|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dlačice
26.1.2006 18:58:51   
Anonimen
imam grozen problem ki je iz leta v leto hujši user posted image user posted image  po d brado se mi pojavljajo dlačice ki jih moram vsaki dan pulit. pa ne bi rekla da bi ble to rti ampak jih je že cel regiment- vsako leto se mi zdi da jih je več. nevem a se bom mogla čez 2 leti že briti kot možki? uglavnem zlo sem obupana. da ne omenjam kako so šele vidne pri soncu kar štrlijo.
kaj naj? pride upoštev tisto belilo za dlake?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dlačice
26.1.2006 19:41:15   
dulcinea
Tudi jaz sem imela podoben problem. No na koncu sem izvedela, da je to zaradi policističnih jajčnikov.
Lani marca sem šla h kozmetičarki, ki mi je začela dlake odstranjevat z elektriko (epilacija). Takrat sem imela čez 200 dlak in sem bila še cel teden otečena. Potem sem pa hodila skoraj vsak teden na ponovno epilacijo (moram ti povedat, da svinsko boli, pa sem drugače mal sadista) no in sedaj imam samo še kako dlačico tu pa tam. Celo leto je trajalo.
Prva stvar, ki ti jo svetujem: "Ne si pulit dlak!" Vsakič ko izpuliš dlako se njena korenina še bolj okrepi. Dlaka postane močnejša, bolj vidna pa še raskava. Jst sm se počutila že kot kak dedc pol mi je blo pa dost. Res da sem h kozmetičarki znosila ves avto, ki ga je kupila od mene, samo se je splačalo. Zdaj se upam, da me kdo poboža po obrazu, prej pa...

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 19:51:24   
Lory
Tudi jaz sem imela podoben primer. Od vseh hormonskih tablet in injekcij so mi začele poganjat črne dlake. In sem jih pulila in so postale skos bolj trde in močne. (moja napaka)

Pa sem se odločila za lasarsko odstranjevanje dlak. In glej ga zlomka dlak ni več.user posted image user posted image

Sem morala enkrat mesečno hodit in odštet vsakič čez 10 tisočakov, ampak za svoj dober občutek vse.

Šla sem pa 6 krat.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 20:04:29   
dulcinea
Saj jst sm se tud zanimala za laser. Samo prej nism vedla da morš it na epilacijo tolkrat. Sm mislna da bom šla ene parkrat.
Pa še v LJ bi se mogla vozit, ker pri nas ni nč tazga. To je pa zame eno uro.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 21:50:57   
Jančika_
Hm. Pri meni pomanjševalnica sploh ne pride v poštev. Medvedka, to je pravi izraz. Obraz, prsi, noge do gor, roke, trebuh - ali pa raje začnem naštevati, kje jih nimam preveč? Bom prej gotova. Pa to ni jamranje pubertetnice, ki ima preveč časa in šteje tiste tri odvečne dlake. To je pač dejstvo, s katerim sem se sprijaznila. Začelo se je že v zgodnji puberteti in šlo iz leta v leto na slabše.

Vosek rula. Na elektroepilacijo sem hodila redno tri leta - metanje denarja skozi okno. Ko mi bo nekdo lahko zagotovil, da po laserju na zrastejo nazaj, se bom šla še to foro - poznam dva primera, ko tudi laser ni pomagal nič in je bilo čez nekaj mesecev vse po starem. Pred več kot 10 leti sem se tudi zdravila s hormoni - pomagalo en klinc, pa kup stranskih učinkov je bilo.

Med nosečnostjo se mi stvar se poslabša - prejšnjič sem si morala dati voskati tudi hrbet (tam zgoraj pod vratom), ker sem dobila črn puhuser posted image . Na srečo se je to kmalu po porodu normaliziralo. Zdaj sem spet noseča in že opažam poslabšanje. Po moje pri meni nima smisla kaj ekstra posegati v zadevo, doker se ne razmnožim, kolikor se mislim, če se mi med nosečnostjo to tako poslabša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2006 22:44:09   
valči
Jaz imam tudi iste težave,kot Jančika,pa se ne voskam,ker se ne znam,ampak brije,Sem se sprijaznila s temi user posted image dlakami.Z hormoni nisem poskusila,dokler ne vem,da bodo res pomagali...Najhuje je poleti,ko je treba tolko kože kazat,pa nerodno je če kje kaj štrli...Nisem še raziskala,zakaj nekatere ženske moramo še to dlačjo nadlogo prenašat,če kera ve,naj napišeuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2006 7:56:55   
Anonimen
tudi jaz imam zelo podoben problem... zanima me kaj naredite ko so dlake pod popkom, zdaj mi bo začel rasti trebušček in bom hodila na ultrazvoke... a naj povoskam ali kar brijem (tako kot do sedaj)

hvala in se opravičujem za anonimnost

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 8:00:19   
Anonimen
Lory laser v nosečnosti (9 tednov) verjetno po trebuščku ni primeren?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2006 8:17:36   
Jančika_
Glede trebuščka: jaz si pulim; tudi v prvi nosečnosti mi je uspelo do konca, čeprav nisem na koncu nič več videlauser posted image . Tako da ti kar lepo po starem naprej, kakor ti pač paše.

Glede laserja v nosečnosti pa takole: laser sicer seže samo do spodnjih plasti kože, ampak vseeno ga med nosečnostjo ne priporočajo. Ziher je ziher.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2006 8:34:32   
Anonimen
hvala,  ampak puljenje kar boli, a? No ja pa to bi še šlo, samo se mi zdi da jih je preveč za populit.... če pa hočem povoskat (s tistimi lističi ki se jih kupi) morajo bit pa dlačice spet velike in to je pa problem ker me moti da bi čakala da zrastejo... kako imamo nekatere probleme, a ne user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2006 12:34:00   
Lory
Laser pravijo, da med nosečnostjo ne škodi. Ampak jaz se za to ne bi odločila.

Je pa neboleče. In res deluje. Ko prideš na tretma te na tistem mestu pobrije potem pa te obdeluje z lasarjem. Ne traja dolgo in ne boli. Po tem ti dlačice zrastejo in si jih čez 5 dni populiš. Ne pobriješ in tako imaš en mesec mir. Potem ti zopet zrastejo . Ampak so mehkejše in manj jih je. In opet jovo na novo. Tako ene 5 krat ponoviš in je konec dlačic. Vsaj pri meni je bilo tako.
Čez eno leto se mi jih je par zopet pokazalo ampak so bile čisto mehke in sem še opravila en tretman. Zdaj p0a je zaenkrat mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2006 12:52:48   
Anonimen
lory full dobr user posted image
Ja se kar bojim naradi moje user posted image . škoda da se nisem prej odločila za to... mogoče če jih pokličem in povprašam... ampak raje ne... bom pobrila ali pa voskanje (je dlje mir).... user posted image

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2006 14:50:14   
Lory
Studio MA v Kranju. So zelo prijazni in ustrežljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2006 14:59:48   
Skorpija
Jaz imam popolnoma isti problem, kot Jančika!!! V mlajših letih sem imela zaredi tega blazne probleme s samozavestjo, zdaj pa me ne gane več toliko. Na obrazu sem problem rešila z epilacijo, čeprav res boli, šlo je ogromno denarja, trajalo je kar dve leti, pa še zdaj se moram vsako toliko povoskati. Drugje po telesu se pa že leta voskam, kar sama doma in že opažam izboljšanje.

Kakorkoli že, nikar ne brij in tudi puljenju s pinceto se izogibaj, saj je potem samo hujše - veliko dlak samo strgaš, jih ne izpuliš...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2006 15:05:11   
Anonimen
ali ima katera mogoče probleme tudi s podnosnim delom z "brčicam"-kaj nardite ??? moje so drugač bele sam jih je pa preveč in vedno več...user posted image in ne vem kaj naj ket so na soncu še kako opazne in tut tko...user posted image ne vem a mi bodo še bol začele rastt če si jih bom povoskala,populla???help!!

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2006 17:01:05   
gojska
Tole berem in si ne morem kaj da ne bi kej dodala.
Jest sem s svojimi dlakami počela že prav vse, razen laserja. In tudi na laser bi šla ,če se mi ne bi zdel predrag in sigurno vem, da mi prvič ne bi pomagal.
Prej sem se z dlakami ukvarjala sama, zdaj imam pa super kozmetičarko ki mi z voskom odstranjuje brke , cele noge in po trebuhu. Brada -epilacija .
In od kar me je ona vzela v roke se je stanje občutno izboljšalo. Dlake imam mehkejše, tanjše in redkejše. Se vidi razlika in tudi dlje traja, da spet zrastejo.
Najboljš je, da najdete eno, ki vam bo na staromoden način z močnim voskom in bombažnimi trakovi potegnila vse dlake dol.
Brez ne bom - je pa veliko boljš za pogledat. Sem se že tolk presekirala zaradi teh dlak. K nisem mela kašne dve leti fanta sem bla 100%, da zato ker sem najbolj kosmata na severni polobli. Mater je hudo biti mlad.
U glavnem... Na dlake se je treba ornk spravt in ne ji cufat pa strižt pa brit ker ti vse to razmnoži krat 10. Meni so po nogah tri iz ene luknje rastle.
Kar se mene tiče so uni STRIPI za noge ali obraz popolna škoda.
Jest bom itak kosmata umrla.
Če sam pomislim da moja mama ni imela ene odvečuser posted image
LP G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2006 21:51:41   
Anonimen
kaj pa je to tretma?user posted image user posted image  jaz bi dala vse da b le izginile.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2006 22:07:11   
Anonimen
ma proklete kocine. js jih mam tut. pa nism črna al pa drgač ful poraščena ampak po bradi in pod brado tko k pr descih na vratu mi pa rasejo. hodila sem celo na laser v studio ma sem bla tut gotov že 6x pa ni blo ne vem kakega učinka. men se zdi da jih mam skos več. zdej sem že obupala pa se sam še brijem, ker jih je čist preveč za pult pa še boli k svina. tko da v prihodnosti ne vem kva bom nardila. pustila brado in začela računat za poljub..kiss the bearded woman - only a dollar!
tut pod popkom se brijem vsakič k se tuširam. tut noe si brijem. js nism za puljenje in depilacijo, ne maram mazohizma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2006 22:18:13   
Jančika_
Lara, dejva si pustit brado, pa greva skup v cirkus nastopat - dve noseči babnici z brado, to bi folk mastne denarje plačevaluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2006 22:24:21   
Anonimen
Sicer pri meni ni ne vem kako zelo hudo, dlačice pa imam vseeno in so me motile. Vse do poroke sem si jih naivno belila z belilno kremo, misleč, da se potem ne vidijo tkao zelo močno. Malo pred poroko pa sem prosila mojo frizerko (in kozmetičarko), naj mi jih ona odstrani in mi jih je s toplim voskom. Pričakovala sem grozno bolečino, pa sploh ni bilo tako. Ck, in vse je bilo mimo. Zdi se mi, da je najbolj bolelo, ko mi je s toplim voskom pacala po obrazu. Zato sem si kupila veetove trakove za dlačice in zdaj uporabljam te vsake toliko časa. Ne bolijo tako zelo... pa še hitro si gotov.

Mi je žal, da jih nisem že prej odkrila. Pa če rastejo močnejše, naj rastejo, glavno da gredo vse ven.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.1.2006 22:24:23   
valči
Se lahko pridružin,Lara in Jančika?
Sem maloprej bila v kopalnici,pa sem se brila,pa mi klingica šteka,pa reče mož:Ja,če pa take kilometre dela,lahko šteka!Grozno,koliko časa vzame touser posted image britje.
Jančika,da si pa jaz začnem pipat dlake po trebuhu,sem pa hinuser posted image Ker po operaciji kamnov si nisem upala s klingico šarit okrog popka,pa sem pipala...Dobra si,resuser posted image Nisem mazohista,kot Lara.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.1.2006 12:10:42   
Anonimen
u super smo že tri :) lohk že svoj cirkus ustanoimo :) še mačka našha našemim v leva pa smo komplet :)

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
28.1.2006 14:48:17   
čaki
tud jaz bi bla za cirkus ,samo par dni se ne pobrijem še šemit se mi ni treba. sploh si ne predstavljam da bi obležala v bolnici da se ne bi mogla pipat okol brade- po 14 dneh bi bla bedanec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.1.2006 15:47:21   
valči
user posted image user posted image Čaki,jaz pa sem res obležala v bolnici in top je bilo grozno,no zdaj mi je smešno,ko pa sem tam ležala pa mi ni bilo.Ko so me zdravniki pregledovali okrog trebuha šive,mi je bilo tako nerodnouser posted image user posted image ,da sem moža fehtala,da mi je pripeljal pripomočke za britje.Grozno ženskeuser posted image ,da moraš študirat kdo bo videl te user posted image dlake.Srečne tiste,ki se ne rabijo brit.Poznam eno,ki se še po nogah ne rabi,jaz pa medveda špilamuser posted image
Za v cirkus...

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2006 16:16:25   
nInAzWeRiNa
Grozno ženske ,da moraš študirat kdo bo videl te dlake.Srečne tiste,ki se ne rabijo brit.Poznam eno,ki se še po nogah ne rabi,jaz pa medveda špilam

user posted image se strinjam-->sicer sem svetla ampak se poleti<beri na soncu> kar cela svetim tolk jih mam hudičevih kocinuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?