Mišmašek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cvetnilist Bodocamamicaa, jaz se ravnam po mami, ki ima vse mogoče kožne alergije in ona mi je rekla, da najbolj so agresivni praški (posebej Ariel in Persil), da mehčalec ni takšen problem. Ne vem če to 100% drži ampak jaz se ravnam po tem. Se mi zdi, da vsaj malo mehčalca mora biti, da oblačila dišijo in so mehka. Praška pa dam zelo majhno količino. Bodoca mamica1, pomojem boma midve prali do roka. Saj jaz MISLIM ( ), da sem oprala zdaj zadnje. Če se nebom seveda spet vrgla v kakšno nakupovanje in bo treba spet prati. Drugače pa za malo sem jaz spakirala kar v ono torbo, ki sem jo dobila zraven vozička, sem res super vse spravila not. Za sebe sem pa spakirala v eno takšno manjšo potovalkico. Samo nimam še čisto vsega not, sem si listek gor nastavla kaj še manjka. Drugače pa jaz sem si tudi dala en paket vložkov in teh mrežastih hlačk v potovalko, pač za vsak slučaj, čeprav mam definitivno namen izkoristit to kaj bo v porodnišnici, ker nam pripada. Pa en mali paket pleničk za malo sem si še dala not, to mi je ena kolegica svetovala. Katere vložke si si ti kupila? Jaz sem vzela Vir80, bi naj bili baje najboljši. Glede CTG pa sma na istem, tudi meni je rekla, da so rezultati super, da je mala v odlični kondiciji, zato predvidevam, da bo še kar not en čas. Tissa, katerega aprila imaš ti rok? Saj to je najboljše, da začneš prati ko boš v porodniški, ker takrat boš imela največ časa in boš lahko res vse lepo v miru uredila. Jaz sem tudi začela, ko sem nastopila z bolniško. Ja, res je hecno kakšne akrobacije zdaj že delajo naši malčki v trebuhu. Jaz imam včasih občutek, da bo kar ven skočla. Resno jih je že toliko rodilo iz fb? No saj vprašanje koliko jih je tudi že tu iz foruma, ker jih tudi veliko več ni aktivnih. Kmalu mamica, jaz osebno nimam gela, mi pa je ravno danes razlagala kolegica, ki je rodila pred kratkim in ki uporablja gel, da si je vse dol spilila pred porodom. Baje res nohti ne smejo biti nalakirani, gelirani, ker se na nohtih baje pol prvo vidi, če pride do kakšnih komplikacij. Vem da ni prijetno zdaj to odstranjevat ampak probaj to čimprej uredit, da si jih vsaj malo te ˝pozdraviš˝ preden rodiš. Saj potem si jih lahko takoj nazaj spet narediš. Mišmašek, kaj nimaš nobene opcije, da greš že kaj prej v porodniško, glede na to da maš praktično 25. že določen datum? No vidiš, to je fajn če imaš že kakšnega otroka, ker imaš večino stvari pri roki. Ma mam že vse papirje in odločbe iz csd tako da itak ostane zdaj tako kot je. Tam ti za določit datum porodniške gledajo pdp. Ma ni panike, tako ali tako sem doma 😊
|