|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ 2025
10.2.2025 12:46:30   
Ni novih sporočil
Maxi mama
Pozdravljene nosečke user posted image user posted image Vabim vas v spletno trgovino Lorelli, kjer lahko najdete otroško opremo po ugodnih cenah. Do 14.2.2025 pa lahko kosristite popust na vse avtosedeže na zalogi s kodo VALENTINOVO user posted image https://www.lorelli.si/

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 76
10.3.2025 12:35:03   
Ni novih sporočil
tejchy.g
Hej, kako ste kaj punce..nič se ne javljate..kako je počutje, kako je na pregledih?

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 77
12.3.2025 7:44:43   
Ni novih sporočil
Lukcy84
Pozdravljena.
Jaz sem na splošno vredu…ravno včeraj imela pregled pri ginekologu. Vmes opravila OGTT test- sladkorne nimam. Sem pa dobila cepiva protiteles, ker je plod RH pozitiven, jaz pa negativna. Zadnje časa imam težave z nekimi vnetji, tako, da mi predpisujejo antibiotično terapijo- upam, da se do poroda vse uredi. Drugače punca veselo raste in z njo tudi jaz. Do sedaj sem se zredila že 12 kg. Kako si ti? Kako se počutiš? 

(odgovor članu tejchy.g)
Neposredna povezava do sporočila: 78
12.3.2025 9:03:41   
Ni novih sporočil
tejchy.g
Hej,
Sladkorne nimam..imela sem virozo..bila en teden doma,  šla za en dan v službo...in potem se očitno nisem pozdravila do konca...in sem sedaj že drugi teden doma in jemljem antibiotike..
Potem se dva tedna služba.. 15 dni ld, in porodniska..se vsega veselim..
Na ginekološkem pregledu sem bila nazadnje konec februarja..zdaj pa mislim, da bom imela naslednji teden, glede na to, da vmes nisem imela zaradi bolezni..
Lepo, da si se javila..očitno sva sami ostali 🫤
Kaj se javi, jaz pa se tudi bom in držim pesti za obe, da bo vse OK ❤️

(odgovor članu Lukcy84)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Želela bi, da moja zgodba v vas prebudi ra...
Rodila se je zdrava in v snu. Čudovita. Popolna. Verjemite mi na besedo. Držala sem jo v naročju ..... Tako speča in pop...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!