|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubezenske težave
25.1.2006 15:31:21   
Anonimen
Pozdravljeni,

s partnerjem sva skupaj osem mesecev. Oba sva šla v vezo takoj po ločitvah oz. so ločitve stekle ko sva bila že skupaj. Na začetku je bilo vse super, oba sva bila nora drug na drugega. Zdaj pa on kar naenkrat potrebuje svobodo, ne ve kaj bi. Pravi, da me ima še vedno rad, vendar je do mene zelo hladen, včasih nesramen. Vsak dan me sicer kliče, vendar govori samo o splošnih stvarih...Ko je v službi ga sploh ne smem nič osebnega spraševati, saj pravi da želi ločiti službo in zasebno (zaposlena sva v istem podjetju). Izjema je seks, takrat se čisto razvname in ga čisto obnorim. Zelo težko prenašam to njegvo hladnost in distanco. Kaj naj storim? Naj ga prosim, ali mu pustim distanco, naj si mislim, da je to konec ali kaj?????

Hvala za vaša mnenja in odgovore,

obupana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubezenske težave
25.1.2006 16:06:56   
tinkatonka
Očitno nisi slepa in vidiš, da se nekaj dogaja, kar ga oddaljuje od tebe. Prosi ga da se pogovori s tabo. Če ne bo nobenega odziva, mislim da to ne pomeni nič dobrega. Žal.

Vendar vedno upaj na najboljše, pričakuj najslabše.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.1.2006 16:07:30 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2006 16:20:10   
mamči
Mislim, da to ni v redu. Pogovori se z njim. Mislim, da so njegova čustva do tebe bolj sexualne narave.

Upam, da se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 20:15:51   
fricka
Jaz pa mislim, da mu moraš dati čas. Saj verjetno tudi ti nisi kar naredila klik in pozabila bivšega življena. Pač mora najti in verjetno mora zato biti tudi sam. Dobro poznam tako situacijo in moški so v tem zelo komplicirani. Potrpi, pogovarjaj se, pa bosta rešila probleme. Najmanj potrbujejo, da ženske rinemo v njih, tako jih samo odbijamo.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 20:32:28   
Anonimen
Pusti mu distanco, v bistvu ga pusti čisto pri miru. Delaj se, kot da ni nič narobe. Tako bo po moje najprej prišel z besedo ali z dejanji na dan in povedal, kaj ga muči.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 21:08:43   
Gina
Se strinjam s Splišni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2006 21:52:33   
urška
jaz se rudi strinjam s spliš in gino.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 8:56:01   
Anonimen
Tako se obicajno zgodi, ce skocis iz ene veze v drugo..

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 10:09:56   
tanikaa
Ojoj, zopet se strinjam s Tjazyjem.

Ja, po moje sta prehitro šla iz ene veze v drugo. Zato razumem njegovo potrebo po "začasni" svobodi. Vejetno se človek ni izživel niti v mladosti. Pravim verjetno. Ni pa nujno. Ti najbolje veš.

Jaz mu pa 100% ne bi nudila seksa. Zakaj? Zame je seks povezan s čustvi. In če z njegove strani veje hlad...Kaj te potem lahko sploh pogreje? Telo? Tega je na pretek vsepovsod...dobiš ko hočeš in kje hočeš...seveda, brez ljubezni.

Vzemi si čas, posveti se sebi...kozmetičarka, frizerka, kavice s prijateljicami...tisoč in ena dejavnost, ki ti bo krajšala čas, krepila samozavest.

Beri knjige, uživaj v svoji novodobljeni svobodi. Razvijaj svojo zunanjo in notranjo lepoto. In prišel bo moški, ki bo ljubil tudi tvojo notranjo lepoto in ne le tvoje telo...

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.1.2006 10:18:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2006 10:38:40   
Anonimen
Hudo - jst se tud s Tjazyem strinjam....user posted image

Sicer sem pri sebi videla, da še po devetih mesecih nisem zrela za novo vezo. Pa sem poskusla. Pa rada bi tud, pa ne gre. Je treba pustiti času čas.

Ne samo, da morata razčistiti pri sebi, je tudi vprašanje na kakšen način ste se razhajali z bivšimi partnerji.
Iz veze v vezo je zelo lahko skočiti. Sploh je fajn, če si gnezdece spleteš že prej, da nisi sam. Ampak včasih pride vse za tabo. Tudi v novo gnezdo.

Daj mu čas. Če je pa sam seks, pol pa moraš tudi ti to tako jemat - brez čustev, brez ljubezni. V nasprotnem primeru si samo priročen servis.

Srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2006 10:47:20   
tanikaa
Jaz sem zbrala pogum, da poskusim z novo resno vezo komaj po štirih letih. Pa še takrat sem bila čist usrana .... ampak obneslo se je in še vedno smo skupaj ... zaenkrat...dokler naju televizor ne loči user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2006 12:47:49   
Anonimen
Hvala vsem za vaše odgovore. Včeraj zvečer je prišel k meni in mi je rekel, da mu je zelo težko zaradi službe, kar vem, da je res. Kmalu se mu bo tu iztekla pogodba in skrbi ga kako naprej....Po drugi strani pa je preobremenjen s projekti, ženska šefinja mu jemlje moč, njegov moški ego trpi in ker je izredno nežna in občutljiva dušica ga vse to zelo prizadane. Zelo težko se v prostem času psihično loči od službe, kar naprej razmišlja o tem in vse ga tako zelo skrbi. 

Zdi se mi, da mu je zares izjemno težko in da ta distanca nima nobene povezave z menoj. Ko zdaj razmišljam nazaj, je v bistvu zares nelogično, da bi se kar naenkrat ohladil, saj mi je še v začetku meseca pisla nežne sms-e, želel preživeti ves prosti čas z menoj.... 

Po drugi strani pa imate verjetno prav tiste ki pravite, da oba potrebujeva nekaj časa, svobode in svojega prostora. In to si bova zdaj poskušala dati, potem pa bova videla kako bo. Poskušala bova iti en korak nazaj in biti samo fant in dekle, brez načrtov o naslednjem zakonu, skupnem življenju.... . Poskušala bova biti skupaj brez obveznosti za naprej in upam, da bo to koristilo najini vezi. 

lp, zaljubljena

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2006 14:50:54   
Anonimen
ja ja....

bla bla bla...

Sej ne da si naivna.. ampak le zaljubljena.. kot sama pravis..

Ves ce bi mene bremenila sluzba.. bi se verjetno se bolj priblizal ljubljeni.. ne pa se distanciral.. In sluzba je vedno krasen izgovor.. Ce ti je doma tecno.. pol imas full dela in moras biti dolgooooo v sluzbi, pa ceprav tam v luft gledas..
Ce mas ene zenske dost.. in ne ves kako bi se je znebil.. in postanes hladen.. je spet sluzba kriva..
Ce ti ni do seksa.. je kriva sluzba..
Kaj bi mi brez te sluzbe....

Zivela sluzba!!!!  user posted image

Dej mal migni z glavo.. zakaj se je prejsnje partnerke navelical in skocil k tebi?? A zekaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2006 14:54:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ojoj, zopet se strinjam s Tjazyjem.

Ufff to ja pa zdaj res ze zaskrbljujoce.. user posted image user posted image user posted image   bom hiter napisal kaj takega, kar bo zadevo uravnovesilo...

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 26.1.2006 14:55:30 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2006 9:08:41   
Anonimen
Tjazy morda imaš prav glede njegove službe in sama zaradi svoje zaljubljenosti tega ne želim videti in vedeti........ .

Nekako ne morem verjeti, da nekdo ki je bil tako nor name kot je bil on, kar naenkrat ne čuti več tega...... Ves čas sva čutila kot da sva duhovno, intelektualno, čustveno in spolno ustvarjena drug za drugega. Zveza absolutno ne bazira samo na spolnosti. 

Prejšnjo ženo je zapusti, ker se je počutil ujetega in nadzorovanega.....morda se je tega ustrašil tudi sedaj......

lp, zaljubljena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2006 9:33:29   
Anonimen
Bila si NOVA.. malo drugace si disala.. nista imela nic skupne slabe preteklosti.. jsano da clovek potem halucinira, da je ustvarjen en za drugega.. ampak ko nekajkrat seksata.. se pokaze ali je billo kaj vec ali nee.. Obnicajno v tekih primerih gre samo za seks..
Mogoce pri tebi ne gre le za seks.. ker zenska obicjano ni zmozna postiti moza le zaradi seksa z drugim.. moski pa je tega sposoben.. Pac..  

Prej je bil nadzorovan.. in zdaj je spet.. ker dvomim, da si te sorte, da bi ga pustila v popolni svobodi.. Ze to da si vanj zaljubljenja.. je neke vrste obremenitev in posledicno nadzor.. In kot pravis te poklice vsak dan.. pa nima kaj posebnega povedati.. poklice samo zato, ker ve, da ti pricakujes, da bo poklical.. to je totalno obremenjajoce in cist zgresebna cloveska poteza.. Cisto vsako pricakovanje je idiotsko in naredi ravno nasprotno od pricakovanega..

Lepo, da nisi vec anonimna..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2006 9:37:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: japi

Nekako ne morem verjeti, da nekdo ki je bil tako nor name kot je bil on, kar naenkrat ne čuti več tega......

Verjemi, da je tukaj slo samo za seks.. ker drugace je nemogoce biti v susu tako nor.. Ne znam razlozit.. vem pa da je bila gonilna sila seks.. ker je zene imel ze poln kufer.. in ena taka sprememba je v taksni situaciji zelo dobrodosla..

Ne padaj na taksne finte vec...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2006 11:23:01   
Anonimen
Ah dej no Tjazy, kr neki..... Mislim, da preveč suvereno govoriš o stvareh, ki jih v bistvu ne poznaš. Vseeno pa hvala še za to perspektivo.

Res sem se pomotoma izdala......

lp, zaljbljena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 11:39:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2006 11:55:34   
Anonimen
Hvala Radha, tvoje besede so balzam za mojo dušo........lp, zaljubljena

Neposredna povezava do sporočila: 21
27.1.2006 12:01:51   
muki1
Tanikaa in Pikec0, še ena se vama pridružuje in prvič v življenju Tjazyju prkimuje user posted image .
Mater Tjazy, saj ti pa znaš biti tudi prekleto bister poba, samo redko to pokažeš.

No, skratka.....se strinjam s Tjazyjem user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 12:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.1.2006 12:25:53   
Anonimen
Tam v eni drugi temi.. ko sva se zahakljala pa si do potankosti vedela.. kako svetovat, kaj naj drugi naredi in kako bo kdo reagiral in kako se bo spreminjal in kako se ne bo.. Skratka samo po zvoej je bilo prav..

Kukr vetr zapiha.. tko pa tolces..

Neposredna povezava do sporočila: 24
27.1.2006 12:27:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Naj jima uspe,ne pa da jih kar takoj določite da ne bosta uspela!
Lep pozdrav!

Za tisto dekle ta je baz brigalo, ce ji lahko se uspe.. ker si ti rekla ,da jima ne more uspet, in naj bezi stran..

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!