|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh po porodu
15.11.2005 22:43:10   
Marjana-5
Punce, ali imate tudi vi probleme s trebuhom po porodu? Rodila sem dvakrat v kratkem obdobju in v prvo se mi je stanje kar hitro popravilo, v drugo pa ne gre tako hitro. Zredila se obakrat nisem veliko, vendar zdaj kar ne morem shujšati nazaj, da bi se lahko oblekla v stare hlače. So mi preozke.user posted image

Na živce pa mi gre predvsem trebuh - kot da bi imela nekaj centimetrov kože preveč. Sem 4 mesece po porodu in me zanima, če veste, kaj je učinkovito za odpravo tega problema - trebušnjaki ali druge vaje, kakšne kreme, ki zategujejo kožo....

Včasih je obstajal forum po porodu, kjer si lahko pisal kaj takega, zdaj pa se mi zdi, da tak forum manjka. 

lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh po porodu
15.11.2005 22:58:42   
Anonimen
Forum Po porodu še vedno obstaja. Samo poiskati ga je treba.user posted image

Ja, glede trebuha pa nimam nasvetov, ker se tudi sama to sprašujem 9 mesecev po porodu.user posted image user posted image user posted image  Pa odgovora še nisem našla, razen tistega "Manj žri".user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana-5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 23:01:26   
Marogica
Jaz nisem imela ne vem kakšne probleme s trebuhom, sem pa vsako jutro naredila par vaj kar v postelji, tako, da sem se za naslonjalo od postelje prijela in dvigovala ter spuščala noge, vendar ne do konca. To sem ponovila nekajkrat.
pa kupila sem si neke vrste pas, ki sem ga nosila prva dva meseca-če je pomagal, ne vem.
p.s. Forum po porodu se nahaja pri "dojeneček"

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 23:08:42   
KODA
Tudi jaz imam probleme s trebuhom.V tadrugi nosečnosti sem se zredila cca20kg.Ostalo mi je še cca7kg.Občutek imam tak,kot da je vsa odvečna maščoba v mojem trebuhu.Po taprvem porodu so šle kile hitreje dol in še nisem imela takih problemov s trebuhom.Zdaj me pa kar srce boli,ko spravim hlače na rit,zapeti jih pa ne morem.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 9:08:18   
Magi*
heh, jaz sem rodila prvič in 11 mesecev po porodu je moj trebuh še tu in noče it. pa sem drugače nazaj na svoji konfekcijski številki, špeheca je ostalo še čisto malo. telovadim ja, jem pa dosti, ker sem non stop lačna (zaradi dojenjauser posted image ).

pri meni so bile največji problem trebušne mišice, ki so šle narazen in nočejo kar tako skup. sicer se stanje popravlja, vendar zelo zelo počasi. poleg tega pa mi je ostala odvečna koža. zdaj pa razmišljam, ali si dam delat mokasine ali rokaviceuser posted image

4 mesece po porodu še ni tako strašno. delaj vaje, pazi kaj ješ, veliko se gibaj na svežem zraku in rezultati bodo zagotovo prišli. seveda pa ne čez noč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?