Jančika_ -> RE: dlačice (26.1.2006 21:50:57)
|
Hm. Pri meni pomanjševalnica sploh ne pride v poštev. Medvedka, to je pravi izraz. Obraz, prsi, noge do gor, roke, trebuh - ali pa raje začnem naštevati, kje jih nimam preveč? Bom prej gotova. Pa to ni jamranje pubertetnice, ki ima preveč časa in šteje tiste tri odvečne dlake. To je pač dejstvo, s katerim sem se sprijaznila. Začelo se je že v zgodnji puberteti in šlo iz leta v leto na slabše. Vosek rula. Na elektroepilacijo sem hodila redno tri leta - metanje denarja skozi okno. Ko mi bo nekdo lahko zagotovil, da po laserju na zrastejo nazaj, se bom šla še to foro - poznam dva primera, ko tudi laser ni pomagal nič in je bilo čez nekaj mesecev vse po starem. Pred več kot 10 leti sem se tudi zdravila s hormoni - pomagalo en klinc, pa kup stranskih učinkov je bilo. Med nosečnostjo se mi stvar se poslabša - prejšnjič sem si morala dati voskati tudi hrbet (tam zgoraj pod vratom), ker sem dobila črn puh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Na srečo se je to kmalu po porodu normaliziralo. Zdaj sem spet noseča in že opažam poslabšanje. Po moje pri meni nima smisla kaj ekstra posegati v zadevo, doker se ne razmnožim, kolikor se mislim, če se mi med nosečnostjo to tako poslabša.
|
|
|
|