Medvedka
|
Ojla, ta sladke! Ne vem, če se me sploh še spomnite, saj se vam nisem oglasila že več kot pol leta. Najbrž je med vami marsikatera, ki me sploh ne pozna. Je že res, da ste zdaj na forumu pač druge cukrčke, tiste namreč, ki še imate kaj časa, ki ste noseče (prvič, drugič je že težje najti čas...) in nimate še malih sončkov, ki vam ne bi dali niti pet minutk miru, kaj šele vsaj pol ure, da bi prišle na RR in tu celo kaj napisale... Kar sem na hitro preletela vaše debate, sem namreč res ugotovila, da se, tako kot jaz, ni oglasila praktično nobena ta sladka nosečka (zdaj že mamica) iz mojih časov... Kakorkoli že, naša Neža je začetek januarja dopolnila eno leto, je zelo živahno dekletce, z obilico energije, ki nam ne da kaj dosti počivat... A nič hudega za to, le da je zdrava (TOK, TOK!)! Moji cukri so tako-tako, po pravici povedano, zmanjka mi časa, da bi zgledno skrbela za svoje cukre... In, kar je še bolj smešno, pravzaprav imam še največ časa zase in za merjenje cukrov, ko sem v službi! Hecno, a ne?!? Digi, čestitam za ! Torej navsezadnje tvojemu le ni bilo treba oddajat plavalčkov... Upam, da imaš zdaj v redu cukre, da ti ne skačejo preveč in da se dobro počutiš. Zanosila pa si po mojem ravno zato, ker si nisi mislila, da boš in zato psiha ni bila tako močno na delu kot takrat, ko sta res bila 110% v tem, da zanosita... Kakorkoli že, vsem želim lepe cukre, posebno , vsem vam, ki si želite , pa želim, da tudi čim prej ugledate! (Upam, da se vam morda kmalu celo pridružim...) Lepo se imejte!
|