Meceno
|
Takole,...se javljam, čeprav če sem iskrena se mi ne da več pisat po RR,.......postaja vse bolj tečno, bolj ko berem ostale teme, bolj opažam da se eno in isto mlati non stop. Ali sem samo jaz tega mnenja ? Prejšna RR mi je bila bolj všeč Ali pa mi je bilo bolj všeč to, ker sem bila in smo imele tiste male težavice in smo se samo o tem menile,....nekaj manka,...ali pa mene danes nekaj muči, imam M ,....ne me narobe razumet, naše teme o julijkah so OK Komaj čakam da bo bolj toplo, pa da še ptičje gripe nebo več,...pa da gremo na morje,...sem si dušo olajšala,... sem morala to napisat Še kaj o Tari,......zobkov še ni na plano in še enkrat ,...saj moje zize nebodo trpele, pri obračanju se obrne samo samo iz levega boka, pri sedenju nima težav, moram pa biti zraven ker se naenkrat strma in se vrže nazaj , pa roke me bolijo ko hoče samo stat in hopsat gor pa dol, ( bom dobila mišice ) ,........ Dober teden je izpilila govorjenje in sicer aja, tata,,.......na končno ATA ,tu in tam pa se sliši beseda BABA To je to ,.........upam da se kmalu javim, bolj ko bo toplo zunaj manj bom tu gor, pa izpiti,...sicer pa se bom javljala ko bo Tara spala LP
|