KINOKIJA, iskrene čestitke za Evo!!!!!! Ja, tisto s težo je kar malce hudo, no... Pri vsej tej sodobni veletehnologiji... Pa tisto s tvojo hudo rezistenco na insulin in da si kljub temu morala čakati... Priznam, da me je že kar malce skrbelo zate in za pikico, kako je z vama... Ne veš, kako sem se zaveselila tvojega javljanja! Ja, mimogrede, izbrala sta ful lepo ime. Tudi pri nama je bila Eva favoritinja med imeni. Upam, da je Eva pridna punčka, ki pridno sesa, spančka, lula in kaka, če pa kdaj pa kdaj malce pojokca, pa tudi nič hudega. Kako pa dojenje? A je zlaufalo? Upam da, se splača... MIRNA, upam da je tudi vaš fantič vsaj tako priden kot Evica... Glede dojenja pa najbrž veš že od prej... Upam, da je Tia lepo sprejela bratca in da ga ima nadvse rada. Upam, da mi ostale cukrčke ne boste preveč zamerile, če počasi kar končam - bi rada šla spati, ker je noč še kako kratka, vsaj kar se počitka tiče... Aja, gips so mi dali dol , tako da že veselo racam naokrog , seveda preveč , tako da mi gleženj kar zateka in priznam, začenja tudi nekoliko bolj boleti . Ampak tipično zame, da ne morem počakati kak dan več, da bi se mi vse skupaj pocajtalo, tako da se mi bo to zdravljenje najbrž kar zavleklo... Kakorkoli že, lepo se imejte, pa srečno! Medvedka
|