|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Juhuhu, december je tu...
23.12.2005 9:02:50   
Kofi
No no...če prehitevaš (prehitevate) po desni pol pa vredu! user posted image  
Sam če me kaka januarčica še prehiti...kar je seveda možno...pol pa bo že huda!

Ker sem včeraj tolk počivala čez dan, sem ponoči tudi ful lepo spala. Ni me nič bolelo, obračala sem se kot da ne bi bila noseča, na vc mi ni blo problem it...bo..ne razumem...

Danes grem na dolgi sprehod, da sprožim kaj...ker jaz ne bi rada 1.1. rodila user posted image  Takrat ima moja prijateljica rojstni dan in ni nič vesela glede datuma. Je pa vse možno. 14 dni prej (to je že mimo) al pa 14 dni kasneje...
samo mislim, da ti vseeno prej sprožijo porod..po kakih 8, 10ih dneh..kajne?

Vem pa da je v MB bolnišnici ful gužva zdej decembra, ker ko sem bila v 12T nosečnosti in sem se naročila na nuhalno, so mi na Fontani rekli da je tolk nosečnic, ki naj bi rodile decembra, da jih skrbi kam jih bojo dali. In očitno je res tako. Upam, da bojo delali vseeno na nivoju, da ne bojo celi panični in površni...2005 je pač plodno leto user posted image user posted image  

Baje je letos tudi ful orehov - in če je teh ful, je tudi nosečnic ful....stare viže ... hehehe

Lp, Pegi

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Juhuhu, december je tu...
23.12.2005 9:31:38   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR
Bo javila jana73, sem ji dala pooblastilouser posted image , bom ji poslala sms, ker predno možu tole razložim, bo naše dete že prej shodlo user posted image .


NR - samo glej, da ne bo na silvestrovo user posted image  joj, kdo pa bo pismen takrat user posted image

lepo preživite božične praznike, v ponedeljek pa vse rodit, tako, da boste za sivestrovo že doma! user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Juhuhu, december je tu...
23.12.2005 9:48:11   
NRMM
Dobro jutro user posted image !

Neprespana noč za mano, popadki na eno uro, vmes en na 3, zdaj pa na 45 min. Še je upanje, da bo kmalu.

Za porod po roku lahko prosiš kdajkoli želiš, v mb porodnišnici ni problem, ti dajo umetne popadke, če primejo je ok, drugače pa te dajo na čakanje. Meeni je ful žal, da se nisem odločila za njih, ker bi že rodila, ne bi rabla predihavat več in kar je najbolj pomembno CARTALI bi se že user posted image user posted image user posted image , ampak sej bo, čep se mi še dalje pridno lušči, čeprav že v majhnih količinah, je pa še opazno.

Res je gužva v porodnišnici, je ravno včeraj mož reko, da je spomladi trava imela fedre user posted image , da je toliko otrok konec leta, no sej očitno pri nas tudi user posted image .

Se še javim kaj, grem mal pospravljat po bajti, da mi čas mine in, da me začne zopet grabit v križu user posted image . CTG imam v ponedeljek, če ne bo nič do takrat in verjetno bom kar ostala, da mi sprožijo porod.

Lepo  bodite, zmeraj manj nas je!

JANA le glej, da boš mal trezna, da boš vidla na tipkovnico user posted image .



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Juhuhu, december je tu...
23.12.2005 13:01:01   
XXYY
Dober dan še od mene!

Zdaj sem prišla iz pregleda, kjer sem imela CTG in ginekološki pregled, in pregledala me je druga g., ki nadomešča mojo. Na CTG - ju se je pojavil en popadek, pa me je g. vprašala, če sem ga čutila, pa sem rekla, da mi je takrat glih otrdel trebuh, ko je bil ta popadek. Maternični vrat se je že omehčal, odprta sem za konico prsta - čisto malo. Tako, da bomo videli kdaj misli naš "cvirgl" pridet malo ven na mrzloto. Samo njemu oz. njej se nikamor ne mudi, saj mu je notri prav luštno.

Danes je pa moj datum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo 25. 12. kej lepši dan.

Aja, včeraj zvečer, je trebuh otrdevu full pogosto, samo ne vem na koliko časa. In me je tako zmatralo, da sem že ob 22 - ih zaspala.

Nič, se slišimo še kaj. Uživajte in predihavajte svoja pljuča.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 14:59:47   
XXYY
Dober dan, decemberke!

Kje pa ste spet danes? Pa ja, da vas ni božiček že vse odpeljal v porodnišnico. Ali ste šle malo na sprehod danes, ko je zunaj sonček. Pri nas v Ljubljani je prav luštno, sonček.

Jaz sem še kar vredu, malo mi otrdeva trebuh, kaj več se pa sploh ne spomni, da bi sploh hotelo iti ven. Naši user posted image user posted image je notri prav lepo in toplo, zato pa noče iti ven, ker verjetno ve kako mrzlo je zunaj.

Smrekico imate že vse postavljene, pa lučke tudi. Pr nas smo že postavili tam okrog Miklavža. Smo malo pohiteli. Nč uživajte in vsem DECEMBERKAM želim vesel in srečen ter zdrav BOŽIČ ter da bi kmalu prišli naše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ven na plano, ki jih že nestrpno pričakujemo.

VESEL BOŽIČ




(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 15:15:03   
Kofi
Vesel božič tudi z moje strani!!!!

Jaz sem bla danes na CTG in na UZ. Nič novega. Nič ne dogaja...vse mirno. Kar je reku zdravnik je edino to, da se mu zdi zanimivo kje ma naše user posted image  rokico skrito. Baje jo ima kr med nogami, noge pa čist gor pri glavici.
Drugače je vse ok. Še dovolj plodovnice.

Naslednji pregled v torek 27., če ne bo prej prikukalo na svet, kar pa mislim, da ne bo, saj je res vse mirno...trebuh otrdeva, samo to meni ni nek podatek, ki bi mi povedal, da bo user posted image  zdej zdej zuni...
Tako kot ovčka pravi...je še premrzlo! user posted image user posted image

Pozdravček!
Pegica

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 16:24:10   
Yasminka
Oj!

Pozdravček še  od mene! Tudi naša user posted image še noče pogledat na svet. Vztrajno pa "migeta". Trebušček mi nenehno otrdeva (že kakšnih 14 dni). Komaj pa čakam torkov CTG.
Ovčka se bova vidle v porodnišnici user posted image ??

Vsem user posted image želim VESEL BOŽIČ!

Y

__________________

PDP: 27/12/05

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 16:48:50   
BlankaT
NR je danes ob 15.10 rodila punčko Marušo težko 3920g in 52 cm veliko.
 
Iskrene čestitke atiju in mamici user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Kaj nista dobila najlepše darilo za božiščka?

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 17:41:19   
Kofi
Čestitke NR!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa očiju seveda tudi! user posted image user posted image
Najlepše darilo, res! user posted image user posted image  Vse najlepše želje in predvsem velik zdravja za malo pikico Marušo! user posted image user posted image Pa ljubezni in sreče seveda! user posted image user posted image

Zdaj pa so vsi trije v user posted image !

Mi bomo tudi, samo strpni moremo bit user posted image

Vso srečo še enkrat!
Pegica

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Juhuhu, december je tu...
24.12.2005 19:53:06   
XXYY
NR, tudi tukaj ene prelepe ČESTITKE ob rojstvu hčerkice.

Res sta z možem ali fanotm (ne vem točno, saj ni važno) dobila res prekrasno darilce za božička.

Božiček je že začel danes nositi darila. Me prav zanima kateri bo naslednji prinesel darilo ali pa morda kar dedek mraz.

YASMINKA, midve se mogoče vidive kar v torek zjutraj na CTG-ju. Enkrat dopoldne oz. zjutraj moram k g. na CTG. Kdaj maš ti CTG v torek? Po vsej verjetnosti bove pa res skupaj rodili v ljubljanski porodnišnici. Ker naši user posted image user posted image se še kar nič ne mudi iti ven. Trebuh mi danes ne otrdeva toliko pogosto, kot se mi je predvčerajnim in včeraj. Po mojem rabi kar en dolg sprehod. To ji mogoče danes manjka, da ni tako aktivna, da bi šla ven (otrdevanje trebuha).

Nič, uživajte in lepo se imejte na božični večer, ki je letos še posebej lep. No nekatere še čakamo in bo takrat naš prelepi božič.



(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Juhuhu, december je tu...
25.12.2005 14:17:36   
XXYY
Ahoj decemberke.

A vas moram zopet jaz prva danes zbuditi, da pridete malo na forum. KJE ste vse? Še neka malenkost nas pa še je, al se mogoče motim.

Danes smo dobili novo " jezuščko " . Kako je to lepo darilo za božič.

Zato tudi tukaj TINKIMIŠKI čestitam za rojstvo hčerkice.
Je pa res mala zelo pohitela, saj je imela rok šele 31.12. Lepo, lepo.

DECEMBERKE, zbudite se. Pa kaj napište, če vas kaj matra danes. Upam, da ne bom jaz zadnja šla v Rim, da se ne bom edina še tukaj pogovarjala na forumu.

VESEL BOŽIČ vam še enkrat želim.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Juhuhu, december je tu...
25.12.2005 15:08:10   
Tinč7
Hola vse nosečke in tiste, ki se že cartate s svojimi user posted image !

Sporočam, da sem rodila sina Jakoba Jerneja v ljubljanski porodnišnici 11.12.2005. Porod ni bil preveč težak, poporodni čas pa kar peklenski.

Lep pozdrav,

Tinč (PDP 9.12.2005)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Juhuhu, december je tu...
26.12.2005 11:09:38   
arielca
Tinč7, iskrene čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki še čakate, pa držim pesti!!!!! Dajmo, decembrke!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Juhuhu, december je tu...
26.12.2005 11:19:18   
mml
Tinč7 vse čsetitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da sedaj že lepo in veselo uživate in praznujete doma

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Juhuhu, december je tu...
26.12.2005 12:24:15   
Yasminka
Čestitke mamicam TINKIMIŠKI in TINČ7  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kaj pa ostale decemberke, kako se držite? Jaz sem še "v enem kosu". Jutri je moj PDP. Nič še ne kaže na kakšne popadke ipd. Ob 8.00 me čaka CTG - upam, da bo že kaj "akcije" user posted image . Držite pesti!!!
Zelo si že želim cartati user posted image user posted image .
Pozdravček
Y

___________________

PDP: 27/12/05



(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Juhuhu, december je tu...
26.12.2005 16:18:36   
XXYY
TINČ7 še od mene ene prelepe čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste pa ostale decemberke? Yasminka , po mojem sve samo še mi2 ostale tukaj na tem forumu.

Moram povedati, da je za mano kar bujna noč. Ob 1-ih zjutraj me je začelo boleti v križu in na vsake 10 minut je tudi otrdevu trebuh in vse do pol 4-ih zjutraj. Potem sem se pa malo obrnila na bok, je pa takoj nehalo in zaspala kot top.

Tudi jaz komaj čakam jutri CTG, mogoče pridem okrog pol 8-ih ali 8-ih. Yasminka, mogoče se pa še srečave tam pri Kolarjevi, če ne bom danes ponoči že šla tja v Rim. Bomo videli.

Uživajte in kaj pišite. Se slišimo, če bom kaj kmalu rodila. Bo že moj user posted image vas obvestil.

Čao


(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Juhuhu, december je tu...
27.12.2005 13:46:26   
Yasminka
Ola decembrke!

Moram vam sporočit kako je šlo na današnjem CTG-ju. Sestra se mi je samo nasmihala in rekla, da bo naša user posted image user posted image še sigurno decembrska.
Očitno bom kmalu postala mamica user posted image . Imam popadke na cca 20 min, ki pa niso močni in jih čutim kot rahlo bolečino v križu. Odprta sem 1cm.
Držte pesti da bom kmalu pestovala svojo sončico.
Pozdravček
Y

____________

PDP: 27/12/05

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Juhuhu, december je tu...
27.12.2005 16:57:18   
XXYY
Ahoj!

Tudi jaz vam sporočam kako je bilo danes na CTG-ju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razočaranje. Popadkov ni blo nič danes, pol mi pa še g. pravi, da nisem še nič odprta. A v petek mi je druga g., ki je nadomeščala mojo, pa rekla da sem za malenkost za pol cm odrpta. Danes pa kao nič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno je naši user posted image preveč luštno notri. Saj sem g. rekla, zakaj noče iti ven. Zato, ker je notri na toplem pa še v "morju plava", zunaj je pa snega in še mrzlo. To ji po mojem ni všeč, da bi se kaj prikazala ven. Po mojem bom jaz kar čakala na januar.

Zdaj mam spet CTG v četrtek, potem bomo pa videli kaj bodo rekli.

Čao. Očitno, Yasminka , da sve samo še midve ostale tukaj pri decemberskih, vse verjetno že cartajo svoje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Juhuhu, december je tu...
27.12.2005 17:49:38   
lonja
Hojla Ovčka,

tudi midve z najino pikico sva bili danes pri G, imam rok v nedeljo 01.01.2005, srček je full utripal, a naša user posted image  je po besedah zdravnika še visoko. Sploh se noče spustiti. Takoj po prihodu domov sem jo mahnila ven, na sprehod, baje da moraš full hodit, da se dete spusti. Če ne bo do torka nič (dva dni po PDP) me bo moj G še ginekološko pregledal (vsaj tko se je sestra izrazla), po mojem bo pogledal, če smo že kaj odprti. A to full boli?

No, punce, pridne bodite in se slišimo!

user posted image lonja in user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Juhuhu, december je tu...
27.12.2005 17:56:04   
XXYY
Ahoj Lonja!

A te še ni nič ginekološko pregledal, če si mogoče že kaj odprta.

Če boli? Je neprijeten občutek, tako kot, da ti vzemejo obris iz materničnega vratu, ko ti gre z dvema prstoma notri. To je meni prav smotano in takrat se moraš prav sprostiti, da te nič ne boli. Samo jaz se tukaj na takem pregledu ne morem nikoli sprostiti in me potem kar boli.

Moraš biti sproščena, pa te ne boli. Držim pesti, da rodiš glih 1.1., saj to je lep datum, pa še to, če bo mogoče prvi otrok v letu 2006.

ČAO.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Juhuhu, december je tu...
27.12.2005 21:45:08   
lonja
Hoj še enkrat,

ne OVČKA, do sedaj me še ni nič tam spodaj gledal, pa tudi nobenega CTG še nismo dali čez, men sam vsak teden srček posluša z eno tako majhno napravico. Sicer pa jutri nameravam spet malo na sprehod, ker čakati do 10.januarja se mi pa res ne da več. Vse je namreč pripravljeno za prihod user posted image .
Torej se srečamo v porodnišnici, če se ne motim, gresta obe z Yasminko v Ljubljano.

Tudi vse ostale januarčice se imejte fajn in pridno tipkajte odgovore.

user posted image lonja in user posted image user posted image  

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Juhuhu, december je tu...
28.12.2005 16:14:36   
tinkamiška
Hojla decemberke!

Vidim, da vas nekaj še vedno vztraja, ene pa prehitevamouser posted image

Samo toliko, da vas pozdravim, se zahvalim za čestitke in lepe želje in vam povem, da držim pesti za vse, ki še čakate svoje otročičke, da se vam pridružijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam, pa tudi decemberkam, ki so v tem času, ko me ni bilo na RR opravljale isto delo kot jazuser posted image   Veliko sreče z vašimi malčki in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

Mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Juhuhu, december je tu...
28.12.2005 19:21:57   
Kofi
PEGICA1 je 26.12 ob 13:29 uri rodila punčko NELI težko 3690g in 48cm veliko !
 
Mamica in mala pikica se počutita odlicno in sta zdravi, tako da bosta jutri že doma.
 
Se opravičujem za pozno obvestilo, vendar se stanje pri meni komaj sedaj "normalizira" user posted image
 
lp, dragi od Pegice1

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Juhuhu, december je tu...
28.12.2005 20:00:55   
XXYY
PEGICA1 iskrene čestitke za hčerkico Neli. No, pa vam je Sv. Štefan prinesel lepo darilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj sem vedela, da so že kar vse šle v Rim. Samo jaz še vztrajam do konca decembra. Vse, DECEMBERKE, ste me zapustile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tudi nam bo posijal sonček, ko bomo cartali svojo user posted image user posted image . A kdaj, to pa je sedaj vprašanje.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Juhuhu, december je tu...
28.12.2005 20:33:31   
lonja
Hojla,

Pegica1, vseee čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še z moje strani.

Ovčka, ne bit žalostna, saj smo ta zgodnje januarčice tud skoz priotne tukaj zgoraj. Spet imam eno vprašanje: tudi meni se že približno kak teden nekaj nabira na hlačkah, bolj brez vonja, umazano bele barve, ampak bi lahko komot postrgal dol iz hlačk kake četrt žličke. Full ne vem, a je to tisti famozni čep?

Sicer sem pa danes full okol bezljala po trgovinah in sem zdajle zvečer čist hin in se mi samo še postla prikazuje.

V bistvu že komaj čakam dan D, čeprav tudi mene po malem stiska.

Dej, punce, oglaste se še kej in nam ubožicam, ki še čakamo, delajte družbo.

user posted image lonja in user posted image  

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?