Sankka
|
Hej dežna, držim pesti da je ne bo.. nimam pojma zakaj se cikli prestavlajo, pa zakaj nič me štima, ko bi moglo. Jaz sem tudi v pričakovanju M, ampak ne vem točno kdaj, estimo bi mogla danes nehat jemat, ampak M bi naj bla na 28 dni, kar bo v nedeljo, tak da nič ne gre skupaj, ker če bi slučajno bila noseča potem ne bi smela prekinit z estimo, tak da ne vem po čem se naj ravnam. Jutri bo 14 dni odkar sem bla pri G, pa je rekel ovulacija bo vsak čas, vsaj iz prvega folikla od štirih, ki sem jih pridelala s Clomidom. Se pravi recimo da bo petek/sobota 14 dni od O in da lahko delam test, ampak to pomeni da morem podaljšat jemanje estime. A razume kdo to zmešnjavo? Sicer sem naredla danes en baby check mini, pa se druga črta rahlo vidi, pa sem potem ugotovila, da je to tista črta ki nakazuje kje bi naj druga bla, tak da brezveze. Malo sem slabe volje že dva dni zaradi tega, še prsi so me nehale bolet, tak da sem skoraj 100% da ni nič. Pa spet jovo na novo, samo čakanje in siljenje v razmišljanje kdaj je potrebno kaj. Najprej clomid, pa pregledi, zdaj seksaj, zdaj jemlji estimo pa do takrat jo jemlji, pa test naredi, pa ponovi test, pa se sprijazni, pa spet od začetka...
|