Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PONEDELJKOV TOPLI NAPITEK 9.1.2006 17:04:04
|
|
|
|
Skorpija
|
čvek čvek enibadi? a si bom mogla wilsona omislit?
|
|
RE: PONEDELJKOV TOPLI NAPITEK 9.1.2006 21:34:03
|
|
|
|
pika74
|
no pa sm spet vse zamudla . Bemtiš nam je neki internet štekal.
|
|
RE: PONEDELJKOV TOPLI NAPITEK 10.1.2006 9:20:19
|
|
|
|
Mijavček
|
Jaz sem skuhala eno kavico za konja prebudit. Tako črno turško. mmmmm kako diši. Bi še katera malo poskusila? Jaz jo bom kar zvrnila, drugač bom s čelom na tipkovnico dol padla.
|
|
|
|
TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 10:36:45
|
|
|
|
Skorpija
|
Ojla! Jest imam kavo že v sebi, pa štrudl, zdaj pa čakam..... da bo konc šihta in grem domov - to bo pa zvečer Dons se mi spet totalno ne da... No ostale kofetarce, kako smo?
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 12:18:58
|
|
|
|
pika74
|
Jst sm pa ful sestradana. Vsi so šli neki na malco , sam jst še tuki delam. Nč, bo treba it na kšno pašto . Kako pol - a ste šle kej po razprodajah? A ste kej lepga kuple? Jst sm sam eno smučarsko kapo najdla. Ma mi je ful všeč . A je šla ktera kej v Italijo pogledat, a se splača it ke? Mene mal mika... da bi šla mal pošnofat .
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 12:39:08
|
|
|
|
Skorpija
|
Jst glih ta teden delam cel dan in ne morem jit u šoping, tako da.... Mogoče v soboto, čeprav se niti ne spomnim, da bi kaj posebej rabila - mogoče ene čevlje za sneg... Zdej ko je tko snežilo, sem imela vsak dan čist premočene noge in to res ne bi bila slaba naložba Pašta Pika, a? Fouš...
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 12:44:39
|
|
|
|
emaa
|
jaz rabim pa smučarska očala, pa bundo (mam sam eno, pa se ji malček emšo pozna), pa kako krilo za dušo, pa ni dinar, vsaj do 15. ne
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 13:24:43
|
|
|
|
Skorpija
|
Ah ja, ta dinar.... Pri naju pride in ga takoj stanovanje pohrusta, komaj mu utegneš rečt živjo Kam ste se zgubile babuške? Vse na malci, a ne!
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 13:36:24
|
|
|
|
emaa
|
malcamo, če pa moram sam zase kuhat, pa se mi ne da
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 13:49:39
|
|
|
|
Skorpija
|
Ja sej vem... Jaz vedno kadar ne delam cel dan kuham kaj takega, da si moj lahko zvečer pogreje, ker mi nikoli ne rata skuhat samo za eno osebo, uskladit se pa skoraj nikoli ne moreva... Pa med tednom itak večinoma konzumirava pašte, juhe, hrenovke, jajca in solate. Žal ostanejo samo vikendi za prava kosila - jaz pa tako rada kuham
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 14:04:02
|
|
|
|
emaa
|
moj ma pa šolo ob otrkih in četrtkih, pa seveda smo na kakih špagetih, čorgbah, kar se da zvečer pogreti. Čeprav on tkjo pozno ne bo jedel, ostane pa tako nič.
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 14:32:23
|
|
|
|
Skorpija
|
Ah, moj je tudi ob enih zjutraj, samo da diši po hrani... Suh je pa k štrigula - življene ni fer!
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 17:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce. Sem ena izmed vas RR-jevk, pa ob dobri kavi razmišljam, da vas imam že poln kufr in, da vas bom zapustila. Ma dost mam že teh babjih čenč; kera je noseča, pa kera ni, pa kero bo in zakaj ne bo, pa gor in dol, skratka en sam šit. Mislim, da ni nujno, da vsi vse vedo in tko je tudi z vami. Pa kdaj na ta pregled, pa na un, pa ta poseg in oni, pa seks in še in še. Posvetila se bom mojemu življenju, ker vas imam preprosto že čez glavo. Pa še zadnji lep pozdrav vaša nekdanja sočveka. Anonimna sem pa zato, ker sem bla res ena izmed kar aktivnih RR-jevk.
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 17:29:48
|
|
|
|
Skorpija
|
OK Anonimna, lepo se imej še naprej, pa naj ti dobro laufa v življenju. pa pa
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 17:32:44
|
|
|
|
buškica
|
Anonimna, sej bi lahko kot aktivna uporabica preprosto napisala le ADIJO. Ampak odločitev je tvoja, lepo se imej
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 17:40:50
|
|
|
|
Massa26
|
Anonimna, ni dvakrat za rečt, da boš nazaj prišla, ker imamo vse taka obdobja, ko RR pustimo mal na strani in se posvečamo svojemu življenju, ampak ne zapiramo vrat za sabo, še posebej pa ne na že malo žaljiv način. A je tko
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 17:46:18
|
|
|
|
Massa26
|
Sicer pa, ali posvečanje svojemu življenju in čvekanje na RR ni združljivo ? Zame je.
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 18:58:22
|
|
|
|
Udb
|
Uf, anonimna se je pa razkurila! ja ni kaj - včasih se paše komu zaupat - najlažje nekomu, ki ga osebno ne poznaš. Zato pa obstajajo taki forumi. Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 19:40:37
|
|
|
|
pika74
|
Sam da nau kdo mislu, da sm bla jst anonimna
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 19:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
In jst ne
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 19:58:27
|
|
|
|
Udb
|
albina, pa lih ti si mi bla najbolj sumljiva!
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 20:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne?
|
|
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 10.1.2006 20:08:10
|
|
|
|
Marogica
|
Ne punce, jaz sem bila ta anonimna, pa mi je že dolgčas ratalo, pa sem se vrnila
|
|
RE: TORKOVA TURŠKA KAVA 11.1.2006 12:30:06
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz imam pa občutek da nas je Mijavček zapustila
|
|
RE: Sredina kavica 11.1.2006 13:02:51
|
|
|
|
Mijavček
|
Kdo, kje, kaj? Ej! Pa ne mi zdej s takimi! Ko oz. če se bom nekega dne odločila zapustiti forum, bom rekla ajd punce, fajn je blo, ampak jest grem zarad tega in tega, predvsem pa se bi podpisala. AH, taka tečka, k tista Anonimna pa že nisem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.