Gina
|
Melanholik zihr nisi. Lahko bi bila vseeno kolerik, ker za kolerike ni nujno, da vedno popizdijo. Jaz sem take sorte. Precej potrpežljiva, mirno odreagiram in povem ali naredim, amapk potem me pa v neki fazi razp..., pa se derem, povem svoje in potem sem ok. koleriki so drugače zelo zanesljivi ljudje in vedno vedo, kaj hočejo in ponavadi kar speljejo, kar so si zamislili, pa zelo pošteni so,ne lažejo, so edino malo včasih moteči, ker vedno na glas povedo, kaj mislijo, pa zelo direktni so....včasih čisto preveč Lahko si sangvinik, ker ti so zelo prijazni na splošno, pa precej prilagodljivi, pa malo v zraku, ker jih vse sorte zanima, pa iz ene reči na drugo skačejo, pa povsod jih je dosti, so strašno družabni, priljubljeni v družbi, sprejemajo vse, ne le ljudi, tudi nove ideje....Le včasih so malce nezanesljivi - to ni vedno nujno, pa ne naredijo vsega do konca, pa včasih se ne morejo kaj odločit... Za flegmatike sem pa že napisala. Na splošno se res ne sekirajo, izgledajo strašno mirni, ampak ko si nekaj zamislijo, jih briga cel svet, bodo tisto speljali, so nasilni v tem smislu. Mnogokrat jih zamenjamo za kolerike. Samo flegmatik ne razlaga, se pol manjkrat razburja, pa nikoli ne popusti, ko gre zanj. Je pa fajn, ker taki ljudje zelo daleč prilezejo v službah, so zelo ambiciozni in zelo znajo reči ne. No, so pa tudi zelo prijetni pri rečeh, ki se jih ne dotaknejo, ker oni se znajo čisto distancirat od problema. V resnici se z njim ne ukvarjajo, če jim problem ni moteč, če se jih stvar ne tiče. V bistvu znajo zase super poskrbet. No pa za svoje bližnje tudi.
|