|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sredina kavica
11.1.2006 13:28:30   
Skorpija
Evo še tukaj zapišem - vesela da si še z nami!!!!user posted image user posted image user posted image

Anonimni pa ne zamerim tečnobe - PMS, slab dan... se zgodi vsakemu!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.1.2006 13:48:44   
Mijavček
Ej,

ja, sej tečnoba nas vse kdajpakdaj doleti. Tud jaz jo včasih celo po RR trosim.user posted image

Drugač pa še kar kruzam tukej, prejle sem bla na čvek... v tri dni, pa sem njadla en horoskop. Skorpija, a si ti mogoče škorpijonka po horoskopu? Jaz sem, pa ne vem, kaj naj si milsim o tem horoskopu,  a je dober, al je slab?user posted image
Sej ne da ful verjamem, ampak ...  

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.1.2006 13:56:02   
Skorpija
Po zelo skrivnostnem naključju si uganila, da sem škorpijonka user posted image

Samo v horoskop pa ne verjamem preveč... Bom pa šla malo na čvekanje preverit kaj se nam obeta...

Ja pa saj smo vsi kdaj sitni, to paše zraven, kaj čmo in če kdaj to stresemo tukaj nam pač ni za zamerit, samo da se ne žali druge, pa je po mojem OK...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.1.2006 14:03:12   
Mijavček
Mah sej tud jest ne dam dost na  horoskope, preberem pa že, če se spotaknem ob kakšnega.

zadnje leto in pol pa itak sam iščem v katerem bo pisalo: "čestitamo v tem letu, mesecu... boste zanosili "  user posted image    In ko sem prebrala tam, da piše nekaj v tem smislu, da bo naslednje leto fajn, ampak naj ne pričakujem preveč in da stvari ne ratajo same od sebe.... Ja, vsak si lahko razlaga po svoje.

POmojem to pomeni, da bomo škorpijonke zanosile, ampak ne čisto spontano, ampak s pomočjo kakšne stimulacije, IUI, al pa kej tacga user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.1.2006 14:58:21   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa to pomeni, da še ne bomo našle sanjske službe... ali pa odplačale dolgov... ali pa shujšale do popolne postave...

Nou voris Mijavček, vse nas še čaka in tudi user posted image  bodo prišle, jaz imam pa za tole leto zeeeeelooooooo dober občutek in ponavadi me ne pusti na cedilu...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 55
11.1.2006 19:14:20   
Massa26
Hojla,

tudi jaz sem škorpijonka in veste kaj sem prebrala v enem izmed horoskopov za leto 2006. Dobesedno, da ˝se boste razširili, mogoče tudi v fizičnem smislu˝. user posted image  je mislu, da se zafrkavam, k sm mu to brala, ampak je pol še sam prebral in sva bila seveda oba takoj za to, da se razširim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 56
11.1.2006 19:17:49   
Udb
Uf, same škorpijonke!! Moj malček je tud škorpijonček! Se moram mal pozanimat o tem znaku!!

Drugače pa vsem želim, da bi se razširile...predvsem v območju okrog popka! user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.1.2006 9:10:42   
Mijavček
O poglej, poglej kok škorpijonk.. pa same fejst punce user posted image

Ja ja, razširle se bomo user posted image ... to je pa res fajn napoved!

Če se uresniči, vam povem, bom začela verjet v zvezde!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.1.2006 10:58:27   
Skorpija
Hehe škorpije smo OK, mal težke včasih, mal nas je treba na trdna tla spravljat (slava našim dedcem, ki to znajo, saj drugače bi že ušli), ampak smo pa čustvena in globoka bitja, ki se znajo spustit do samega dna in potem izstrelit med zvezde. Znamenje ekstremov in mistike, ki živi svoje notranje življenje daleč od povprečja tudi če se mu na zunaj prilagodi user posted image  Fejst smo, kaj nej rečem...

Ste ve novemberska ali oktoberske? Urška tvoj Marcel ima pa zelo blizu mene RD, na isti dan kot moja najboljša prijateljica, tko da ti kar povem, da je pod srečno zvezdo rojen - kerlc in pol! user posted image

Pa drugače?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.1.2006 10:59:57   
Skorpija
Opala, sm se zmotila pri RD Marcela - nima blizu mene RD, ampak ima pa RD na isti dan kot moj oče - fejst dečko!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.1.2006 10:59:48   
Udb
skorpija, bomo mel skup fešto?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.1.2006 11:25:50   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image user posted image  hehe, za fešte sem zmeri

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.1.2006 11:36:47   
Massa26
Skorpija, čist sem se najdla v tvojem opisu škorpijonk. user posted image user posted image user posted image  Pa smo res zakon.. user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.1.2006 11:40:53   
Skorpija
user posted image user posted image user posted image  jup - k goveji zrezek - velik je dela, sam se splača user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.1.2006 12:32:17   
Massa26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.1.2006 12:37:48   
Udb
Joj, skorpija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa najdeš primerjavo!!!!

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Spet je petek
13.1.2006 19:30:58   
Udb
Babnice, spet je tle petek!! BI katera KOFE??? user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Spet je petek
13.1.2006 20:14:55   
Naja30
Jaz bi z veseljem user posted image , ampak enga močnega.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 68
13.1.2006 20:21:00   
puppa
Jaz bi kofe... če se vam smem pridružituser posted image

če je sploh še katera tu? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 69
13.1.2006 20:34:56   
emaa
saj nisem prepozna, al kaj, jaz bi tud en kofe

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.1.2006 20:44:47   
puppa
Hm... očitno ga bom mogla kar jaz skuhat, al kako? Emamair... kakšnega želiš? S smetano, z rumom, s sladkorjem, brez?user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
13.1.2006 20:47:24   
emaa
Grenko, z mlekom prosim.
Kaj pa počneš na petek 13., jaz za mojga mal muzko po netu iščem, drugač se mi pa rahlo spi

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.1.2006 20:52:39   
puppa
Jaz pa iščem kakšno šablono za puzzle... moram narediz za jutri... pa nikjer nič pametnega....

Ja drugače se pa tudi meni že rahlo spi...

Aja da ne pozabimuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.1.2006 21:02:55   
emaa
ja sem vidla, da iščeš šablono, pa sem preveč netalentirana v tej smeri, na žalost, si kadar prav želim, da bi imela kaj ustvarjalne žilice

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.1.2006 21:07:38   
Naja30
user posted image Punce, jaz sem pa tik pred tem, da bom pojedla celo čokolado! Njami, kako je dobra! Pa saj jutri je polna luna in bom užgala po sadnem dnevu.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.