Mariposa08
|
Ja naj bi dabroston pomagal, da se lažje vgnezdi zarodek, če pride do oploditve, ker debeli sluznico.To pa nevem, ko nehaš pit dabroston, bo verjetjo spet kmalu M prišla ampak upam, da ne bo zopet predolgo trajala in da bo končno že nekaj 😀 Gledam samo da kupujem svežo zelenjavo, ko kuham, jo podušim na kokosovem maslu, zraven podušim pišančje meso, kakšn riž zraven, veliko solate jem, sadja svežega ali pa si smootie naredim. Jem več ali manj samo gozdne sadeže (jagode, borovnice, maline), če se ne motim imajo grozdje, breskve, ananas.. preveč škroba. Domače juhe si kuham z zelenjavo, na olivnem olju prepražim oziroma bolj podušim cvetačo, brokoli, korenje, tusi česen in čebulo na grobo narežem, včasih dam por in zeleno bučko. Naredim si tudi solato iz stročjega fižola. Kakšnw omlete si včaših naredim za zajttk, ko imam čas 😀najbrž ni čisto po dieti, ki bi jo za pco mogla imeti ampak se ni zdi, da jevseeno kr ok. Pa kruhaa oziroma moke ne jem. Če mi kdaj zapaše kakšn dimljen losos s sirnim namazom, si vzamem tisti beljakovinski kruh v hoferju, meni je zelo dober in tudi nič te ne napihne 😀sladkarijam se poskusim izogibati, na vsake toliko časa ss pregrešim, če do kakšni roj. dnevi je torto pa ja treba poskusiti in domače piškote 😂 Ja, srčno upam, da bo kmalu kaj za vse nas, ki še čakamo, jaz samo še poslušam, kera je rodila in kera je noseča in nekateri, ki ne vejo, da imava težave so pa itak napletli že take zgodbice o nama, da se mi že prav neumno zdi 😂 eni pravijo, da itak jaz nočem otrok, da kaj revež bogi sploh vidi na meni, če pa nisem prava ženska, ker mu otrok nočem dati, drugi govorijo, da ziher on ne more ali noče, da kaj počnem s tako starejšim moškim od mene ( moj je 40+,jaz bom kmalu 31), da bi si mogla mlajšega najdt, spet tretji govorijo, da sva čist preveč na komot, da se očitno nočeva odreči potovanju in žurkam ( žurava že doolgoo ne, potujeva pa tudi ne nevem koliko, 2x na leto). Skratka brez veze, midva se samo še smejiva temu. Enkrat sem se malo zredila v trebušček in očitno so me te firbčne goflje videle, potem čez par mesecev ali več, ko so me srečale so vprašale, kje imam pa dojenčka, da zdaj sem pa ja že rodila?? 🤣🤣😂😂 Za crknit 😀🤣Najbližji itak vejo, ostalim pa tako ne misliva polagat računov, vsak naj se zase briga 😀
|