puri
|
Evo mene Maj je sedaj končno zaspal nazaj. Nekaj ga je matralo že celo dopoldne, tako da sploh ni mogel zaspati.Pomojem ga matra, ker se še danes ni nič pokakal. Ponavadi je skos pokakan, pri vsakem previjanju, danes pa še nič, Podobno je bilo tudi včeraj, ko se je zjutraj skos zbujal in kar jokal, potem je pa kar naenkrat kakal in ko sem ga previjala, mi je zaspal že kar vmes na previjalni, ker ga potem zgleda ni nič več matralo. Ponoči smo mi kar spali. Zaspal je ob pol 10-ih, nato se je pa zbudil najprej čez 5 ur, nato pa čez 3 ure. Sem pa vesela, da sedaj spi v svoji posteljici. ko ga položim po dojenju nazaj v posteljo, sicer ne zaspi čisto takoj,..malo jamra in se preteguje, ampak potem kmalu zaspi (trkam) Ampak včeraj zvečer je pa spet na koncu zaspal pri meni. Sem pustila kar prižgano luč in je bilo kar nekaj časa dobro, vsaj jokal ni takoj, ko je pa začel, sem pa probala še tisto z mojo pižamo. Bil je prav hecen , se je tako stiskal noter z glavco Bil je tiho toliko časa, dokler mu ni padla duda ven. Zato mislim, da je še največji problem duda! Ima jo namreč zelo rad, samo mu non-stop leti ven in potem se začne jokat, ker je nima več. Prižgana luč in moja pižama sta pa vseeno zelo pomagale, ker če je imel dudo noter, je ležal in se uspaval čisto v tihem, ampak kaj ko mu je skos duda ven padala in sem mu jo mogla hodit non-stop popravljat noter. Ko je pri meni v naročju, mu tudi skos duda ven leti, samo tam mu jo lahko takoj nazaj dam in je vse vredu, se niti zajokat nima časa, ker jo takoj dobi. No, dobro je vsaj to, da ga ni potrebno nosit gor in dol po sobi, ampak lahko sedim skos samo na kavču in je čisto tiho, seveda če ima dudo .
|