Mariposa08
|
Naty midva sva v 2.nadstropju, imava tudi dvigalo tako , da je kar v redu to. Sicer hodim kar po stopnicah, razen , ko pridem iz trgovine, takrat grem raje z dvigalom ker komaj iz avta in do bloka pritrogam s tistimi vrečkami pa torbica pa ključi pa vse , hehe :)Je kr fajn da je dvigalo za kasneje ko bo dojenček, bom lažje iz stanovanja šla z vozičkom z bebiko na sprehod, da mi ne bo treba nosit vse dol, to niti je vem kako bi :)Sej jaz tudi sušim cunje takrat , ko je lepo vreme, sem mislila da bo danes itak tudi toplo vreme pa sem se malo zafrknila, zdaj sem si pa dodatno pranje naložila :/Ja tudi mi smo , ko sem še doma živela smo v hodniku dostikrat sušili perilo ali pa v kopalnici, tam je sicer okno ampak sej kako pa boš pozimi, ko je vedno slabo vreme je težko na balkonu sušit potem perilo, res pa je da če v stanovanju sušiš potem hitro prode do vlage, samo če je skos okno odprto pomojem da potem neke vlage naj ne bi bilo nevem. Ja O imam ponavadi na 13.dan sem že toliko jo naštudirala, saj veš haha :) M je zdaj ko je redni cikel vsak mesec je na 28/29 dni, ampak zdaj ko pijem klomid , sem brala, da se zaradi klomida O lahko zamakne za kakšna 2 dni, saj je tudi verjetno potem cikel daljši in je M potem mogoče pa na 30/31 dni, če se O zamakne, in M zaradi klomida traja namesto 4/5 dni, traja 6/7 dni lahko. Tako nekako sem jaz to preštudirala , bom vsak dan teste delala pa bom vidla , kdaj bo O prišla. Drugače čutim O, me začne špikati v jajčnikih, in pa ta sluz se pojavi, tako da po tem vem :)
|