ironic
|
Jaz sem za sebe prek dosti strani naročevala, pa do sedaj lahko samo trkam da vse super Upam, da bo tudi za otroške stvari Drugače glede avtosedeža pa nevem, se še nisem odločila kateri točno, moram vredu pregledati teste. Za take stvari, kar se tiče varnosti rada preverjam, ker ni vse tako kot piše ali pa kot prodajalci govorijo - oni le morajo prodat zadevo. Ker vem da sem gledala enega, pa na koncu ni prestal testa pri snoveh, saj je vseboval škodljive in posledično zato vnetljive snovi! Pa kao super in tipi top. Gledam pa nemški ADAC test, ki bi naj bil najvišji standard v Evropi. Pol pa malo gledam razmerje cena/kvaliteta. Pa prebrskam po tujih straneh, ker se dostikrat zgodi, da je dosti ceneje zunaj naročat, kot pri nas kupovat. Nevem, jaz pa sem pravi pristaš spleta. Po trgovinah se mi niti ne da hodit, včasih še na kako tako prodajalko naletiš, ko na koncu ti njo izobražuješ in se mi ne ljubi potem. Tak, da je vse odvisno kak je kdo naravnan, ali res rabiš fizični stik - da vidiš, otipaš, ali pač ne. Glede same cene, pa se strinjam. Vsak ravna po svojem prepričanju pa tudi zmožnostih. Jaz sem pač izpostavila to Nuno, ker se mi zdi, da je kot Stokke izpred par let. Kot neka modna muha, ker je nonstop po IG - če ste opazile? In s tem tudi na ceni seveda raste. So pa tudi drugi res dobri. Tak, da res sploh ne vem. Niti gibanje cen. Jaz bi sicer že prej začela uporabljati sedež, ker sem malo brala, da so bolj udobni kakor lupinica (zdaj pa seveda kako imaš! Cybex sploh nisem vedala da ima 3 naklone). Jaz imam navadno. Drugače pa... 4momms je ena prodajala za okrog 150 eur, samo se ne spomnim kolk rabljeno, mislim, da kako leto dni da je imela napisano. To je dosti? Nevem kak kaj druge prodajajo - po kakšni ceni, še nisem tolk pogledala. Ker ležalnik in gugalnik ne bi imela oboje, eno samo. Pa se ne morem odločit. Sam ležalnik odkrito povedano mi ni toliko, ker te bi jo raje na igralno podlogo dala (npr). Gugalnik pa je po eni strani kar pametno, da se pomiri, uspava ipd.. Mislim da je več koristi, mar ne?
|