
14.2.2006 14:19:24   
nejca1
Živjo!

Lonja, tudi jaz že dva dni krvavim - sveža kri, prej pa skoraj ni bilo nič ali pa le rjav izcedek.V petek bodo 4 tedni po porodu- a je to M ali pa še vedno čišča? KOlikor vem, ne sme več biti sveže krvi ????????? Kaj pa ostale, kako je z vašimi krvavitvami?
Mi že dva dni spimo od 23. do 4. ure ali celo 4. 30 user posted image , sva se pa z malim prestavila v dnevno, ker imamo v spalnici preveč suh zrak in malega ful matra. Malo bova še vdnevni, potem pa se spet seliva v spalnico, ko bo nosek boljše.

Prej sva bila na sprehodu - približno pol urce, Kaj pa ve, koliko časa že sprehajate malčke?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 286
14.2.2006 14:20:18   
AlenkaIST
Mi smo nazaj z enournega sprehoda po sončku user posted image

Imam pa en problem. Kako izgledajo tisti čistilni mazoljčki? Naša je bila zjutraj vsa pikasta po ličkih pa nad ustnico. Sem jo namazala z ribjim mazilom pa mislim, da je malo boljše. Drugje po telesu pa nima nič. Bi bila lahko alergija? PROSIM ZA POMOČ IN NASVETE

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
14.2.2006 17:39:31   
LE&TA
A ni malo prehitro za M? Moja čišča gre h koncu, čist svetla rjava in ful malo!!

Mi smo dans tud dobro spali, jedli ob polnoči, pa ob 4.30 in spali do 8h. Kar dobro. Kar se pa tiče spanja po kopanju pa pri nas ne drži, tisto noč po kopanju ni spala tko kot naj bi!!
Pri meni je bolj švoh z mlekom, ji moram skor vsak obrok dodajat, a mislite da še pride mleko al je konc?? Jst bi rada dojila!user posted image
Pa še to, ful mi poliva ko podirave kupček al pa kasnej, pa jo ful časa po hranjenju držim pokonci!! A ma še katera ta problem?

Neposredna povezava do sporočila: 288
14.2.2006 17:41:42   
LE&TA
ALENKAIST, mozoljčki so rdeče pikce pa na sredini mal belo, ma to delajo hormončki, tud moja Tinkara jih ma ful po obrazu, sam ne vedno, kadar spi ma ful lepo kožico!! Tko da ne skrbi, se bo sčistlo!

Neposredna povezava do sporočila: 289
14.2.2006 18:05:41   
Nannn
Hojla bejbe,

No kocno smo prisli domov...sva se z tamalo potepali cel dan user posted image  sva bili pri moji mami in potem se na dolgem sprehodu...uf sem kar utrujena od vsega...predno se spakirava ven traja celo uro da se kaj ne pozabim pa da je dosti oblecena pa da je nahranjena in sveze previta user posted image  komaj cakam da ne bo potrebno vec tok veliko oblacit te nase soncke ker se mi zdi da so prav bogi v vseh teh oblacilih...jest sem se ze ene parkat peljala z avtom in tudi enkrat sama z Elo...me je bilo pa kar strah ko sem jo imela v avtu user posted image

AlenkaIST moja pupa ima na momente tudi mozoljcke po obrazu...sem vprasala pediatra pa mi je rekel da so to hormoni...tako da ni panike...jest ji obrazek samo lepo umijem in namazem z Riboderminom...

Me pa zanima kako pri vas poteka procedura ko greste ven...seveda ko ste same brez da bi vam kdo kaj pomagal...meni se na momente kar mesa in prav prepotena ratam sploh pa ce se mi tamala zacne dret...in po moznosti se zvoni kaksen GSM user posted image

LP Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 290
14.2.2006 18:09:36   
lumpy
Mene je tudi včeraj obiskala teta iz Krvavca po dooooooooolgem času ( pa saj ji še ne bi rabilo priti). Pri meni je bilo včeraj ravno 4 tedne od poroda, čiščo sem imela tri tedne, sedaj en teden samo beli tok, včeraj pa to. Tudi meni se je zdelo da je kar hitro, pa glede na to da še dojim sem mislila da je še ne bo in sem prav tako ugibala če je še čišča, ampak ne more biti, to je to menses se je vrnil. ŽAL.

Midva sva tudi danes bila zunaj približno dve urci, sicer pa sprehode kombiniram glede na vreme, če je toplo in ne piha, ( tako kot danes) sva bolj dolgo ali obratno.

A ste kaj lepega pripravle svojim srčkom za valentinovo ?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.2.2006 18:10:33   
Nannn
cisce pa nimam ze dva tedna...

nejca1 res pravijo da ni dobro ce zacnes spet tako krvaveti...poklici G da ti ona svetuje kako pa kaj...

Midve z pupo pa se sprehajava cca.eno do dve uri na dan...vec pa ze ne ker zacne protestirat da je lacna...

LP Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.2.2006 20:44:23   
LE&TA
Spet mam problem s futranjem. Tinkara se je zbudila ob 18.50, se začneve futrat, 5 min in zaspi, 19.15 naprej 5 min in zaspi, pa jo dam ležat pa se zbudi, jo vzamem v naročje zaspi, pol sem mal počakala da je bolj zaspala in sm jo dala na kavč in še vedno spi, me mal nateguje. user posted image  je šel tud mal zadremat, da se bo pol z njo ukvarjal in bo šla mama prej spat! Midva spiva po obrokih.

Pr nas je pa še premraz za it ven za dolgo časa, jutri bo pa menda slabo vreme!!

Tinkara se zbuja, morda bo pa zdej kej, itak ji bom pa flaško dala k mam prazne joške, na žalost!! Še vedno upam da bo ratalo več mleka!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.2.2006 8:37:13   
AlenkaIST
Pa sem spet ta prva?
Kaj hočem, č mi dete še vedno spi!! Od 3,30 oziroma od 4,00. Ha

Ja sem jo včeraj namazala z ribodermom, je blo mal boljš, sam kaj ko je tako po ribah smrdela user posted image  Pač nekaj časa ne bo lepa princeska....

Nannn, jaz grem danes kar s Saro v LJ. Kar bo bo. Včeraj sem bila 1 uro na sprehodu, tako da naslednjič, ob taki priliki, pridem kar do tebe pa bomo špancirali. A lahko? :)

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.2.2006 9:09:08   
šmarnica
Nannn - naj te potolažim. Ko boš imela več otrok, bo tudi iti ven čisto preprosto in hitro opravljeno. Midve z Mineo potrebujeva približno 2 - 3 minutke in sva gotovi. Kapico na glavo, smuk v kombinezonček, pa hitro v voziček, pokrit z kovterčkom, zapet pregrinjalo na vozičku - in že sva zunaj. Brez vsakih kompikacij. Niti zajoka mi ne, tako je to hitro. Ampak to dela praksa. Saj veš kaj pravijo: vaja dela mojstra. In jaz imam vaj veliko, veliko. To je moj četrti otrok.
Kar predstavljaj si, da bi se z vsakim zamudila po eno uro, ko bi šli ven. Do svežega zraka niti prišli ne bi, ker bi bila prej noč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 295
15.2.2006 11:54:11   
Nyah*
Ojla!

Samo na hitro se javim, moram it juznat, gre dragi v sluzbo. Naja spi, upam, da bo tako, dokler ne pojeva, ker ima navado jokat ravno med kosilom, vecerjo, kavo,...user posted image  faca mala, je rada povsod zraven.

V glavnem spimo ok, budimo se dvakrat na noc, prvic jo ustima ati, drugic jaz, pa je, smo se nekako navadili na ritem, ceprav je kdaj tudi vse na glavo obrnjeno.

Kar se tice perila, jaz sem ga dobila po treh tednih od poroda, sem klicala G in je rekel, da je to ok, ker ne dojim polno, zato tako hitro. Sem pa user posted image  ko dez, sem mislila, da sem resena vsaj za kak mesec al dva, ce ne vec.

Kar se mleka tice obupavam, ga ni in ni, malo se dojiva zjutraj in zvecer a potem se ful cez poje, tako da...user posted image . Sva kupila nadomestni del za Aventovo crpalko, se kak dan vztrajam, ce ne bo nic, pac ne bo, kaj naj, ne morem po nove joske v trgovinouser posted image user posted image .

Smarnica, user posted image user posted image , dobro si to povedala, me s ta prvimi user posted image  rade kompliciramo ane, midva imava oba z Najo opravka, preden kam gremouser posted image user posted image . A mate na Bledu kaj toplo, mi bi cez vikend malo uleteli?

Dobila sem kapljice iz Trzica, samo jih se nismo preizkusili, ni nam se hudega (trkam), je babica rekla, naj raje pocakam do posvetovalnice, ce bo slo. To je pa cez 6 dni, v torek.

Nic, grem, se pisemo kasneje!

Lep dan!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.2.2006 12:08:36   
šmarnica
Nyah - nisem z Bleda. Sicer smo res živeli tam 13 let, sedaj pa smo 3 leta v novi hiši (kašarija). Na Bled pa res še vedno veliko hodimo na sprehode - tudi fantje so navezani nanj. Je pa prijetno toplo pri jezeru. Pa "miljon" sprehajalcev. Se moraš skoz nekomu umikat (vozičkarice smo kot mali kamijoni tam na tisti ozki pešpoti). 

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.2.2006 12:33:52   
mayflower
Pozdravljene. Tudi jst sem januarka, čeprav sem se tuki zelo malo oglašala. Rodila sem 10.1.06, 4180 g težkega in 55 cm velikega korenjaka Alekseja. Rodila sem s CR v LJ porodnišnici, kamor so me zaradi zapletov prepeljali iz Šempetra. Po 10 dnevnem bivanju v porodnišnici sva prišla domov. Po enem tednu se mi razvilo je vnetje rane po CR, tako da sem še en teden hodila v bolnico na previjanje rane. Po dveh dneh, ko je bila rana OK pa se mi je razvil mastitis. Imela sem velike težave z dojenjem, ker mi je po CR mleko popolnoma presahnilo (pred porodom pa se je kar cedilo iz dojk). Fantek pa je bil že od rojstva zaradi velikosti zelo lačen, tako da so ga v porodnišnici že v dveh dneh navadili na flašo. Pol pa ni hotu pit pr meni, ker mam vdrte bradavice in bi se moral dost bol matrat. Seveda zaradi tega pri meni ni in ni bilo mleka. Po prihodu domov sem si začela črpat mleko in ga nonstop pristavljat.Pa še skor pri vsakem obroku sem mu morala dodajat. Količina mleka se je povečala (sploh po mastitisu!), samo zanjega ni bilo dovolj in mi je popolnoma zgrizel bradavice, ker jih je tako ihtavo vlekel (pa nima zobkov user posted image ). No, pol sem se spomnila, da imam nastavke in glej zgodil se je čudež. Sedaj prav lepo pije pri meni, dodatek mu dam kvečjemu dvakrat na dan. Pedatrinja pa hoče, da še to opustim. Bomo videli če se bo izšlo.
Vsem tistim, ki imate kot jst težave z dojenjem, vam povem, da se splača vztrajat. Ne vem, če je še katera tolk preklela dojenjeuser posted image .... pa vse pametne nasvete... Da ne govorim, kolk literature sem pregledala, pa v porodnišnici so mi poskušali pomagat na vse možne načine. No, pri meni sta dva koščka silikona naredila čudež. Držim pesti za vseuser posted image

< Sporočilo je popravil mayflower -- 15.2.2006 12:37:30 >

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.2.2006 9:16:01   
AlenkaIST
Jutro user posted image

Zdaj imamo pa mi nosek zamašen user posted image . Se je ponoči kar nekaj zbujala.

A kopaš lahko kljub zamašenemu nosku? Kaj pa sprehod (zdaj itak ni primerno vreme pa vseeno)?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.2.2006 9:26:37   
Nyah*
Se pridruzujemo drustvu zamasenih noskov user posted image , celo noc in stok, na rokah, joskah, ... jedli na dve uri, ker se niti najesti ne more, ker tezko diha,....user posted image  bo se naporno.

Kaj naj storim? Fizioloska ne pomaga, grem sedaj se v lekarno od Niveje tiste iskat, ce bo kaj od tega,...

Aja, mi se bomo kopaili, pa potem pac zeloo toplo oblekli in zavili v dekico, ven smo pa hoteli, pa bomo pac prestavli, si ne upava, ko je taka.

< Sporočilo je popravil Nyah -- 16.2.2006 9:27:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?