|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
1.12.2005 21:39:50   
uma
Kaj smo že na drugi strani?! Ne ne, to pa ne gre!user posted image

Kar se tiče "drugih lask" mislim, da jih naš Žak še nima. Se mi zdi, da mu tudi te še niso nič odpadle. Mozoljčkov pa ima kar dosti. Nana 27 si se čist prav izrazila: kot pubertetnik. Sploh pa so se mu naredili po čelu med očmi. Pa čist suho kožo ima. No, saj bodo počasi začeli izginjati. To je čistka.
Drugače pa je vse po starem. Spi mi kar ok. Celo uspelo je, da je spal od osmih pa do štirih zjutraj. user posted image user posted image user posted image
Samo to je bilo enkrat. Je pa pri drugi rundi bujenja, čisto zbujen in gleda kot sokol. Potem se pa matramo nazaj zaspat. No men bi blo čist simpl takoj zaspat, Žak pa ne odneha. Kar smejat se začne in skratka čisti mali nagajivec rata. Na koncu pa popusti in končno zapre učke.
Je pa vsak dan bolj zanimivo, bolj lušno. Sama sem pa kar dosti zmatrana. Me je včeraj nekaj zagrabilo in sem bila čist bleda, kar toplo hladno me je oblivalo. In sedaj počivam kolikor le morem. Očitno sem v določenih stvareh pretiravala.

Kako se pa kaj ve počutite? Mislim fizično, telesno. Ste že čisto "prave" in lahko počnete že vse?

Pozdravček in lahko noč! 

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
1.12.2005 21:50:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
1.12.2005 23:27:23   
nana 27
Uma, moje počutje je bolj tako tako. Ker jem zelo enolično prehrano, se mi večkrat vrti. V hladilniku ni nič zame, ker mleka in mlečnih izdelkov ne smem. Mogoče mi primanjkuje železa. Ko bo konec prvih treh mesecev, obljubim, da bom pojedla vola in pol. Mandarin, solate in jogurtov se bom najdela do konca življenja! Utrujena sem tudi, ampak kaj morem, če je pa treba malega v red dati, gospodinjit, prat itd..  Mi še nismo user posted image  Bomo še počakali na pregled. Mene so zgleda hecno zašili in ko hodim, dela škljoc škljoc user posted image user posted image user posted image  Čisto zares.  Nalin, jaz sem do sedaj dva nohtka odstrigla. Mali je tak živček, da si mozolje sam spraska po obrazu in prstke vleče po učkih. To še posebej rad počne, ko je zaspan in mu je "koža premajhna". Pri njem pa laski zmanjkujejo in ima frizuro po zgledu miki miške. Spodaj so pa čisti nežni puhasti blond laski. Mami pravi, da se mu bo začela delati še pleša user posted image  Zdajle ga grem pa počasi dati spat..

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
2.12.2005 12:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
2.12.2005 13:44:29   
Udb
Dan!
Tolk da vas mal pozdravim! Mi smo tako tako. Matrajo nas krčkiuser posted image
, pa mal smo sitni. SE pa veselo smejčkamo, ko se dobro počutimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
2.12.2005 20:41:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
3.12.2005 11:44:20   
soncek&luna
oj punce,
mi2 sva ok... sva prisla v obdobje krcev tako, da mal jokamo vsak dan posebej zvecer med 18. in 21. uro... ponoci je se vedno priden...
aljaz mi vsak dan kaj novega pokaze user posted image , prav lustno ga je gledat, vsak dan je drugacen...
a, pa ati naju pride skoraj vsak dan obiskat... mu je aljaz prav vsec in oba sta zadovoljna ko se crkljata, aljaz, ker ga ati pestva, ati pa ker se mu aljaz smeji in se pogovarja z njim user posted image ..... mami pa je v user posted image , ker se je ati spremenil in sprejel strucko

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
3.12.2005 12:34:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
3.12.2005 14:53:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 134
3.12.2005 15:12:37   
rumena
Končno, da sem po 3. tednih prišla do interneta. Sploh ne vem več, kaj se z vami in vašimi sončki dogaja. Je vse ok? Moja pikica je pridna, no včasih malo positnari, ker je že tok zaspana, da ne mora zaspati.Malo me moti, ker namesto da bi ponoči spala dalj kot na začetku, zdaj spi manj, zbuja se na vsake 3 ure. O krčih pomoje ni znakov, vsaj zdi se mi, saj bi verjetno vedla, če bi prišli. Upam, da se kmalu slišimo!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 135
3.12.2005 15:47:16   
rumena
udb!

Zdalje sem prebrala prejšnja sporočila in zasledila ,da te udb čaka še šola. Moram povedati, da sem šla tudi jaz prejšnji teden prvič, ker imamo obvezne vaje in se me ni nobeden usmilil. Jaz še dojim, vendar pa sem morala kupiti mleko in ji ga je mož dal.  Najhujše od vsega pa je to, da se je ves čas drla in je mož ni mogel pomiriti, dokler nisem prišla po 6 ih urah domov, ker imam tudi jaz oddaljeno šolo 1 uro vožnje. Ta teden imam zopet in me je zelo strah kako bo, po eni strani imam kar slabo vest, ker ju puščam sama, ampak mi drugega ne preostane. Drugo leto bo pa še težje, ker bo služba, čeprav vem, da me moja zdaj najbolj potrebuje.user posted image

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 136
3.12.2005 16:58:44   
uma
Jaz pa sem za letos pustila šolo pri miru. Sem vpisala absolventa, ostala pa mi je še praksa in ena raziskovalna naloga. Temu pa se bom posvetila drugo leto. Sreča, ker verjamem da je mučno take male srčke puščat doma.

Drugače smo pa danes sitni. Vnel se mu je uček. Se trudmo toodpravt z mojim mlekom. Upamo na uspeh.  Prav hudo ga je tako vidt s tem učkom.

No, zdaj pa joka in hitim. Pozdravček!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   [Brisano sporočilo]
4.12.2005 22:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
4.12.2005 22:09:14   
soncek&luna
oj nalin, to je pa fajn, da imas tako tasco....
jaz bom tut morala enga povabit na obisk, da bo malega cuval, da bom ta cas lahko pospravila... zadnje case mi mali ne da miru in me hoce skoz imet ob sebi....
celooooooo goro imam za zlikat... sem rekla, da bom zacela kar jutri zvecer, ko gre mali spat, drugac ne bo slo...

jutri pa imava 1. posvetovalnico, da vidimo kako smo zrastli in se zredili user posted image

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 139
5.12.2005 12:33:17   
soncek&luna
no, mi2 bila v posvetovalnici.... aljaz je od 3520g porode teze prisel na 5420g, zrastla sva za 7cm, zdaj jih ima 57cm, obseg glavice pa iz 35 na 38,5cm user posted image user posted image , zdrav fantek, pa kapljice sva dobila, na sreco mu moram samo po 1 en teden potem pa samo po 2 do 1.leta....je dr rekel, da ima aptamil ze tako veliko D vitamina.... pa se sam mi je predlagal, ce bodo krci premocni da naj greva v avstrijo po druge, ki so boljsi in jih malckilazje prenasajo

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 140
6.12.2005 8:28:32   
Udb
Dan!
Kako?
Midva sva že nazaj od zdravnika - že 3 dni kašlja in kiha pa sva se šla malo pokazat! Zdravnica je rekla, da ni nič hujšega in da naj čistiva nosek s fiziološko. Če bi bilo slabše, potem pa nazaj! Še hujši so pa njegovi krčki!! user posted image  Tako je bogi! Ponavadi ga zvije sredi hranjenja in potem....kriza! Najhuje je to, ker mu ne morem nič pomagati! In na koncu se zjokam še jaz!  Ah...komaj čakam da minejo tile 3 meseci!!

Neposredna povezava do sporočila: 141
6.12.2005 9:02:36   
uma
Udb, midva tud neprestano čistiva nosek. Vendar nič hujšega. Ga je pa rudi začelo nekaj zvijati, ampak zdaj mu dajem čaj, ki ga skuham od janeža in kumine in moram rečt da mu zelo pomaga. Od krčev ne duha ne sluha. Sam tolk malo mu dajem čez dan kar po žlički (ne zna zagrabit flaške).

Zdaj pa leži v posteljici in opazuje vrtiljaček. Mu je tko zanimivo. Se vsaj malo zamoti, da lahko zajtrkujem in seveda skočim na RR!

Zunaj pa je začel padati sneg. Bog vedi koliko ga bo napadlo.

Miklavž je kaj nosil pri vas? Jaz sem kar po pošti preko kataloga Pikapolonioce naročila stvari (je res težko priti do trgovin) in sem jih ravno danes dobila. Vidim, da uživa v glasbi in sem tako kupila glasbeno igračko-ogledalce (ribico). Saj vem, da sem jaz bolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček&luna tvoj korenjak pa je res korenjak v pravem pomenu besede. Bravo! LE tako naprej!

Lep dan.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.12.2005 9:56:14   
soncek&luna
dan, pri nas se nic ne snezi.... pa tudi miklavz ni nic nosil user posted image ....

sem se hotla danes narocit na UZ kolkov pa narocajo v kr samo med 7 in 8 zjutraj... mislim user posted image , zdej bom pa zarad njih morala tko zgodaj vstatuser posted image !!!!!

sem pa danes zacela mu dajat d3 kapljice, me je kar strah kaksna bo reakcija.... bom porocala

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 143
7.12.2005 14:45:54   
uma
No, pri nas se je sneg včeraj spremenil v dež. Danes pa je oblačno in skratka turobno vreme. Smo pa včeraj malo postaval naokoli.

Jaz moram tud poklicat za UZ kolkov (drugi). Ko se spomnim nimam pri sebi telefona, ko bi pa lahko se pa ne spomnim al sem pa na RRuser posted image

Kapljice pa še nisem začela dajat. Jutri jih grem kolegici iskat in sicer OleovitD3. Mi jih je prinesla iz Avstrije. Potem pa začnemo tudi mi.

Trenutno sladko panča, ampak koliko časa pa je vprašanje. Zdaj se podnevi budimo že po 15minutah, tako da sama sploh ne grem ležat, ker sem samo še bolj utrujena.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 144
8.12.2005 10:37:47   
Udb
Dobro jutro!

Smo kar malo lene pri pisanju - kar naprej padamo na konec strani! user posted image  Kako ste kaj?

Naš nosek je malo boljši! Smo spali ponoči!!!!!!! user posted image  Zbudil se je samo za jest, potem pa hitro nazaj pančat!! Še zdaj spi!

Včeraj ni imel čisto nič krčev!!!!!! Sem mu začela dajati kapljice proti krčem, in so očitno pomagale, ali je bilo pa naklučje. V glavnem, trkam na les, da bi bilo tako tudi vnaprej!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 145
8.12.2005 22:33:41   
soncek&luna
pozdravljene punce, na hitro, sem ravnokar malcka dala spat, koncno... sva se danes prvic kar matrala zaspat... reveza so zacel dajat krcki user posted image  sicer ne mocno, samo je vseen bolece gledat kako se napenja in  stoka user posted image ... sem mu dala tudi bebe caj, pa ga ocitno res ne mara... mi je skoraj bruhnil po njem... grem jutri kar kapljice nabavit proti krcem....

zdaj grem pa tudi jaz spatuser posted image .... lepe sanje vam zelim in mirno noc user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.12.2005 0:26:16   
nana 27
user posted image  tudi mi smo našega dali spat pred nekaj minutami...Upam, da bo spal vsaj okrog 4 urce, saj je bil buden od pete ure naprej user posted image  K sreči ni jokal, ampak zabaval mojo mami. Ni hotel zaspat in je imel očke kot mali čukec, da le ne bi kaj zamudil. No potem je malo zadremal do dinozavrov iz Jurskega parka user posted image   Danes se mi je pokakal za knjigo rekordov. Napolnil je celo pleničko do sredine hrbta in še ob strani je pogledalo ven user posted image   Ali se vam vaši sončki tudi smehljajo, ko so pri volji in nekaj godrnjajo kot da bi hoteli kaj povedati? Tako so prisrčni, a ne. Upam, da bodo čimprej minili prvi trije meseci in krčki z njimi.  

Neposredna povezava do sporočila: 147
9.12.2005 9:32:44   
soncek&luna
oj nana, moj aljaz se tako lepo smeje, da se kar topit zacnejo vsi katerega doleti ta cast... najrajs se smeje in 'pogovarja' ko je nagec user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   [Brisano sporočilo]
9.12.2005 15:04:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 149
9.12.2005 23:05:44   
soncek&luna
oj punce.... mi smo spet zaprti:(... krckov zgleda nimava, ampak imava zaprtje... kaka samo enkrat na dan oz. danes sploh se ni kakal user posted image user posted image .... na sreco ga lahko pomirim in mi ne joka prevec.... pa sem ze vse cajcke probala pa nic ne nucajo, tudi laktozo sem nabavla, ki pa je pomagala samo prvi dan, zdaj pe ne vec... ja nic, pocakala bom se do ponedeljka, ce ne bo bolje, bom morala nabavit svecke - mogoce bom poskusla se z donatom, kar mi je predlagala ena na RR-ju

nocko in lepe sanje

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?