Anonimen
|
Če zna kdo kakšen dober vic ga naj ga deli z nami, da se bomo vsi smejali. Tukaj so moji: Mož med zdravljico reče ženi: " V letu, ki prihaja, ti želim mnogo ljubezni" "Lažnivec" "Zakaj?" "Če sosedu samo malo pomežiknem, pa je takoj ogenj v strehi..." Kaj počne blond lejzbika? Leta za moškimi... "Očka, kakšna je to nezlomljiva igrača?" "Sinko to je takšna, ki jo dobiš za božič in je za novo leto še vedno cela..." Mati kara svojo hčerkico: "Vse moraš pojesti. A veš, kaj postanejo punčke, ki nočejo jesti?" "Vem mami, manekenke..." Nekoč sta živela dva pedra, Boštjan in Bojan. Ker sta se imela tako zelo rada, se je Boštjan odločil, da si bo na vsako ritnico vtetoviral črko "B", kar naj bi pomenilo: Boštjan + Bojan. Tako si je res vtetoviral dva B-ja na rit in sklenil, da bo Bojana zvečer s tem presenetil. In res, povabil ga je na romantično večerjo. Po večerji se je Boštjan počasi slekel in Bojanu nastavil svojo rit, sedaj s črko "B" na vsakiritnici. Bojan je to opazil, zaprepadeno pogledal Boštjanovo rit, nato pa jezno rekel:"In kdo je ta BOB, s katerim me zdaj varaš?!" Pride tip v na videz zapuščeno vas. Ker je bil zelo žejen je stekel do vodnjaka, ki stoji sredi vasi in hlastno začel piti. Nakar pride mimo vaščan in mu zakriči: 'Ne pij vode, ker je strupena!' Tip pa:'Molim?' Vaščan:'Nič, nič, ti kar pij...' Učiteljica vpraša: "Kdo mi zna povedati kak primer krivice, otroci?" "Jaz, tovarišica. Krivica je, če mi oče napiše domačo nalogo, ko dobim zanjo cvek, me pa natepe..." Janezek opazuje očka pri zabijanju žebljev. Ko se oče prvič udari po prstu, reče: "****". Janezek gre vprašati mamo, kaj je to. Mama pa mu odgovori, da je to roka. Ko se oče drugič udari po prstu, reče: "****". Janezek gre vprašat mamo, kaj je to. Mama pa mu odgovor, da je to kavč. Ko se oče tretjič udari po prstu, reče: "u ****inu". Janezek gre vprašat mamo, kaj je to. Mama pa mu odgovori, da je to dnevna soba. Nekega dne oče v dnevni sobi pade s kavča in si zlomi roko. Janezek steče s sosedu in zakliče: "Takoj pokličite rešilca. Oče je v pički materini padel s pizde in si zlomil ****!"
< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.1.2006 11:31:12 >
|