|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hinavski svak
29.1.2006 19:20:38   
Anonimen
Sestra je pred dvema tednoma rodila fantka. Pri fantu imajo majhno hišo, pri nas pa ne manjka prostora, zato sta prišla živet k nam. Imata stanovanje spodaj, čisto ločeno od nas. Seveda je bilo to že pred porodom. Mami ni bil všeč že od začetka, pa je rekle, OK, ker je oče njenega vnuka.

Pripravili smo jima sobo zgoraj, vse sem uredila za malega, zlikala, spravila vse, ker se sestri ni dalo.

Otrok je le prišel na svet. Mama stalno kaj govori hčerki kaj naj dela, kako naj skrbi za otroka, ker pač nova mamica še nima pojma.

To pa zelo razkuri njenega fanta, ki nas zvečer ozmerja in se mi upa rečt koji
K***C sem vse zlikala za otroka, njega pa kot da ga ni? Mislim, kaj naj mu zlikam spodnje perilo al kva? Mislim halo!!

Pa ful teži, da mu tašča ne da miru (je bil mogoče 8 ur doma, in še to sta bila stalno sama v sobi), da preveč glasno govori, da to moti otroka, da ga ne mara, bla bla, bla.

Njegov oče pa je lahko moji sestri ogrsal avto okoli in okoli, ker se ni hotel sprijaznit, da je njegov sin dobil punco. Pa njegova mama, dokler ni zvedla za otroka sploh ni govorila z mojo sestro.

Včeraj pa je bila prava frka, ker mu je mama rekla da ni prav, da ima peč na petrolej v sobi kjer spi z otrokom. Resno! V sobo, kjer spi 14 dni star dojenček gori celo noč peč na petrolej. Smrdi pa totalno celo hiša. . On je pop... da kaj se vmešava v njegovo življ. Mami pa je zakričal naj gre ven iz sobe in zaloputnil vrata pred njo. Šla sem dol in mi je težil, da bo vzel punco in otroka in šel. Pa nisem mogla molčat in sem ga fajn nazjala - nisem bila tiho, ker ne znam biti. Pa še neki je reku, v smislu, da on noče, da skrbim za otroka, ko je on doma. Da naj si dopovem, da ni moj otrok, ampak da je on oče. Pa nisem naredila čisto nič. Ko je prišel, sem mu dala otroka v naročje in šla proč.

Tako sem jezna, da mi je očital te stvari, da mi gre prav na bruhanje ko ga vidim. Še sreča, je sestra malo bolj pri sebi in mu (vsaj upam) ne bo dovolila tako govorit z mano. Ne upam ga niti pogledat. Celo noč nisem spala, ker me je tako razjezil. Jokala pa sem kot nevihtain me še zdaj bolijo oči.

Kaj naj naredim? Naj sploh še govorim z njim? Naj se ga izogibam? Pobot, namreč ni več mogoč, preveč mu zamerim, ker nas ima za divjake, ko paje njegova družina res tišja, ampak ko udarijo udarijo zelo kruto, Pri naši hiši se res kriči, udarcev pa ni bilo, tudi pri vzgoji ne. Pri njih pa ravno obratno, tihi so, ampak ko udarijo, udarijo.
In po pravici povedano: od včeraj zvečer ga sovražim iz dna srca!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hinavski svak
29.1.2006 19:30:12   
Annny
Priznam, da nisem dobro razumela cele situacije.
Jaz bi ti svetovala, da se ne vmešavate/ vmešavaš v življenje te mlade družine. Res je, da živijo v vaši hiši, vendar naj se porihtajo po svoje. Naj si sami likajo, pospravljajo....če se jim bo dalo, če ne pa ne...bodo pa to storili takrat, ko bodo imeli kupe smeti pod nogami in gore nezlikanega perila, pa kaj, njihova stvar.
Jaz osebno bi sestro pustila pri miru in ne bi urejala stvari za njenega otroka- to mi je vsiljivo. Če bi me prosila za pomoč, OK, sicer pa ne.
Tvoj svak ima najbrž točno ta občutek...da si 'nekoliko' vsiljiva s svojo pomočjo in verjetno si želi biti z otrokom tudi sam, ne pa, da je vedno nekdo tretji zraven..
tak občutek sem dobila..popravi me, če se motim.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2006 19:31:58   
Annny
K***C sem vse zlikala za otroka, njega pa kot da ga ni? Mislim, kaj naj mu zlikam spodnje perilo al kva? Mislim halo!!

Kaj pravzaprav hoče? Da mu LIKAŠ ali da tega ne delaš?????????user posted image  Po moji logiki bi bilo, da mu gre to na živce..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2006 19:35:42   
Annny
Joj, še to sem pozabila...Človeku je treba dopovedati, da je v vaši hiši iskreno dobrodošel (oz. vsa družinica), vendar se bo moral nekoliko tudi PRILAGODITI- sicer je res bolje, da gredo po svoje. V isti hiši skoraj dvomim, da se boste kdaj normalno razumeli. Ja, kaj pa pravi na vse skupaj tvoja sestra?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 19:39:22   
zoya_
Vsi skupaj jih pustite pri miru in se ne vmešavajte, pa ti ne bo mogel nič naprej metat... Boli te, če nimajo zlikano in pospravljeno... skrbi zase, oni naj pa zase... Očitno jim paše takšen način življenja....
To ni nič slabonamerno mišljeno, ampak po sebi sklepam, da bi tudi meni šlo na živcem, če bi se skoz en vtikal v moje življenje, pa čeprav bi bilo dobro namerno... Žal, tako smo ljudje narejeni....
Pusti jih, naj delajo tako kot njim paše, kako ima tvoja sestra življenje pošlihtano in odnose s taščo in tastem, to tebe dejansko nič ne briga...
Vsak ima svoj lajf....

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2006 19:41:41   
Anonimen
Anonimna saj vem da te boli ampak če so zase svoja družina, jih pusti (ti in tudi mama) da sami odločajo katera peč bo v sobi pa kako naj skrbita za otroka...če povem po pravici bi tudi jaz znorela da bi mi nekdo non stop nekaj težil po domače povedano.

jaz imam brata dvojčka. Odkar vem zase sva bila kot rit in srajca ker pa sva bila dvojčka sva bila eden na drugega navezana še toliko bolj. Vse do njegove poroke je živel pri nas potem pa naenkrat selitev v spodnje stanovanje pa njegova žena je bila prva ki se ji je posvečal, potem je prišel še njun otrok...in ja tudi sama sem želela pomagati in nosila vse sorte k njima ker imam rada svojega brata in bi mu rada s čim pomagala. Vse dokler mi njegova žena ni enkrat rekla da naj jim pustim vsaj malo miru in da bodo zase že sami poskrbeli...kako sem bila jezna nanjo in kako odrinjeno sem se tisti moment počutila ti nemorem povedati. Jokala sem in ji očitala da naju z bratom želi ločiti in da sva bila predno je ona prišla zelo navezana eden na drugega (hodila sva skupaj povsod tudi v srednjo šolo, še faks sva delala isti) in si vedno pomagala bla,bla,bla... Na koncu po kakem tednu sem ugotovila da ima prav. Zdaj so svoja družina in sami odločajo kako bodo stali kozarci in kje naj stoji stol, pa kakšne krožnike naj kupijo.... zdaj imam sama svojo družino in bi ponorela če bi mi brat ali moja mami ali pa tašča  solila pamet. Lahko stvar predlagaš potem pa je na človeku kako se bo odločil.

Mislim da bi morali vsak malo popustiti tudi ti se malo distanciraj in mogoče te bo še včasih prosil če popaziš nanj. Verjamem da ti je hudo ampak bolj ko prilivaš olje na ogenj bolj gori.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
29.1.2006 19:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2006 20:02:06   
kalbo
Punca, namesto da nadiraš svaka, odvleči mamo stran, naj pusti mlado družino na miru! Kaj hudiča se pa imata z mamo za vmešavat??! Pri meni bi leteli v velikem loku skozi vrata...resno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2006 20:46:03   
rija
Kar strinjam se s Kalbotom. Če ste jim ponudili streho, vam to še ne daje pravice, da se vmešavate v njihovo življenje.
Če želite, pomagajte po svojih močeh, če pomoči nočejo sprejeti, pač ne.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2006 21:03:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sestra je pred dvema tednoma rodila fantka. Pri fantu imajo majhno hišo, pri nas pa ne manjka prostora, zato sta prišla živet k nam. Imata stanovanje spodaj, čisto ločeno od nas. Seveda je bilo to že pred porodom. Mami ni bil všeč že od začetka, pa je rekle, OK, ker je oče njenega vnuka.

Pripravili smo jima sobo zgoraj, vse sem uredila za malega, zlikala, spravila vse, ker se sestri ni dalo.

Otrok je le prišel na svet. Mama stalno kaj govori hčerki kaj naj dela, kako naj skrbi za otroka, ker pač nova mamica še nima pojma.

Pa ful teži, da mu tašča ne da miru (je bil mogoče 8 ur doma, in še to sta bila stalno sama v sobi), da preveč glasno govori, da to moti otroka, da ga ne mara, bla bla, bla.

Njegov oče pa je lahko moji sestri ogrsal avto okoli in okoli, ker se ni hotel sprijaznit, da je njegov sin dobil punco. Pa njegova mama, dokler ni zvedla za otroka sploh ni govorila z mojo sestro.

Včeraj pa je bila prava frka, ker mu je mama rekla da ni prav, da ima peč na petrolej v sobi kjer spi z otrokom. Resno! V sobo, kjer spi 14 dni star dojenček gori celo noč peč na petrolej. Smrdi pa totalno celo hiša. . On je pop... da kaj se vmešava v njegovo življ. Mami pa je zakričal naj gre ven iz sobe in zaloputnil vrata pred njo. Šla sem dol in mi je težil, da bo vzel punco in otroka in šel. Pa nisem mogla molčat in sem ga fajn nazjala - nisem bila tiho, ker ne znam biti. Pa še neki je reku, v smislu, da on noče, da skrbim za otroka, ko je on doma. Da naj si dopovem, da ni moj otrok, ampak da je on oče. Pa nisem naredila čisto nič. Ko je prišel, sem mu dala otroka v naročje in šla proč.

Tako sem jezna, da mi je očital te stvari, da mi gre prav na bruhanje ko ga vidim. Še sreča, je sestra malo bolj pri sebi in mu (vsaj upam) ne bo dovolila tako govorit z mano. Ne upam ga niti pogledat. Celo noč nisem spala, ker me je tako razjezil. Jokala pa sem kot nevihtain me še zdaj bolijo oči.

Kaj naj naredim? Naj sploh še govorim z njim? Naj se ga izogibam? Pobot, namreč ni več mogoč, preveč mu zamerim, ker nas ima za divjake, ko paje njegova družina res tišja, ampak ko udarijo udarijo zelo kruto, Pri naši hiši se res kriči, udarcev pa ni bilo, tudi pri vzgoji ne. Pri njih pa ravno obratno, tihi so, ampak ko udarijo, udarijo.
In po pravici povedano: od včeraj zvečer ga sovražim iz dna srca!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2006 21:07:07   
Anonimen

Ta stavek je mene najbolj zbodel v oči. Meni bi se zmešalo, če bi mi mama ali tašča non stop solile pamet. Sploh, če pogledamo kako se je delalo z otroki pred 20. leti in kako sedaj. Imajo včasih čisto zgrešene poglede in če je mlada mamica vsaj malo prebrala o dojenčku ve kako in kaj. Pustit jih pri miru in pomagat oz. dat nasvet samo takrat, ko oni to želijo !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2006 22:36:32   
Anonimen

Jaz imam krasno mamo, s katero se sicer razumem, ampak...
ko sem prišla iz porodnišnice je bila pri nama, mi solila pamet, komandirala mene in moža in dirigirala kako naj živimo tako da sva bila oba čisto na psu. Še midva sva se skregala, jaz sem od živčnosti izgubila mleko, jaz sem jokala po cele dneve..

Pustite jih na miru in skrbite zase.. tako jim boste najbolj pomagali!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2006 22:46:38   
mamči
Strinjam se ------- oni so zdaj družinica za sebe in nikakor se ne vmešujte. Za pomoč naj sami prosijo!

Ampak vseeno jih dajte prepričat, da petrolejska pečka v sobi z dojenčkon NIMA KAJ ISKATI! To je lahko res katastrofa za zdravje, trpijo pjuča, pa še zastrupila ga bosta!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2006 8:32:18   
tanikaa
Tudi jaz živim s svojo družino doma pri svojih starših. Imamo svoje stanovanje zgoraj, spodaj pa živita mama in oče.

Enostavno ne bi prenesla, če bi na vsake pol ure kdo prikorakal gor in mi komandiral, kaj in kako naj delam. Da bi mi mama likala user posted image user posted image user posted image Sovražim likanje, ampak jaz sem tista, ki bo odločala kdaj bom likala in kdo bo likal. Stanovanje je moje, če imam tam en kupa nezlikanih cunj je to moja stvar in ne stvar mame. Niti sestre.

Ko rabim pomoč, prosim za njo, ko rabim nasvet, prosim za njega...in takrat vsak lahko sam presodi ali mi bo pomagal ali ne. Nenehno solenje pameti pa bi me živciralo in hitro bi temu naredila konec.

Mislim, da razumem tvojega svaka. In mu dam čisto prav, ko pravi, da se preveč vmešavaš. Ne odobravam pa način, kako ti je to dal do znanja.

Razmisli in videla boš, da se bodo odnosi izboljšali.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2006 9:29:40   
karmy
ni svak hinavski... pustite ju pri miru in naj živita svoje življenje po svoje... ne delajte nič za njiju če vaju ne prosijo...čeprav živita skupaj z vami, še ne pomeni da dobite avtomatsko pravico se vmešavat v karkol...

jzt sm bla hvaležna k mi je mama pomagala vendar sem jo za to prosila.... tako da verjamem da je izredno nadležno vmešavanje mame ali tašče....

imej z  njim tiste glavne stike: živjo, kako si? kako gre? in konec... če on ne bo nič rekel ali prosil za pomoč ( isto velja za tvojo sestro), se ne vmešavaj...velja enako za tebe in za tvojo mamo in za vse, ki se vmešavajo..

pr men bi tud letele vn v gromozanskem loku...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2006 10:06:41   
lory05
zakaj ga pa sovražiš? ker hoče bit sam s svojo družinico brez posrednikov?

iz izkušenj ti povem, da bi meni šlo vaše "pomaganje" maksimalno na živce. Saj vem, da jim hočete dobro, ampak ne pomaga.

Poglej kaj si napisala: smo jim pripravili sobo, smo jim zlikali, smo jim...........
Kaj je z njimi kaj narobe, ali mislite, da brez vas ne bi preživeli. Mogoče če bi jih pustili malo pri miru, bi ugotovili, da znajo tudi sami za vse poskrbet.

To je še en razlog, zakaj je boljše plačevat najemnino kot živet s starši pod isto streho. Tudi pri vas, (kot pri nas) ne bo nikoli miru, dokler se ne bodo odselili. Vam bodo šli oni na živce, ker "nimajo pojma", njim pa vi, ker se vtikate.

Oprosti, ampak mene te stvari ful razjezijo, ker imam tudi jaz tako mamo, ki misli, da samo ona zna vse narediti prav in noben drug.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2006 10:37:43   
CatJa
Predvidevam, da se ta zgodbica vleče še od tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=720603&mpage=1&key=&#720847

Pusti ju pri miru in si uredi življenje po svojem okusu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2006 10:48:54   
tehnofil
Ko ste jih vzeli k sebi na stanovanje niste povedali da to pomeni da jih boste tudi komandirali, pa čeprav dobronamerno in pomagali tako, kot se vam zdi prav. Pričakujete hvaležnost za nekaj, za kar sploh niso prosili (likanje in ne vem kaj še). A je res tako težko pustiti jih na miru in pomagati SAMO tisto, kar vas prosijo. Saj vem, da bi radi pomagali po najboljših močeh vse tisto kar veste da je prav in dobro vendar naučiti se morate sprejeti njihov način življenja, njihov način skrbi za otroka in njihov način vzgoje otroka. Prav lahko bi svak pisal na forumu, kako tečno taščo in sorodnike ima, da se stalno umešavajo in nekaj rihtajo. Za te stvari naj poskrbi žena-mati otroka.
Če jih ne morete gledat, jih pa vrzite ven ali kaj? Bo treba potrpeti in odpustiti saj po večini odgovorov ste sami povzročili nesoglasje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2006 14:14:10   
FRAČAFELA
Pri nas se je tut tašča non stop nekaj vmešavala. Ne moreš si misliti, kako mi je šla na živce. Ja seveda je bil prvi otrok in pojma nisem imela kaj naj delam, ampak nisem pa preponosna, saj sem tudi vprašala kako in kaj.
Vendar kar je preveč je preveč. Pa kje nej spimo, pa kaj nej jemo, pa kako nej imamo pohištvo, pa skoz in skoz eno pametovanje.
Dokler nisem parkrat popizdla. Pol pa zamera do Kitajske, pa jih ni bilo več na obisk. Mi je bilo hudo priznam, ampak bolje, da jih ni, kot pa da delajo zgago.

Nasvet:pusti mlado družino na miru, še narazen jih bosta z mamo spravili. Je pa tako kakšna je njegova družina itak nima poante. Tvoja sestra se je odločila živeti z njim, ne z njegovimi tastarimi.

V kolikor mamica stalno okoli hčerkice leta je nakja narobe. In le redko moški to gleda, razen če mu je vseeno glede žene. Če se tašča skoraj preseli k hčerki, potem pa bo verjetno težko za njeno novo družino.

te pa razumem, da ti je hudo, ampak vejremi, da sedaj sta polna elana, in volje, ko bo orok starejši bosta potrebovala sprostitev, in varstvo, pa če le za kratek čas. In takrat jima boš zelo prav prišla. Ne vsiljuj se, ne ponujaj se, le vedet jima daj, da se lahko kadarkoli obrneta nate!!!

LP

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.1.2006 9:41:11   
Anonimen
Se hecaš?
Če bi mi moja mama prišla pospravit stanovanje, zlikat stvari, mi stalno dajala vedet, da ne znam skrbeti za otroka, ne da bi jo sama vprašala ali prosila,... potem bi jo lastnoročno vrgla skozi vrata. Pa se drugače dobro razumeva in se ne vtika.
Če živiš pri nekomu to ne pomeni, da se mu moraš podrediti. Pustite ju pri miru, naj vodita svoje življenje, kakor jima je ljubo. Saj ni čudno, da je svak jezen, če pa si ju hočete podredit. Do istega rezultata vodi več poti, nikakor ni nujno, da je vaša izbrana pot prava ali najboljša tudi za svaka in sestro.

(odgovor članu FRAČAFELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2006 17:31:24   
Anonimen
No, moram napisat, da ste moje pismo zelo narobe razumeli. Mama ni taka, da bi jim ukazoval vsakih pet minut. Sploh ne glede njihovega stanovanja, niti glede likanja. Sestra je namreč precej lena in se njej ne da likat. Tako da mi je ona to dovolila da to počnem. Kasneje pa si bo sama.

Naj povem, da se sestra ne strinja preveč s svojim fantom, da me je tako nadrl in zmerjal. Rekla mi je, da mi je hvaležna, da naj ji kar pomagam. Da on ne bi smel tako reagirat kot je, in da ona o preselitvi niti ni pomislila.

Oni živijo spodaj in mama ni nikoli prišla do njih, razen tistega večera. No, po prigovarjanju nas vseh je le odmaknil tisto smrdljivo peč iz sobe.

Drugače se s sestro zelo v redu razmeva. on je cel dan v službi in ko gre, pride ona k nam gor, pa ji pomagamo podirat kupčke in ona je presrečna, da se lahko odpočije. Zdaj ko je mama, pa se ogromno pogovarja z mamo, ki ima ogromno izkušenj, saj je imela pet otrok in veliko otrok je tudi varovala.
Med nosečnostjo pa je bila res malo čudna, ampak verjetno so jo dajali hormono.

Ona nima čisto nič proti nam. Mi je tudi rekla, da ko jih ne bo več pri nas, da bom lahko prišla k njim živet, ampak to je ona rekla, ne on.

On je tisti, ki me noče imet zraven, zato me je tako nadrl, ampak sama se ne bom odpovedala nečaku, ker mi on to prepoveduje. Bom pa z njim, ko njega ne bo v hiši.

Sem pa zelo razočarana nad tistimi, ki ste mi odgovorili, kajti vaše družine se mi smilijo, ker tako grdo delate z njimi. Upam, da vas vsaj malo peče vest, da tako grdo delate z njimi.

Najbolj pa me je prizadelo, ko sem prebrala, da raje vidi, da  ne pridejo več k njim, kot da ji kaj svetujejo. Ali pomosliš kako je njim, ko vedo, da je nekje njihov vnuk, ki ga ne smejo obiskovat? Upam, da tvoj otrok tega ne bo tebi storil, potem se boš šele kesala.

SRAM VAS JE LAHKO!!!

Vsi bi morali imeti nekaj koristi, ne samo starši, tudi stari starši so vredni ljubezni, saj brez njih nas ne bi bilo in ne bi morali imeti družine.

Zelo sem razočarana, resno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.1.2006 18:42:49   
karmy
veš...tašče in mame ne svetujejo --> solijo pamet...to sta dve stvari... da bi men govorila tašča kako in kaj z otrokom bi jo poslala v lepše kraje... me ni sram... user posted image  še z največjim veseljem bi jo nagnala vn... isto je z mojo  mamo.. ni važno kuk sem lena k ****s.. če je ne prosim za pospravljanje, ima da ne pospravlja...

poleg tega vidim da se vedve z mamo spravte "pomagat" kar same od sebe, in potem čakate da vaju pohvali..user posted image  sta k psa, ki nekaj dobrega naredijo in čakajo potem na pohvalo..

in pričakujete seveda da potem nadere svojega fanta... kaj je pravzaprav vajin namen? razdret družinico?

vajini najboljši nameni delajo prepad med partnerjema...

Sram naj vaju bo...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.1.2006 19:16:26   
kalbo
Anonimna, začni živet. Mam občutek, da si ko pijavka. Ti živi svoje življenje, sestra naj pa svoje. Sprijazni se z dejstvom, da sta tvoji sestri zdaj njen otrok in partner pomembnejši od tebe.
Tvoj drugi sestavek samo potrjuje, da sem že prvega prav razumel.

Tole se bo slišalo kruto! Pazi, da ne postaneš stara tečna devica. Ubadat se začni s svojim življenjem. Življenja drugih pa pusti na miru!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.1.2006 19:54:16   
Anonimen
Anonimna! Še vedno si le "teta"!
Tudi jaz sem prepovedala stike z mojim otrokom, saj sem menila, da kar je preceč, je preveč. Zamera gor ali dol. Življenje je moje in otrok tudi. Dokler ne bo star 18 let, jaz odločam o njem.

Vedno pravim: Sorodnike imaš rad, ampak toliko pa spet ne.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.1.2006 19:59:46   
CIPRESA
Anonimna ni se ti treba odpovedati nečaku še manj svoji sestri. Jaz ti nebom svetovala koga naj vržeta ven ker to ni način da bi se kaj bolje razumeli ampak bo še slabše in lahko nastane še večji prepir med vami. Kaj bi kdo naredil v tej situaciji je težko rečt ker nisi sam na tem lahko govoriš in govoriš a sama zase vem da bi težko metala koga iz stanovanja.
Mislim da imaš sama v sebi tisto prepričanje da ti sestrin fant želi samo slabo oz. da te želi ločiti od sestre. Tega se znebi in jim daj čas in prostor. Če te bo kdo prosil za pomoč, pomagaj, drugače pa jih raje pusti naj likajo in perejo pa ogrevajo kakorkoli želijo. Saj si jim lahko blizu, še vedno greš lahko na obisk ali pa na kako kavico in klepet da pa bi z njimi živela to se mi pa ne zdi prav. Vsaka družina je pač zase in na prvem mestu so tvoji sestri sedaj njen otrok in fant...to je normalno, šele potem si ti in tvoja mama pa ostali. V tem primeru je upravičeno jezen nate saj se počuti utesnjenega in z vsako dobronamerno pomočjo boš naredila lahko še večji halo.
Druga stvar pa je ko rodiš otroka so prvi dnevi z njim privajanje njemu in prilagajanje na nekaj novega. Tudi tvoja sestra potrebuje čas in njen fant da se upeljejo in začnejo z novim poglavjem v življenju. In takrat je ženska ali moški lahko še bolj občutljiv. Neprespane noči, pogosta vprašanja in skrb za otroka ti uzameta veliko energije. Tudi on ne samo ona se privaja novemu načinu življenja in vsaka stvar ki jo ne prosi in jo ti narediš ga lahko ujezi ker jemlje to kot da ni sposoben tega storiti sam. Sestra ni lena mogoče je samo utrujena si pomislila kdaj na to??? Če cel dan dela mu je edina stvar ko pride domov to da ima njegovi dve sreči pri sebi in da vsaj delček dneva preživi sam z njima.

Ne vzemi to kot slabonamerno jaz ti želim samo povedati da so oni sedaj svoja družina kamor nemoreš vstopiti  kot četrti član.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!