ninocka
|
Evo, bom zdej se enkrat stipkala kar sem ze dopoldan, pa se mi je pol zbrisla. matr sem bla jezna Mi smo se zmeri bubani , sicer je mal boljs, ampak ni pa OK. se mi je dons zdel, ko sva se igrala in sem ga "rukala" na kolenu, kot da se mu voda v pljucih ful pretaka. Sem ze hotla ful paniko zagnat, pol je blo pa kr naenkrat OK. Sej verjetno je bil itak mlek (je mal pred tem jedu), sam me zdej pa ze res vsaka malenkost skrbi in sam panicarim. V soboto sta bla na obisku moja dva in je oci tamalga okrog prennasu in mu je v fori reku: Ja kaj pa tvoja mama s tabo dela? in sem cist ven padla in se zacela tok krult, k da se je svet podru . Sta me komi pomirila, je se oci solzne oci dobil, ko je vidu kok me je tista pripomba prizadela, mami se je pa itak jokala. Sej je blo cist BZ, ker ni mislu nc slabga, sam sem tok obcutljiva zarad Evana, da je kr groza...Ta prehlad se mu zdej vlece ze en mesec in mu ne morem cist nc pomagat...hvalabogu, da je mali tak dobrovoljcek . Se skoz smeji in ceblja, pa papa tud normalno, tko da je vsaj to kul. Se pa ponoci po 100x zbudim in ga preverjam, ce je vse OK. Teta beta jst mam ta multigym od Mothercare in mu je ful zanimiv. En dan sem mu zogico, ki ropota obesla mal nizji da jo je dosegu in parkrat z rokico udarla po njej, pa je ful hitr pogruntu, zdej pa veselo nabija po visecih igrackah. Dons sem mu gor obesla se ropotuljico in je se vecje veselje. Se zamoti s tem tud po 2 uri al pa se vec. Mi jepa ful zoprno, ker moram met to na tleh, tko da sva kupla une penaste puzzle in jih nalozila v 2 vrsti, pa se igralni kovtrcek ma podlozen, da mu ja ni prehladno. Doroteja23 nam so sluhec preverli ze v porodnisnici, sicer je mal trajal (sem se ze ustrasla, da je kaj narobe) pa je blo vse OK. Sej drugac lahko pa tud sama probas, da te ne bo skrbelo. Z ropotuljico ji poroptaj pr usesku in se mora obrnt. Pa kr ene parkrat probi, ker se znajo dojencki tko nekam zabult, da vse ostalo cist izklopjo. 2ursae jst sem mela lineo negro pod in nad trebuhom, se zmeri je rahlo vidna, se mi zdi pa da se je zdaj se posvetlila, odkar sem dobila M. Ena moja kolegica jo ma ze celo zivljenje, pa sploh se nikol ni bla noseca , potemni ji pa mal pred in med M. Moj cez dan spi kr v lezalnicku al pa zaspi kr pod unim gymom. Ponavadi se sam uspava, neki casa neki jamra in pojokava, pol ga pa kr zmanjka. Samo jutranjo rundo odspi se v zibki, pol je pa skoz z mano v dnevni (tam ma tud lezalnicek in gym). Vcasih mu pa ne rata zaspat pravi trenutek in pol ga vidm, kako si menca oci in joka in joka in joka, ga pa sam dvignem, parkrat zazibam in spi. Mi smo pa lih dobr zaceli nost stevilko 62, bodije od H&M mamo se st. 50 (se mi zdi, da kr rastejo z njim). Uceri sem ga tehtala in mamo 6070g . Amelie nas je tud ves popraskan, se mi zdi da je to zdej se bolj, ker so zaceli te rokice si v usta tlact in pol vcasih sfalijo in se po obrazku butnejo i vmes se mal popraskajo. Jst mojmu tut skoz te nohtke strizem (matr, mu na 2 dni zrastejo taki krempeljcki), pa nc ne pomaga... Aja, pa se par besedic glede . Jst tud nisem mela nobene zelje po tem, moj se je pa vedno spomnu to delat ob 1h ponoci. Jst sem takrat sam odstevala kok krajsi spanec bom mela zarad tega in sploh niti nisem bla pr stvari. Ze tko vsa crknjena, pred sabo sem mela 3-4 ure spanja, on bi pa . Pol me je pa se vse bolel (pocutla sem se ponovno devica) in parkrat sploh nisva mogla dokoncat. Zdej po M je pa kul, kr skoz bi , pa nc me ne boli. Mislim, da ce te boli oz. si "suh" spodaj, pac se nisi prpravljen. Ni vse sam fizicno (to je lohk OK), ampak mors bit tud psihicno prpravljen na to... Lepo se mejte punce , se beremo... Aja, smeskote dobnite pa na tej strani http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last kliknes na smeskota, na miski desno tipko in Copy in pol pa v text sam paste(as). Upam, da vam bo delal, nisem pa jst zasluzna za njih. Jih je na enmu drugmu forumu objavlja (mislm da) Muki1 Jst tud nima se nobenih slik razvitih (sem jih razvila enih 20, pa sem jih dala tasci, ker me je skoz tok prosila). Drugac mam pa doma ze okrog 2000 njegovih slik. Moram pa dons pol se v RR album dodat se enih par novih (bom tud eno s tem gymom, da boste vidle kaksen je), sam letim zdej Gospodinje gledat!