|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
9.2.2006 14:17:26   
TORTICA
Včeraj  smo pogruntali da je Timotej nor na špagete z mesno omako. Sem mu jih samo malo pretlačila z vilico in jih je naenkrat zmazaluser posted image

Danes smo pa pobruntal, da mu je veliko bolj zanimivo v vozičku sedaj ko sem mu ga spremenila v športnega. Čeprav še ne sedi sam mu je kar všeč te položaj, ker veliko več vidi okrog. Z nogicami je tako zadovoljno brcal.user posted image

Danes je pa tek lep sonček in kar toplo. Sem ga za ven oblekla samo bundico, kombinizon je pa lepo v pranju.

Zakaj naš Timi bruha, kadar mu dam skutico, jogut. Alpsko mleko z kosmiči mu je pa dobrouser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.2.2006 8:52:33   
Meceno
Vas samo dvigujemuser posted image

Kako ste ?

Mi smo ok, postajamo tečni, mogoče pa bo kaj iz zobov user posted image

Lp

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.2.2006 10:30:24   
Barbela
Tudi mi smo ok. V sredo zvečer smo se veselili že 4 zobka user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.2.2006 16:23:00   
pravljica
naš je danes probal testenine s kuhano zelenjavo (korenček in cvetača) - je tudi rad papcal user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.2.2006 21:22:19   
PBJ
Pravljica, jaz bi mojemu tudi dala že kakšne testenine, če pa se bojim za te alergije. Najprej bom počakala na preiskave, da vidim, če ni slučajno alergičen na žitarice, ki jih dobi preko mojega mleka.user posted image
Drugače sva poleg dojenja na gosti hrani 1 mesec in prehrambeni urnik je približno takšen:

• med 4. in 5. zjutraj ekspres dojenje,
  • ob 8.30 dojenje
  • med 11. in 11.30 uro sadni obrok (pol hruške, mini jabolko, srednja banana, včasih dodam suho sadje: slive, rozine) + ekspres dojenje
  • med 14.30 in 15. uro kosilo (krompir ali polenta ali riž z zelenjavno juho: cvetača, brokoli, korenček, bučke, dala sem mu tudi grašek; vsak drugi ali tretji dan dam v juho tudi košček purana
  • ob 18. uri dojenje
  • ob 20. uri ekspres dojenje za boljši spanecuser posted image

Za pit mu dam ali vodo ali sok kuhanega jabolka - pije bolj malo, ker se na prsih odžeja.
Hrane mu zaenkrat še nič ne solim in kljub temu kosilo zelo lepo je.

Počasi bom uvedla še tretji gosti obrok: danes sem poskusila in sem mu ob 18. uri dala skuhano pretlačeno jabolko z rižem in mičkeno banane, da je bilo malo sladko. Vse je pojedel, res pa mu za prvič nisem dala veliko.

Zanima me, kako zgleda urnik hranjenja in obroki pri tistih, ki še dojite

Lep večer in pišite, pišiteuser posted image pišite ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 430
10.2.2006 21:36:43   
pravljica
ja PBJ, mi se tudi še dojimo user posted image  ampak odkar je drugo hrano, ni več takšnega povpraševanja...mora zvečer in ponoči kar enih 5 min vlečt, da potem priteče user posted image , ampak če mu ponudim po obroku, se obrne stran, tudi pred spanjem...očitno ima prsi samo za hrano in ne rabi cartanja user posted image  upam, da bova še zdražala tole nočne obrokce, ker še ne bi rada nehala user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.2.2006 22:01:05   
PBJ
Moj je pa pravi ziznikuser posted image user posted image user posted image , ker bi on papcal kar še po vsakem gostem obroku, čeprav samo dve ali tri minute in se odstavi - vleče pa tako, da potem zmeraj nekaj mleka nazaj polije, ker se preveč napoka...
Ko vidi, da se bova dojila zraven kar cvili, kot mali kuža - prav hecen je. Zdaj mu še naj bouser posted image , ker sem vesela, da se še lahko dojiva.

Neposredna povezava do sporočila: 432
11.2.2006 18:36:58   
mayci
Lep pozdravček, drage julijske mamice!
Vidim, da vsi julijčki že lepo in pridno papajo gosto hranouser posted image , tudi naš Lan ni izjema. Bom pa še jaz napisala najin red hranjenja:
4.oo-5.oo dojenje na eni strani
7.oo-8.oo dojenje na obeh straneh
11.oo-12.oo sadni obrok
15.oo-16.oo kosilo
18.oo-19.oo dojenje na eni strani
20.oo večerja (Milupa mlečna kašica) in dojenje na obeh 
           straneh

Imamo pa tudi že dva zobka!user posted image
Koliko so pa kaj veliki in težki vaši julijčki? Nam so na zadnjem pregledu (24.1.) namerili 69cm in 8030g.user posted image

Imejte se čimlepše, želim vam veliko sončka, pa se beremo!

Lep pozdravček od Mayci in Lana!  

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.2.2006 18:54:26   
TORTICA
Teža: 9300 g
69 cm

Pravkar smo se skopali sedaj pa gremo počasi spat.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 434
12.2.2006 7:26:43   
CIPRESA
Po zadnjem obisku vročine smo v petek zjutraj dobili še pikice po celem telesu....pediatrinja pravi da gre za PETO bolezenuser posted image user posted image ...kdo bi spremljal vse te bolezni. Sedaj smo že bolje in nimamo več vročine. Včeraj smo morali biti še notri pa tako lep sonček je biluser posted image user posted image user posted image user posted image upam da danes gremo mal ven.

Še to včeraj je Žiga za kosilo dobil prvi mesekuser posted image user posted image user posted image user posted image in ga kar pridno papca skupaj z krompirjem in zelenjavo. Me pa zanima kako naredite testenine z mesom za malega??? Z govedino ali s čim drugim???? Testenine še nismo probali pa bi jih sedaj počasi že lahko malo pripravila le nevem kako naj naredim omako, ali lahko naredim tako kot za nas le nič začinjeno??? Ker jaz vedno delam to na olju  +  zraven dodam še moko da je malo bolj gosta...to pa najbr'ž ne smem za tamalga???
Zaenkrat jemo samo krompir in zelenjavo za kosilo pa riž smo probal in bi že rada kaj druzga še probala.

Upam da bo danes tudi sonček pa LP

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 435
12.2.2006 20:06:49   
Anonimen
Cipresa, se mi zdi, da do enega leta ni fino dajat kaj druzga kot perutnino ali pa zajčka. Ne vem, kar se tiče govedine in ostalega, se bom pa sama rajš mal nazaj držala...ne vem...
Jaz sem zadnjič dala mal makaronov pa suhe slive (prej naočene čez noč), no pa še malo skute, pa je vse pojedel user posted image  Tko, da bolj kot je čudna kombinacija, boljš gre v promet.

Skratka, mi imamo 6 zobkov in temu primerno ne-spanje user posted image  jutri pa še 3-cepljenje, pa danes polna luna...ajajaj, me prav zanima, kako bom izgledala konec tedna user posted image

Mere in ostale statistične podatke pa javim jutri po pregledu user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
13.2.2006 9:48:53   
LONA13
Lepo pozdravljene drage julije....
Danes pred 27- imi leti sem pokukala na svet v ljubljanski porodnišici...
sicer še ne ob tej uri ampak malce pozneje.... matral so se pa že....user posted image user posted image user posted image user posted image ,
vsaki en košček user posted image .

p, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.2.2006 12:40:27   
anckabancka
Lona, vse najboljše!!!user posted image   user posted image Pa eno fajn žurko! user posted image

Ja, polna Luna je pa dons. Še dobro, da si povedala, Tinka. Bom vsaj vedla, zakaj user posted image ne spi. user posted image

Aljaža sem prejle eno uro spravljala spat. Pet minut nazaj je končno omagal. Ga dam v posteljico, lepo pokrijem, naštimam dudo in uspavanke... pa se vsakič prime za ograjo od posteljice, se dvigne na kolena in veselo kuka ven in vriska. user posted image user posted image Ja, pravi mali lumpek je. user posted image

A je sam v Ljubljani tako zoprno vreme?user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.2.2006 12:43:59   
anckabancka
Sej res, Lona hvala za torto. Sam mal majhen košček je bil...user posted image

No, tuki je pa še eno darilo zate, samo od mene! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.2.2006 13:29:32   
Anonimen
Lonči, HEPI BRZDEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, smo bili pri pediatru in dobili tatretjo pikico. Ni blo pretirane krize, smo zaenkrat kar ok.

Teža: 9600 g
Dolžina: 70 cm

Pravi korenjak! Pohvaljen. Pa mami tud, ker očitno tko dobr kuha user posted image

Pri nas je pa Polna Luna prinesla spanje celo noč user posted image  hvala prijateljica noči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 440
13.2.2006 14:20:37   
TORTICA
LONA vse najboljše.

To noč smo pa spali oz. nismo spali skor nič. Ne vem kaj je sedaj, al bojo zobki ali pa luna vpliva.
Daes grem pa delat osebno za našega lumka, tako da lahko gremo vsi skupaj kdaj čez mejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.2.2006 15:13:36   
Barbela
Lona vse najboljše! Hvala za tortico, ampak jst danes ne bom nič jedla. Sem na vodi, ker je polna luna.

V soboto zvečer smo bili pri prijateljih na obisku. Šli smo ob 18.ih. Zelo skeptični kako bo, ker hodi Jaka ob 20.ih spat, prej se še kopa in je. No, pa smo rekli da poskusimo. Malo poi sedmi je tam jedel in ob osmih zaspal - brez kopanja. Čez eno uro se je zbudil in bedel do 12.ih zvečer. Nič ni jokal. Fant je sedel z nami na kavču in se pogovarjal. Potem smo šli domov in je ob pol enih zaspal. Brez dodatne hrane. Včeraj me je bilo strah, če bo morda čez dan preveč spal. Eh, kje! Spal je vsega skupaj eno uro. Bili smo tudi pri moji mami, do katere je vožnje 1h in 15min, pa je bil v avtu nagajiv in je skoz bedel, si pel, govoril, gledal čez okno. Danes ponoči pa je spal brez kakršnega koli premetavanja user posted image   Skratka ni bilo tako napačno. Lepo je lumpal z atijem in mamico user posted image  in še tečen ni bil naslednji dan. Pravi cuker je. Ves čas se smeji.

Lepo se imejte in dejte poslat kaj sončka, če ga imate kje.

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2006 11:14:50   
Meceno
Takole,...se javljam, čeprav če sem iskrena se mi ne da več pisat po RR,.......postaja vse bolj tečno, bolj ko berem ostale teme, bolj opažam da se eno in isto mlati non stop. Ali sem samo jaz tega mnenja ?
Prejšna RR mi je bila bolj všečuser posted image
Ali pa mi je bilo bolj všeč to, ker sem bila user posted image  in smo imele tiste male težavice in smo se samo o tem menile,....nekaj manka,...ali pa mene danes nekaj muči, imam Muser posted image  ,....ne me narobe razumet, naše teme o julijkah so OK user posted image

Komaj čakam da bo bolj toplo, pa da še ptičje gripe nebo več,...pa da gremo na morje,...sem si dušo olajšala,... sem morala to napisatuser posted image

Še kaj o Tari,......zobkov še ni na plano user posted image in še enkrat user posted image ,...saj moje zize nebodo trpele, pri obračanju se obrne samo samo iz levega boka, pri sedenju nima težav, moram pa biti zraven ker se naenkrat strma in se vrže nazaj user posted image , pa roke me bolijo ko hoče samo stat in hopsat gor pa dol, ( bom dobila mišice ) ,........
Dober teden je izpilila govorjenje in sicer aja, tata,,.......na končno ATA user posted image ,tu in tam pa se sliši beseda BABAuser posted image

To je to ,.........upam da se kmalu javim, bolj ko bo toplo zunaj manj bom tu gor, pa izpiti,...sicer pa se bom javljala ko bo Tara spala

LP

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2006 11:20:47   
Meceno
user posted image Lona13  vse najboljše,na mlada leta user posted image , upam da si lepo praznovala ,.......papa

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2006 12:39:13   
pravljica
lona user posted image

ja, meceno, meni tudi RR večkrat najeda živce...mi tako počasi vse skupaj odpira, albumov itak ne gledam več, kaj šele da bi svojega dopolnjevala user posted image
forumov je več kot preveč, zato ni čudno, da se teme tako ponavljajo (o nahrbtnikih npr. - na opremi, na dojenček in novorojenček, na starši čvekamo, na vsakdan, na kaj potrebujem, na čvekanje v pričakovanju itd itd...pol pa kaj najdi, pa vprašaj kje, če si kos user posted image  ) brez veze
najbolj prav bi prišle pa naše debate, da se sploh ven najdem...teh pa ni user posted image

moj bejbek spi že 2 uri...mi ga nekaj ponoči sračka in se zbuja...ne vem zakaj user posted image  

jaz tudi komaj čakam pomladi, smao me kar groza, ko pomislim, da bo treba službo iskat user posted image  bi še bila kar doma kakšno leto user posted image

ok punce, midva imava zdaj rukzak...če bo katera za, se kdaj dobimo in probamo prit gor na sredo pohorja na en drink user posted image  drugač pa spodaj user posted image  ...ko bo lepše vreme seveda

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2006 15:13:41   
anckabancka
Tole je pa naša zadnja novica... 

< http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=800691 >

Pazite na svoje malčke, ker so že sposobni marsikaj ušpičit!

Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2006 15:29:56   
CIPRESA
LONA hvala za tortico...mljask.... in vse najboljše za rojstni dan.

ANCKABANCKA tole je pa šok jauser posted image ...sem že tudi sama razmišljala da mu spustim jogi mal nižje ker se že z rokami prijema ob tiste letvice pa dviguje bo kmal kej sprobal kam prilezt. Upam da ste vredu.

Ja tud jaz komaj čakam tople dni ko nebo treba jit ven napravljen ko zombi...kdaj bo že to????

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2006 17:27:06   
LONA13
Živjo!!!
Hvala za čestitke, upam da vam je bila tortica všeč...

Drgač pa Meceno tud men se zdi tale RR vedno večji dolgčas... včasih sem se zjutraj kar tresla dokler nisem prišla do RR-ja, zdej spremljam samo še JULIJE...., pa otroci s posebnim potrebami, da izvem kako je z malo Ajšo...

Mogoče smo se pa me malce naveličale visenja na rr-ju...

Ja lepi dnevi... komaj čakam dolge sprehode s tamalim po sončku....
Uživajte pa se beremo..

Lp, lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.2.2006 8:21:40   
Antigona
Ojla punce!

Najprej Loni vse najboljše, pa čeprav malce kasno in hvala za tortico. Bila je odlična...

Ančkabančka vesela sem, da se je vse srečno končalo. Tudi mi bomo morali počasi dati jogi nižje, sam ne vem kako ga bom ponoči ven dajala, ker imam ful probleme s križem. Že sedaj ga komaj ven vzamem user posted image ...
No zobkov še nimamo, plzimo se tudi še ne, sedi pa ko car... Povštri so pa okoli njega, da ko se vrže nazaj ali na stran, da pade na mehko user posted image ...

Tudi jaz se strinjam, da je bila prejšnja RR boljša od te. In tudi jaz pogledam našo temo, pa mogoče pogledam še na novorojenček, dojenček in to je to...

Sonček in toplota user posted image user posted image user posted image
Fuj in fej te bunde, upam da bomo kmalu dočakale tople dneve...

Saj potem se bomo pa res lahko drage julije dobile v Ljubljani... A ne?????????

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 449
15.2.2006 22:39:30   
PBJ
Midva sva bila 2 dni na preiskavah v bolnišnici.
Kožna testa sta pokazala, da je alergičen na kravje mleko in jajca. Oboje je dobival preko mojega mleka in zadnje čase ima vedno bolj konkretne reakcije po koži. Revež je že čisto nervozen, ker ga tudi srbi. Kri v blatu je imel še danes in upam, da se mu v naslednjih 14. dneh telo prečisti in bo konec teh težav.
Od včeraj sva oba na mlečno-jajčni dieti - vsaj še naslednjih 6m, ko ima kontrolo. No in malo pomislite, kaj ne vsebuje jajc ali kravjega mlekauser posted image  - prvih nekaj dni bo zame malce težkih, potem pa že bo.
Nič, kar bi vsebovalo mleko in jajca mu še nisem dala (tudi adaptiranega mleka ne) in še sreča, kajti v bolnišnici so rekli, da bi bile reakcije v smeri zatekanja, težav z dihanjem ... Dražeč kašelj iz grla, ki ga ima občasno je tudi zaradi alergije.

Upam, da ga bom lahko še dojila in bo mleka dovolj, ker ne vem, kako bo sploh sprejel nadomestek pregomin, ki edini ni na osnovi kravjega mleka. Dobival ga bo na recept  in dokler bom imela svoje mleko je to zanj še najboljše.

LP

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?