Mel_A
|
Ojla vsem! Tud jaz še vedno vztrajam, sam včeraj ni ratalo do pc-ja prlest... No, v glavnem sem včerajšnji dan preživela ob sadju, zelenjavi in čaju. Pa full rdeče pese (sok od Fructala, 100% brez dodatka cukerčkov, pa še ga razredčim z vodo, tak da imam 50/50, saj se sme, ane?) sem spila, ker mi pomaga pri prebavi, imam že po naravi full težave. Sem pa vidla, da sem naredila en greh (bolj iz nevednosti, kot pa namerno) včeraj. Sem si pripravla solato. Okisano in z olivnim oljem. Sem ga fajn usrala? Nisem vedla, obljubim, da drugič ne bom več. Je pa včeraj moja sestra (full pekarica) pekla piškote, linške oči, ki jih jaz naravnost obožujem, pa sem samo vohala, pa nič probala. Pa moram rečt, da mi ni blo lih tak full hudo. Sem si jih pa nekaj prnesla domov, si jih šparam za OH dan. Danes pojedla 2 kivija, za kosilo pečene piščančje prsi s pečeno papriko, pa skleda solate in košček kruha. Za malico pa eno švohceno kavico z dodatkom kneipp-a. Zdej pa moram it naredit večerjo (hrenovko in solato), ker prej nisem utegnila nič jest, sva bla z malim na plavanju. Meni se pri mleku nič ne pozna (pijem pa res dost, ene 3 litre na dan), čeprav ga še vedno dost dojim, je pa res, da je tud druge stvari (ima skor 7 mescov). Jutri bom pa tud jaz kak prebranec al pa pasulj, se mi je full zaluštal. Vem da je že mal pozna ura za večerjo, lahk bi jo kar preskočla, pa sem prevč lačna. Lp vsem hujšaricam! Melanija (ki gre zdaj papcat)