Sankka
|
K, ja, na uz se je videlo prejsnji mesec, da folikli niso počili. Sta bili cisti veliki ze 6 in 5 cm, pocit pa bi moral folikel pri okoli 2 cm. Tako da ovulacije ni bilo. Ta mesec je pa enako, sicer nisem bila na uz, ampak zadnjih ne vem 16 ciklov sem vsaki mesec določila O s testi, zdaj pa ze dva meseca ne. Ce zdaj zacnem z estimo, potem bo cikel dolg vec kot 35 dni, to se mi zdi ful. Ojoj uzivaj v vodi, mogoce pa potrdis se to, da v tretje gre rado :D jaz sem imela plan letos iti septembra, pa sem ugotovla da morem magistrirat do konca meseca, tako da odpade. Pa drugo leto! Sofie jaz imam zelo kratke cikle, okoli 22 dni, brez Estime. Prejsnji mesec na uz je bil 8 dan folikel velik ze 18mm (mi je G ze napovedal ovulacijo, halo kdo pa ima O MED jemanjem clomida, sem ze mislila, da sem svetska izjema 😁), 18 dan pa ze 6 cm, ker ni pocil. Tudi prej s clomidom sem imela O ze 3 dni po zadnji tableti. Moje O se gibljejo okoli 11, 12 dne. Sem tudi ze 9 dan cikla imela pozitiven test. Najdaljse pa je bilo do O 16 dni, samo enkrat. Zdaj pa 9 dni delam O teste 2x na dan, sicer so crtice mogoce tu in tam bile obarvane, ampak niti priblizno pozitivne. Zgresit nisem mogla. Sem pa 2 cikla zdaj vmes, ko sem bila brez clomida in estime, dobila M 15 in 19 dan. Skratka cela zmesnjava, vse je neko hitro. Tudi nobenih znakov in pikanja za O nimam, tako da sem prepricana, da je ta mesec spet ne bo. Zdaj samo razmisljam kaj naj z estimo, ali si naj raztegnem cikel na 35+ dni, ali pac pocakam na normalno, ker bi M lahko bila veliko prej, ni pa nujno. S clomidom pa sem itak zakljucila. Naslednji cikel imam Hycosy, nato pa injekcije in 3-4x IUI. Sem pa imela na krvnem povisan estradiol na 2 dan cikla že. Ne vem kaj to pomeni tocno sicer. Danes in jutri bom se merila, ce ne bo pozitiven, pol sigurno ne bo O. Tak da ne vem kaj naj, skos morem nekaj planirat 🤦♀️🤦♀️
|