|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Juhuhu, december je tu...
16.12.2005 10:24:02   
NRMM
Dobro jutro še od mene!

Danes pa je res pasalo potegnit spanec user posted image user posted image , pa še neko čudno vreme je user posted image , ampak bo dovolj, do večera ozr.popoldan, ko me zopet vrže na kavč user posted image .

Pa so res punčke v prednosti decembra, to bodo pubeci veseli user posted image , tak da micki lepo tvojemu. Pri toliko punčkah si še jaz želim fantka user posted image , čeprav dobivam občutek da bo pupika, mož mi je že drugo noč sanjal, da sva jo dobila(celo kg in cm so se mu pojavili v sanjah). Meni pa se nič ne sanja user posted image , čeprav je boljše tak, kot pa da bi se mi kakšne bedarije.

Micki sej bo, še noben ni not ostal, no to je moja tolažba, čeprav KOOOOMAJ čakam. Navadno ne prebiram horoskopov, sem pa včeraj v Jani brala, da je petek (danes) večer moj večer za najsrečnejši trenutek, pa da vidimo, če bom začela verjet tudi v te čenče user posted image .

Bo dovolj nakladanja, da se mi tipkovnica ne znuca. Lepo bodite tiste, ki ste še ostale in čuvajte se!

Ve katera kaj je z mml? Glede na to, da je ni nič več sem, predvidevam, da že carta user posted image .

Pegica kaj ti je mogoče tvoj g. rekel, da je potrebno dva dni pred rokom poklicat v porodnišnico, da se kao naročiš na dan roka, na ctg? To je meni včeraj moj rekel, da je prišel nek dopis po novem in da naj 2 dni prej pokličem.






_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Juhuhu, december je tu...
16.12.2005 10:48:09   
micki
NR tudi mene zanima kako je s tem pregledom v porodnišnici??!!! Men je moj g rekel samo, da če 20. (na rok) nič ne bo, naj grem v porodnišnico. Tak da se bom verjetno sam kar naenkrat prikazala tam in rekla, da mi je g tako rekel (pa ka bo, bo)!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Juhuhu, december je tu...
16.12.2005 11:22:58   
Kofi
Hej!

NR, micki - jaz sem bla v bolnici v torek na pregledu CTG in UZ. Pol so rekli, da še nič ni...da lahko grem domov in naj se javim pri svoji zdravnici kadar mi je pač dala datum. Mene pa je moja G že odslovila, to sem jim povedala in to pomeni, da se pojaviš v bolnici na pregled (če ne pride user posted image  prej) na PDP. Tko da so me kr naročili 21.12. ob 9 uri. Jaz vama priporočam da pokličeta, ker majo kr gužvo tle v MB. Je dosti punc not v bolnici že po več tednov in hodijo vsak dan na CTG in podobno. Sej en tel. klic ni konc sveta user posted image user posted image

Sicer pa so nam na materinski šoli rekli, da če ni nič prej s cartanjem naših pikic, da se gre v bolnico na PDP ob 10.00 zjutraj in sicer, če pade PDP na dan med tednom, potem gremo v 1. nadstropje. Če pa PDP pade na vikend, pol se javimo isto ob 10.00 samo kar tam v prtličju. Dežurna služba po mojem. Itak da se tam zgubiš če ne vprašaš. Jaz sem v torek vprašala ene tri osebe kam naj grem user posted image ...
Moram pa rečt da so bli vsi ful prijazni. Od sester do zdravnika, ki me je pregledoval. Aja. Na UZ mi je tk prtiskal na trebušček, da me je fulllll bolelo user posted image . Sem mislila da imam jaz občutljivo kožo al kaj takega, pol pa sem se spomnila, da mi je pred eno uro UZ delala moja G pa me ni nič bolelo. Me je skor že zmanjkalo od bolečin. Če ne bi nehal gledat bi skup padla, res...Je bil pa prijazen zdravnik. Me je vprašal če mam koga,ki skrbi zame doma...bo, ne vem zakaj me je to vprašal ;) Pa normalno da imam, moj dragi user posted image  me ful razvaja.
Sej veste...ko komaj vstanemo s postelje al pa kavča, da bi si šle iskat kak košček čokoladice al pa čajčeka user posted image user posted image

No, sej se še javima kaj danes, da bomo vedno na vrhu postov....user posted image
Čau, Pegica in mala pikica

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Juhuhu, december je tu...
16.12.2005 12:00:10   
XXYY
Ahoj!

Še jaz sem tukaj v enem kosu. Glih kar sem iz pregleda in moram rečt, da se še nič ne dogaja, s popadki namreč, klub temu, da sem v torek zasledila rjavi madež. G. me je tudi ginekološko pregledala in sem mislila, da bom umrla tam k mi je pregledovala maternični vrat. Baje še nisem nič odprta, je še visoko in ne misli kaj kmalu priti ven.

Joj danes teden imam že PDP (23.12). V ponedeljek (19.12 - moj datum) moram iti v porodnišnico na pregled. In bodo potem oni tam ukrepali kako naprej, ker gre moja g. drugi teden na dopust. Jao, upam, da me v ponedeljek kar noter pustijo, da bomo takrat že cartali. Bomo videli.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Juhuhu, december je tu...
16.12.2005 14:16:26   
Kofi
Hi hi...tudi jaz sem študirala na ponedeljek 19.12. ker se ostali očitno niso uresničli.
Držim pesti zate in zame user posted image user posted image

Danes se mi je trebuh mal spustil. Popadkov pa nič ne čutim.

Aja...pa tk sem štorasta, da sem danes kosilo zasmodilauser posted image . Mi je blo ful hudo Samo, moj user posted image  ga je vseeno pojedel in ni nič jamral. Bo pol ko pride s šihta še kako sladico dobil, pa bo ;)
Včeraj ko sem kuhala pa mi je itak vse letelo iz rok. Spekla sem se na plati, voda je čez šla...vse je šlo narobe. Kosilo pa je blo le super ;)

Držte se!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 10:06:21   
tinkamiška
Hoj!

Kaj je zdej decemberke, kam ste se vse potuhnileuser posted image Sej nas je še kar nekaj, ki čakamo na pot v Rim. Kje ste?

Pri meni ni nič novega, razen, da se čep ves čas lušči, koliko pa je tega čepa? Mal je zoprno,ker ne vem, a se bo vlilo al ne, pa se bolj doma zadržujem, da nebi kako poplavo nardila kje sredi živžava...

No, javite se kaj in povejte kako ste.

Za vse vasuser posted image user posted image user posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 10:15:36   
micki
Hoj!
evo mene še doma!
Tinka: a še nisi šla????!!!!
Jaz sem imela mal čudno noč (spala sem zelo slabo, tko da mam take podočnjake, da bi se me lahko kdo še ustrašiluser posted image ).
Včeraj sem tako migala cel dan, da bi ja se kej začelo dogajat, pa nič user posted image  (razen tega, da sem bla čist zmučena zvečer)! Če bi bila doma v bloku, bi se verjetno cel dan šetala po stopnicah gor in doluser posted image .

lp, Micki 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 10:34:36   
Yasminka
Ola!
Se jaz se javljam. Vceraj sem bila na CTG-ju in UZ-ju , pa se naši user posted image nič ne mudi ven. Popadkov še ni, brca pa še kar aktivno (predvsem ponoči - zato nič ne spim user posted image ) . G. me je pregledala tudi ginekološko in ugotovila zmehčan in skrajšan maternični vrat.  Naslednji pregled imam na PDP. Drugače pa moram pit Magnezol (trd buši) in se velik sprehajat.
Iz pregleda sem se odpravila še peš po okrašeni Ljubljani. Zelo sem uživala v zapravljanju (ne prevelikem) user posted image . Bolj ko se približuje dan poroda, bolj se mi zdi, da mi še kakšna stvar manjka za user posted image . Ampak včeraj sem kupila tudi kaj zase user posted image .
Uživajte v vikendu!
Pozdravček
Y

_____________

PDP:27/12/05


(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 13:04:41   
XXYY
Ahoj, tudi jaz se vam še oglašam tukaj!

Yasminka , kdaj si bila včeraj na pregledu, ob kateri uri? Saj imaš ti tidi g. Kolar - Kurent Katarino na Metelkovi 15, a ne? Mogoče si bila glih takrat na CTG - ju, k sm jaz notri k sestri prišla. Ob kateri uri si imela CTG?

Kako pa ste kaj ostale? JAz še kar vredu. Malo me že dol tišči, da komaj vstanem iz postelje ali stola. Full me boli sramna kost, verjetno od teže ploda. Saj bomo kmalu šli v Rim? Ampak ne vem kdaj!

Nič, uživajte in se še kaj oglasite tukaj!

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 14:21:17   
mml
Živjo,
ste prav domnevale....13. 12. ob 3 49 je na svet privekala Manca...52 cm, 3230g....krasna punčka. Včeraj smo prišli domov, najhujši problem so šivi, dojenje še ni steklo, našega sončka dasnes mučijo krči...Sicer sam porod lepa izkušnja...več napišem, ko bo bolj mirno.
Lep pozdravček vsem in lep preostanek nosečnosti

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 15:29:57   
NRMM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MML, zdaj pa veeeeliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 16:31:28   
XXYY
Mml, čestitke ob rojstvu hčerkice Mance user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res veliko cartanja

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 17:17:49   
Yasminka
Ovčka - pri Kolarjevi sem bila že zelo zgodaj ob 8.15. Končala pa sem cca ob 9.00.
Mml - še enkrat čestitke!!! Smo se že spraševale, kje in predvsem kako si.
Lep večer in en šopek user posted image user posted image user posted image ostalim decembrskim user posted image .
Pozdravček
Y

__________

PDP: 27/12/05

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 18:00:52   
tinkamiška
mml čestitke za Manco še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Juhuhu, december je tu...
17.12.2005 20:15:13   
NRMM
En pozdravček še od mene!

Še vedno sem v enem kosu, čeprav mi že kakšno uro pošteno otrdeva trebuh, dete je danes zelo mirno, najverjetneje tudi zato, ker sem celi dan od doma in leteča in ga nisem niti toliko čutila, ali pa je v pripravah na izhod, če me že uboga še ima 27 ur user posted image user posted image , pol pa bi naj počasi začel prihajati na svetlo, ampak po mojem so to spet lažni alarmi user posted image . Ah bo ko bo user posted image .

Skočim pod tuš, mal pred tv potem pa bo čas za it v postlo, da podrem včerajšnji rekord spanja skupaj od kar sem user posted image . 14 ur sem spala (od pol 8 zvečer pa do pol 10 zjutraj) z dvema postankoma user posted image  na wc-ju, zato, pa je danes energije za šetat sem in tja.

Lepo preživite ta preostanek sobote!



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Juhuhu, december je tu...
18.12.2005 10:45:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E !! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Juhuhu, december je tu...
18.12.2005 14:17:13   
Kofi
MML čestitke tudi z moje strani!!! user posted image user posted image  Zdej pa si v user posted image !!!
Sem šla gledat kdaj si imela rok. 4.12. jao...če bom jaz mogla čakat še 14 dni me bo pobralo!

Včeraj zvečer sem mislila da imam popadke. Točno na 10 min me je bolelo v spodnjem delu bušija in mala pikica je bla ful aktivna. Sem mislila da se bo bolečina pojačala, pa se očitno ni. Sem zaspala user posted image user posted image  na kavču.
Danes pa spet nič. Le da je user posted image ful manj aktivna.

Sicer pa sem šla v Europarka danes in sem komaj hodila. Imam namreč ful probleme s kolki in očitno mi teža otroka kolke še bolj uničuje. Take bolečine sem mela, da sem prav jokala. Še dobro da je bil moj dragi poleg, da me je tolažil in sva lahko hodila fuuuul počasi. Ko stare tetke. Eh..še hujš. No zdej k sem doma in pospravljam user posted image  je boljš. Ja, pospravljam...jaz ne morem bit pri miru.

No, decembrke, upajmo da bomo tudi me kmalu na vrsti!
Pozdravček iz sončnega Maribora, piha pa ko sam user posted image .

Pegica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Juhuhu, december je tu...
18.12.2005 15:30:33   
micki
Hoj!
MML čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image !!!!!

Jaz samo javljam, da me že od 13.25 neki zvija po križu, trebuh mi otrpne na cca. 15-20 minut (bomo vidli, če je to to), ampak nič se ne veča moč "popadkov".
UPAM, DA JE TO TO user posted image user posted image user posted image ,  če ne, pa se javim.

lp, Micki

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Juhuhu, december je tu...
18.12.2005 17:05:01   
NRMM
Čao!

Opažam, da ste aktivne danes, no tudi jaz sem bila. Zjutraj ob 9 sva z mojim šla malo naokoli,ko je bil tako lepi sonček, seveda mal firbec past na klošarski sejem in je bila 1,5 ure sprehoda kot bi mignil, sem pa že koomaj čakala, da prispeva do avta, da se vsedem- paaasalo user posted image .
Pri meni nič novega, le da moje dete divja, ko veliko po trebuhu in mislim, da z najinim dogovorom, da me danes okoli 23.00 začne špikat in da rodim 19.12. ne bo nič user posted image user posted image .
Sem pa se odločila, da greva z mojim na NET koncert, pa da vidimo kaj se bo tam zgodilo, mogoče pa mu fredy miler ne bo všeč, pa bo hotel na svetlo user posted image user posted image user posted image  in je 19.še vedno v igri user posted image .

Nič to bo za danes vse, nekaj skočim pojest, oblečt in gremo poslušat muziko!

Lepo bodite še naprej, micki ti pa javi, če greš papežu naproti user posted image .


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 8:35:27   
Kofi
Pupe! 19. smo!!!! Je kera že šla? Jaz čakam...pikici sem dala še par urc časa da se odloči - pol pa brez pardona...hehehehuser posted image user posted image user posted image  

Ah, nič ne zgleda, da me bo user posted image  kej upoštevalo! Tak kot Kerenso če se spomnete, kako je hotela nekaj po svoje, pa je dete ni lih upoštevalo...user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj pri vas kaže? Vas že kej šraufa, boli? Edino kaj je danes mal bolj vidno pri meni je to, da se mi je buši ful spustil...ga mam kr fejst nižje. Mam ful placa med prsimi in bušijem..k ga prej ni blo ;)

No, javite se...sej vem da je še zgodaj, samo kaj ko ne morem spat..

Čauči, Pegica!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 9:54:07   
tinkamiška
Hoj!

Pri meni nič novega, rezen, da ja driskula že vsakdanuser posted image Trebuh se še kr noče spustit, mam pa ves čas podobne bolečine kot pred M, samo v milejši obliki. Trebuh otrdeva, samo ne v intervalih. Na trenutke se mi zdi, da bo kr kej vn padlo, čepek se vsake toliko odlušči, vendar v malih koščkih.

Jst mam še čas, samo, ko me nebi tako matralo, bi lažje počakala dan D.

Kaj pa ostale? Kako ste?

lepo bodite!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 11:12:05   
Yasminka
Hola!
Pri nas tudi nič novega.  Trebušček imam neprestano trd, zato sem v petek dobila Buscopan, poleg tega pa pijem še Magnezol. user posted image je neverjetno aktivna... in sicer samo ponoči, tko da res nič ne spim, saj grem tudi po 6x na WC. Zjutraj razgibava nogice, zvečer pa rokice (v mehur) user posted image .
Včeraj sva z user posted image zavila darila za babice, bodoče stričke in tetke. Izkoristila sva dan in šla na daljši sprehod s user posted image .
Kaj pa ostale počnete. Mene tole čakanje že kar malo utruja. Pa majčkeno mi je dolgčas bit sama doma....
Pozdravček
Y

__________________

PDP: 27/12/05

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 11:24:53   
tinkamiška
Yasminka, meni je tudi dolg čas doma, zdej bom šla delat ene okraske za smreko, ampak nikoli še nisem spekla toliko keksov in nardila raznih dodatkov za stanovanje, ot. kotiček,....user posted image Se mi počasi že ne da bit ustvarjalna. Bi šla na sprehod, ko je tak lep sonček, pa komaj hodim in ne morem zbrat voilje. Najraje bi, da bi me kdo popokla in z avtom vozil okoli po naraviuser posted image

No, tak. Lepo bodite!

Tinka 

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 11:51:36   
Kofi
Meni se tudi nič več ne da. Vse sem že pospravila, zlikala, uredila....Pa mi je tudi dolgcajt. Ni čudno, da komaj čakam da pride user posted image  ven. Pa saj bo.
Se mi zdi da samo še kuham kosilo in pomivam posodo.

Sprehod...hja, ko bi lahko hodla. So premočne bolečine za to...Šla pa bi. Čeprav danes piha ful. Po mojem je mrzlo zunaj ko šus, čeprav sonček sije...

Se čujemo še kaj danes...
Čau,
Pegica

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Juhuhu, december je tu...
19.12.2005 12:08:17   
kofetek2010
bejžte že rodit, da vam ne bo dolg cajt user posted image
 
hitre in neboleče porode vam želim! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?