|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
15.7.2023 21:14:21   
Stella Marella
tole "bogi, bogi" mi je znano in me  tudi pogreje... mah... blagor vsem, ki se razumejo s tascami.

mi smo sli pa danes spet na bazen, da vidim, ce to res deluje - pricakujem  dobro noc, tako kot vceraj! 😀

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 8:34:41   
foxy_cat
Happytime, vauuu poklon da lahko takole sobivate. Mi smo bili leto in osem mesecev začasno pri njegovih - ko smo iskali hišo, in puf.. ravno korona. Skoraj smo se pobili. V 2.gem lock downu smo šli v najem ni šlo več. To je bil tak stres dan za dnem.. In ja namesto da bi šparali za nakup hiše smo raje dajali 800€ za najem vsak mesec samo, da smo šli stran od tam. Ko moraš to preživljat in mali otrok zraven, noben denar ni več nič vreden. In ne ni mi žal. Vse se je odlično izšlo. 1 leto smo bili v najemu v novogradnji, v tem času se je gradila zadnja enota.. nekdo je odstopil od nakupa in puf.. čez 1leto smo bili že v svoji hiški. Če nebi šli od tam bi še danes iskali, no.. ne bi.. midva bi šla narazen, ker bi se jaz s tamalo odselila, tako da ja včasih pač potegneš črto.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 9:38:32   
4.mama
Jaz pa nimam več tašče, mamo pa sploh ne zanima kako sem, tudi ko sem bila v bolnici ni niti vprasala. Je pa skakala okrog sestre ko si je naredila umetne Joško, da kolk je boga in kolko trpi.
Tako da verjamem da so včasih tašče naporne a tudi tako kot je pri meni ni lepo. Veliko solz sem zaradi tega prenočila to nosecnost.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 10:52:33   
nevergiveup
Saša, moj zelo dobronameren komentar- direkt povedat VSE takoj in to ustaviti, če pa ne bo delovalo pa OBVEZNO distanca in meje! Jaz sem imela podobne težave z bivšo taščo in sem bila tiho in se ni dobro končalo. Tole "bogi, bogi dojencek" je bilo vsakič kadar je kaj zajokala, ko sem ji formulo dodala je težila, da bogi dojencek, ker mora ta drek piti(to je omenila vsakič, jaz pa s tamalo v bolnici zaradi izgube teže in sem se že tako počutila kot kriminalec, ki ji strup daje, ker so mi vsi težili z izključnim dojenjem), pri dveh mesecih se je ONA odločila, da bo začela gosto hrano uvajati kar ONA in jo je začela z banano hranit in ribjo juhico, ko sem šla na pregled h ginekologu?!?! Skratka, da ne naštevam raje naprej... Ampak je skoraj pri vseh tako, če ne narediś jasne meje že od začetka, ker to je.potem kot neka pogodba za sostarševstvo z babicami. Pri ta drugi tašči je bilo pa tako, da sva oba z možem TAKOJ rekla, da NIČ ne rabiva in bova sama povabila na obisk, ko se bomo en drugega privadili, do takrat pa želiva MIR (nobenih juhic, nobenega čuvanja, nobenih oblekic- SAMO MIR in če naju ima rada naj to spoštuje). In imamo prekrasne odnose...  Pa se je tudi marsikaj ponujala pa bi bila spet ista zgodba, ker tašče ne morejo ven iz svoje kože... Ampak je mož vedno odločno rekel NE, hvala in jaz tudi in imamo zelo lepo zrihtano (verjemi, da ne bi bilo tako, če bi tudi tokrat iz vljudnosti bila tiho... Ampak to je moj drugi zakon in me je kar izučilo in raje vidim, da je mogoče malo razočarana na začetku pa potem vsa navduśena, če jo RES vprašam za nasvet ali pomoč (samo pri starejših otrocih seveda kot da ji prepustim vso svobodo pri čuvanju pa vzgoji in je VSAKIČ štala in razočaranje. Pa vedno je tako, ker smo popolnoma druga generacija in so ONI vzgajali otroke v svetu, ki ne obstaja več!).
Še nekaj: NOBENEGA ČUVANJA PRVO LETO, ČE NI NUJNO, ampak VRTEC! Niti ti, niti ona si zdaj ne predstavljate KAJ to zares pomeni. To pomeni, da ji predajaš absolutno avtoriteto in kontrolo nad situacijo in življenjem TVOJEGA otroka. Pri enih se to izide, pri veliki večini žal ne. Čuvanja je itak prvo leto ful veliko zaradi bolezni pa še to večina babic ugotovi, da jim je čist too much, kaj šele 8 ur na dan VSAK DAN!!! Jaz sem odločno proti temu, če ni nujno, ker res ne poznam enega pozitivnega primera v tem pogledu. Ne vem, no... Stokrat raje plačam varuško, če glih nuja pa je vse točno tako kot smo se zmenili kot da zaupam otroka babici, ker je le babica, čeprav se glede vzgoje pa nege ne strinjava v ničemer... Kje tu logika?? Krvna povezava??? Hvala lepa- NE! Krvne vezi lahko pomagajo kasneje, ko je otrok starejši kar se tiče mene. Pa skoz nam težijo, da moramo mladi imet otroke, kako boš pa ti pri svojih 65-70 cele dneve čuvala mojega polnega energije in trmastega pamža???? No comment...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 16:43:21   
foxy_cat
Jaz tudi nebi pod nobenim pogojem svojega otroka prvo leto dala tašči čuvat.. Pa nima veze sploh s tem da je ne maram lih, sam večina tašč in mam misli da čuvanje otroka pomeni da je "sit" to pa je to.. V vrtcu se ogromno naučijo prvo leto, samostojnost, socializacija,.. In to veliko pomeni. Kaj misliš da bo babica z njim izvajala **** aktivnosti za razvoj na vseh možnih področjih? Not..

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 19:06:22   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz tudi nebi pod nobenim pogojem svojega otroka prvo leto dala tašči čuvat.. Pa nima veze sploh s tem da je ne maram lih, sam večina tašč in mam misli da čuvanje otroka pomeni da je "sit" to pa je to.. V vrtcu se ogromno naučijo prvo leto, samostojnost, socializacija,.. In to veliko pomeni. Kaj misliš da bo babica z njim izvajala **** aktivnosti za razvoj na vseh možnih področjih? Not..



Ja, točno to! Mi je šlo vedno totalno na živce kadar mi je začela naštevat v detajle kaj je vse kdo pojedel, ker vem, da zato ker je bila za štedilnikom cel dan je otrok mogel buljit v tv, ker ne moreš skuhat trihodni meni za vsak obrok pa hkrati kvalitetno preživeti čas z otrokom... Zato so v vrtcu kuharice, vzgojiteljice pa se z otroki pač ukvarjajo na popolnoma drugačen način.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   RE: Julijke 2023
16.7.2023 19:51:25   
foxy_cat
Nevergiveup točno to... Zato naša niti ne hodi tja na počitnice, razen pod pogojem da prideta gor na počitnice tudi sestrična in bratranec.. Pač pustmo izjemo ta teden tiste 2 dni ko sem čakala da se začne dogajat.. Drugače pa ne.. 10 obrokov na dan, sto stvari ki jih sploh ne sme (v vseh teh letih tko še danes na razume kaj je to laktoza, da to ni gluten), domov mi valda potem pride z drisko, odgovarja, se grdo obnaša, nič ne posluša... ker tam je vse dovoljeno pa cel dan lahko risanke gleda. Odlično.. kaj sta pa babi pa dedi delala "babi je pospravlala pa kuhala pa bla na vrtu, dedi je bil pa v kleti".. super.. Odlično preživet čas s starimi starši, potem pa jamra kako sta sama in jima je dolgčas, a se ko je ali so tam, se ne želita ukvarjat z njo/njimi. Pa **** krat sva glasno povedala zakaj ne hodi tja, pa še kar se ni nič spremenilo, tako da brezveze. 

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 9:07:35   
Anonimen
Nevergiveup -  tocno tako kot si napisala, je res in se 100% strinjam! Moj je bolj naklonjen k temu, da bi njegovi cuvali, ker so njega isto cuvali stari starsi… ampak mislim da je vcasih vseeno bilo drugace! Se bova pogovorila… vem da bi mi bilo zal!!! Kar se tice tistega drugega, da moram direkt rect pa isto MORAM! Sicer po naravi nisem taka, veliko ne izrecem…. Ampak za otroka se morem potegnit nujno!!!! Hvala vama, tudi tebi Foxy za mnenje, imata obe zelo zeloo prav! 😊 
No vceraj smo bili pri mojih. Sta prisli tudi sestri in vsi 4 necaki tko da so se napestvali 😊 fajn je blo! 
Ej a katera kaj ve kaj bi to bilo - otrok se zacne lepo dojit, pije, pije… potem pa na eni tocki zacne se kregat z dojko, obracat glavo levo desno, pri tem tudi bradavico povlece in boli… oa z rokami krili. Pa ga odstavim da podreva kupcka, ce uspeva… naprej ga dam pit oa spet isto. Pa ne zgleda, da nebi vec pil, ker usta odpera… ampak kakor da ne more zagrabit,Kakor da mu bradavica drsi iz ust! Mogoce ta presios v tezi oz potrebi po mleku, ker je ravnon3 tedne star, ko naj bi tak poskok se zgodil, pa se jezi ce ne “tece” mleko v potoku? 
Sasa

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 15:01:14   
4.mama
Anonimna verjetno je pasalo malo spremembe. Jaz sem se pa danes pri zdravnici zjokala, vsega še mi je precej nabralo. Predvsem ker se bliža carski in 2 krat sem imela res slabo izkusnjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 16:20:24   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nevergiveup -  tocno tako kot si napisala, je res in se 100% strinjam! Moj je bolj naklonjen k temu, da bi njegovi cuvali, ker so njega isto cuvali stari starsi… ampak mislim da je vcasih vseeno bilo drugace! Se bova pogovorila… vem da bi mi bilo zal!!! Kar se tice tistega drugega, da moram direkt rect pa isto MORAM! Sicer po naravi nisem taka, veliko ne izrecem…. Ampak za otroka se morem potegnit nujno!!!! Hvala vama, tudi tebi Foxy za mnenje, imata obe zelo zeloo prav! 😊 
No vceraj smo bili pri mojih. Sta prisli tudi sestri in vsi 4 necaki tko da so se napestvali 😊 fajn je blo! 
Ej a katera kaj ve kaj bi to bilo - otrok se zacne lepo dojit, pije, pije… potem pa na eni tocki zacne se kregat z dojko, obracat glavo levo desno, pri tem tudi bradavico povlece in boli… oa z rokami krili. Pa ga odstavim da podreva kupcka, ce uspeva… naprej ga dam pit oa spet isto. Pa ne zgleda, da nebi vec pil, ker usta odpera… ampak kakor da ne more zagrabit,Kakor da mu bradavica drsi iz ust! Mogoce ta presios v tezi oz potrebi po mleku, ker je ravnon3 tedne star, ko naj bi tak poskok se zgodil, pa se jezi ce ne “tece” mleko v potoku? 
Sasa



glede kreganja z dojko - meni se je to tudi s prvim sinom dogajalo, nisem uspela ugotovit razloga. zdaj ta drugi sin mi vcasih tudi podobno pocne, takrat zamenjam stran in je ok. zaenkrat. mogoce je pa tudi v prehrani nekaj, kar ga malo moti... je pa ful stresno. 

še glede cuvanja - moja mama je nekako podobna. v smislu - 10 obrokov na dan, skos v kuhinji nekaj pece in kuha... 🙂 ko mi rece, naj jim dam starejsega sina za kak teden v Slovenijo, jo  vprasam, kaj bos pa delala z njim, pa me zmeraj kar zacudeno pogleda, ja kako to mislim. 🙂 je pa drugače cist na izi, dobronamerna, se ne vtika in se ne more primerjat s kako "tasco-zmajem" 😅, ampak vseeno... samo fora je tudi v tem, da je nasa generacija cist drugacna, to se ne da primerjat. mi bi skos nekaj optimizirale, vsaka prosta urica mora bit s cim kakovostnim zapolnjena, skos nekaj forsiramo... to se tu v Svici se bolj cuti/vidi. in mislim, da tudi ni fer, da to od naših mam in tasc, ki tega nikoli niso doživele prej, kar naenkrat zahtevamo... (to je zdej ena taka posplositev, verjamem, da gredo nekatere od vasih omenjenih tasc v ekstreme in se dlje...) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 16:25:28   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Anonimna verjetno je pasalo malo spremembe. Jaz sem se pa danes pri zdravnici zjokala, vsega še mi je precej nabralo. Predvsem ker se bliža carski in 2 krat sem imela res slabo izkusnjo



joj, tebe to res mori... in kaj je rekla zdravnica? upam, da se do CR vseeno lahko sprostis in mislis na kaj lepsega... kmalu bos drzala svojo strucko v rokah! 💞 
kako si drugace? je zihr ze kar naporno... kdaj tocno imas datum? 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 16:39:04   
nevergiveup
A veš, da jaz mislim, da te tašče oziroma babice so načeloma čisto zaljubljene v svoje vnuke, včasih celo malo preveč... Je pa dejstvo, da je za njihovo generacijo daleč največja vrednota je bila hrana in oblačila- živeli so večinoma v primanjkljaju le tega oziroma če ne oni pa ostali okrog njih in jim je to v krvi, da največ kar lahko dajo otroku je  10 obrokov na dan pa da ima žabice in jopico, da ga ne zebe... Ne morejo ven iz tega in zdaj to ful bolj razumem kot prvič, ko sem ratala mama in me je vsaka beseda prizadela. Vse najboljše želijo za svoje vnuke, ampak za njih je to "najboljše" čisto nekaj drugega kot za nas!!! In je nemogoče to razložit in tudi ni potrebe- naredit jasne meje čim prej in ohranit lepe odnose, če je le možno. Enako velja za to KAJ počnejo z otrokom. Zdaj smo starši ratali number one animatorji (kar je tudi druge vrste ekstrem in je izjemno slabo za otroka, ker če je 10 minut samemu sebi prepuščen pa tudi če ima družbo drugih otrok pogosto sploh ne vejo kaj bi počeli če ni ekranov ali odraslih, ki jih vodijo in animirajo..). To tudi ni ok... Kaj so pa z NAMI počeli stari starši ali starši???? Meni na kraj pameti ni padlo, da bi fotru zatežila, da naj se z mano igra ker mi je dolgčas??? Tega včasih ni bilo. Starši so pač delali in se ukvarjali z gospodinstvom in se od njih ni pričakovalo, da zabavajo otroke 24 ur na dan. Zato našim babicam sploh ni jasno kaj je narobe s kuharijo cele dneve, saj pa tudi z nami se niso kaj dost ukvarjali in igrali v naših časih. Zdaj pa naj bi starši poskrbeli za vse- animacijo, zdravo prehrano, šolske obveznosti, dejavnosti in razvažanje in se seznam nadaljuje v neskončnost kar je tudi bolano... Neko zlato sredino je fino najti in definitivno vrtec/šolo izkoristit, čuvanje starih staršev pa naj bo le občasno in pol mi dol visi, da jim 24 ur na dan kuha... 
Kreganje na prsih sem imela s starejšo. Ona je preveč zraka hlasatala kadar je jedla in sem mogla vmes med dojenjem večktat odstavit in kupčka podret- je zoprno, ampak nujno ker se ne naje drugače in je začaran krog. 
4.mama, kaj pa te skrbi v zvezi s carskim? Ni bilo ok do zdaj? Mi je žal, da moraš čez to. A  vaginalni porod ni opcija?

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
   RE: Julijke 2023
17.7.2023 17:10:13   
4.mama
Datum imam 24.7. Naslednji ponedeljek. Nevergiveup jaz sem želela naravni porod a po 2 carskih noče nihče niti slišat. In obakrat sem full krvi izgubila in skratka grozno to je bilo v Postojni. Zato grem zdaj v Ljubljano v upanju da bo bolje. 

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 7:45:04   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Datum imam 24.7. Naslednji ponedeljek. Nevergiveup jaz sem želela naravni porod a po 2 carskih noče nihče niti slišat. In obakrat sem full krvi izgubila in skratka grozno to je bilo v Postojni. Zato grem zdaj v Ljubljano v upanju da bo bolje. 



Jaz sem 4krat rodila v Ljubljani in vsakič zelo zadovoljna. Se "zgodi" kakšna sestra, ki ima slab dan, načeloma so pa zelo v redu. Hrana se je edino ful poslabšala... Drugače pa res zelo fajn. To pa verjetno zaradi šivov potem... 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 9:46:06   
Ypsilon


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Datum imam 24.7. Naslednji ponedeljek. Nevergiveup jaz sem želela naravni porod a po 2 carskih noče nihče niti slišat. In obakrat sem full krvi izgubila in skratka grozno to je bilo v Postojni. Zato grem zdaj v Ljubljano v upanju da bo bolje. 



Pff, jaz cakam na ponoven ultrazvok zaradi ugotovljene precne lege. Ampak se po filingu v tem tednu ni obrnila nazaj na glavo :/ Glede na relativno enostaven prvi porod, me je res strah kaj mi bodo danes povedali. Samo se carski se mi rola po glavi...

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 9:57:26   
4.mama
Ypsilon upam da se ti lepo reši danes.
Nevergiveup hrana je res težka vsaj meni hruh, salame. Krvavela sem pa zadnjič baje zaradi placente, a na intenzivni me nihče ni pogledal več ur, so raje kafetkale in se hihitale ( to v Postojni), na koncu so mi pa se napačno zdravilo dale in sem res za las se rekla. Je drugi dan se prišel direktor opravičevati. Mah upam da bo zdaj res bolje

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 11:20:18   
4.mama
Čbelca kako si pa ti?

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 11:43:16   
nevergiveup


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Ypsilon upam da se ti lepo reši danes.
Nevergiveup hrana je res težka vsaj meni hruh, salame. Krvavela sem pa zadnjič baje zaradi placente, a na intenzivni me nihče ni pogledal več ur, so raje kafetkale in se hihitale ( to v Postojni), na koncu so mi pa se napačno zdravilo dale in sem res za las se rekla. Je drugi dan se prišel direktor opravičevati. Mah upam da bo zdaj res bolje



O moj bog... Čeprav ti kar verjamem. Ko sem kaz tja šla tri leta nazaj sploh ni bil noben zainteresiran za nič, prav hladni pa totalno nezainteresirani so zgledali. Se pol nisem odločila, da grem k njim...

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
   RE: Julijke 2023
18.7.2023 14:58:20   
Pikcapokca
Sasa meni isto tak dela da malo isce pa obraca glavo pa krili z rokami. Tudi kot da rabi da zagrabi zizo. Se tudi se ucimo 😅 danes smo prisli domov tak da bomo vidli kak nam bo steklo 😊

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 7:14:00   
4.mama
Punce jaz bi rabla en nasvet. Moj bi pleskanje stanovanje kuhinjo in dnevno ta vikend, mene je strah da bo preteklo pralo časa za sušenje dokler pridemo iz porodnišnice. Kaj menite vi?

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 8:19:59   
Pikcapokca
Mislim da bi moglo bit okej.. ce imas v pon.cz, bos v bolnici cca 5 dni vsaj, v tem casu pa bi se moglo zluftat. :)

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 8:22:48   
Happytime
Živijo...Tudi jaz mislim, da je dovolj časa,sploh pa ker je poletje in se hitreje suši.Če pa slučajno nebi bilo naj si pa pomaga s klimo če je možno, ventilatorjem...samo, da vlage ni toliko.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 8:23:02   
4.mama
Mi je čudno ker mi je rekla da grem že v sredo domov ker sem četrtorodka

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 8:39:15   
Happytime
Tudi v treh dneh bi morablo biti suho...če v soboto barva bi moralo biti ok.Naj dela tanjše nanose.Kaj pa ima pomen koliko otrok si že rodila glede carskega reza? Če je carski rez je vrjetno kot pri prvem ali pa pri 4, čas za celjenje se vseeno potrebuje? Si morda kaj vprašala? Običajno gredo v treh dneh domov porodnice z naravnim porodom.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   RE: Julijke 2023
19.7.2023 9:32:27   
cbelca2
4.mama tudi pri nas se dela na polno, 1 sobo je pobelil 14 dni nazaj. Danes sem že 9 dni čez rok, pa se nič kaj konkretno ni spremenilo v zadnjem tednu, tako da mi bodo sprožili. Upam da se ne bo vleklo preveč vse skupaj.4.mama mi je čudno da so ti rekli da te po cr tako hitro spustijo. 😐

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?