fracek
|
Hej hej. Anonimna 1 😊 tudi jaz sem 38 in se mesec dni, pa bo tudi 2 leti, odkar sva se odlocila, da zacneva poskusat. Imas ze kaksnega otroka, ali bo zate tudi prvi (dajma bit optimisticni 😁)? Se strinjam, da postanes kar odvisnik od tega razmisljanja, ce bo kaj, ali sploh bo, kako naprej, ce ne bo. Vsakodnevno vsaj malo prebiram ta forum, pa IVF forum, spremljam malo nosecke in njihove vesele in manj vesele zgodbe. Trenutno sem v fazi premlevanja o IVF postopku, koliko stvari se more dejansko poklopit, da uspe - od tega, da sploh "pridelas" kaksno celico, pa potem, da se oplodi, se ustrezno razvije, pa da se zarodek vgnezdi. Ena velika loterija, sploh v najinih letih. Sem sicer optimisticna, ampak bi rada ostala tudi realna. Ce nama ne bo uspelo, se bom verjetno ze sprijaznila. Sva se veckrat s partnerjem pogovarjala o tem, ampak zagotovopa ne morem vedet, koliko bi me dejansko potrlo. Potem pa se vsi ti splavi, o katerih porocajo punce 😥 Skratka, nobelovo nagrado tistemu, ki bo ugotovil, kako pri vsem tem ostati sproscen. Bomo videli, kaj bo zivljenje prineslo. Glede pisanja v Mb (Anonimna 1 in 2 😁). Sem jim v tem casu od zacetka pandemije ze 2x pisala, tako da ne vem, ce bi se dalje tezila. Naslednji teden pricakujem M, mogoce pa se prvi dan opogumim in jim se malo zatezim, ceprav je bilo jasno napisano, da bodo oni obvestili o zacetku. Evo, pa sem se razpisala ☺Mariposa, Cali, kako kaj ve?Ajda, ze imas datum za potrditveni UZ? Kako ti gre?
|