*snowflake*
|
Uf Laurie, mi je žal, da to slišim. Imet virozo ob nosečnosti mora biti velika muka! Pozdravi se čimprej.JackieO, sem vesela, da je vse ok potekalo na diabetoloski. Slabosti pa upajmo, da bodo pošle prej in ne bodo trajale do konca nosečnosti, ker to bi bilo malo težko za zdrzat. Sej ne, da je kaj težko za naše otročke, ampak tudi me si zaslužimo uživat v nosečnosti in ne bit cel čas pod slabostmi.. meni je tudi še vedno slabo, kak dan po cel dan kar grozno, kak dan pa samo pozno popoldne in ponoči. Je pa še vedno skos prisotno. Zdaj me občasno kar špika v maternici, predvidevam, da se širi, pa tudi glavobole imam. Sem pa poslušala včeraj srček preko angel sound in ga takoj našla 😀 sem bila zelo vesela! Hvala Vrtnica89, ker si delila z mano izkušnje o dojenju. Tudi sama že dolgo čakam na to, da bi se sam odstavil, ampak mislim, da to ne bom dočakala 😀 je pravi zizoholik in se crklja vedno ko ga kaj prizadene, pa zvečer, ponoči in zjutraj. To mu je sveto. Zaenkrat računam na to, da bi se sam odstavil v drugi tretjini nosečnosti, ko naj bi se okus mleka spremenil in se takrat veliko otrok odstavi, ampak tudi v to ravno ne verjamem. Bom očitno reševala sproti. Ampak nekaj bom očitno morala narediti, če me bo še vedno tako bolelo. Nočem pa na silo. Se mi to ne zdi ok. Ti si pa junakinja zame. V tandemu dojila? Bravo. Sigurno ni bilo lahko. No, imam pa še eno malo slabšo novico. Sem dobila izvide DHT, ki mi je rezultate nuhalne pokvaril. Nuhalna je bila uspešna, DHT pa mi je kar precej povečal tveganje tako da sem padla v sivo cono. Svetovali so mi Nifty in se bom seveda na to tudi naročila, saj pa nimam izbire. Upam, da bo vse ok in da je moj strah zaman. Sem pa šla primerjat tudi jaz nuhalno s prejšnjo nosečnostjo in ravno tako ugotovila, da mi je DHT pokvaril rezultate nuhalne, vendar je bil ta še vedno dober in niso niti rekli nič. In zakaj tako velika razlika kljub temu, da sem imela nuhalno tokrat še boljšo, rezultati so pa kljub temu slabši? Samo moja leta. Takrat sem jih imela 31, ko sem zanosila, sedaj jih imam pa 34. Prav žalostna sem bila cel dan včeraj in seveda tudi slabo spala. Samo ne smem zapasti v ta strah še preden sploh ni nič jasno oziroma vse to ne pomeni še nič. Verjamem in čutim, da je vse ok in tako mora bit. Kar se pa dopusta tiče, mi smo si rezervirali v juliju na Hrvaškem. Zaenkrat gremo še tezko kam dlje, ker potovanje z dvoletnikom ni ravno najbolj ugodno. Upam, da bo lepo toplo vreme in morje pa nič preveč vroče. Potem pa nič do naslednjega leta. Smo pa tudi eni takšnih, ki sicer vse last minute, ampak letos smo si zaželeli ene stare lokacije, kjer smo se vedno imeli najboljše, pa je treba zelo hitro rezervirat, če želiš kaj dobit. Ker ni veliko ponudbe in takoj gre. Upam na lep dopust. Lani je bil polom. Tako sem upala, da ne bi otrok kaj zbolel, no, na koncu je zbolel mož že prvi dan prihoda in bil bolan cel dopust, vmes celo na urgenci.. ah ja.. dajmo rect, da bo letos vse bolje 😀
|