Mariposa08
|
Naty čist vredu postavo imaš, nič se ne sekiraj , tudi meni je mama, ker prej sem bola res suha , zdaj sem se popravila in v stegna in v roke , obraz , malo trebušček in pa dojke so večje, jupiii :) saj nisem močnejše postave, sem čist normalne postave , sano da imam zdaj vsaj obline , ki jih prej nisem toliko imela hehe :)No hotla sem povedati, da tudi meni zdaj mama kdaj pa kdaj reče, npr. včasih mi zapaše čips, čokolada, sej drugače bolj tako gledam kaj jem , se pa včasih pregrešim pa mi ni nič žal za to :) no in mama ko me vidi in ko jem te sladkarije ali sla e prigrizke vedno me opomni pazi da se ne boš zredila, zelo hitro bojo šle kile gor, sej je lepo da si se malo poredila samo da be boš preveč okorogla postala .. jaz ji kar rečem ti skrbi za dvojo linijo jaz bom pa za svojo 😂😋 včasih ko me tako razdraži ker mi grejo taki komentarji na živce, ker nisem debela dalwč od tega pa tudi če bi bila bi to bila moja skrb un moja stvar, no in ji kar rečem če ona kaj takega poje, kar je bolj redilno se pohecam in rečem le pazi da se ne boš preveč zredila, trebušček že raste 😁 saj jo imam zelo rada ampak me te njeni komentarji včasih spravijo do roba živčnega zloma , haha potem pa nemorem si pomagati , da ji ne zaprem ust :) tako da nič se ti ne sekiraj okoli tega , važno je da se ti v svoji koži počutiš odlično in si zadovljna sama s seboj, to je najbolj pomebno , kaj pa staršu in drugi mislijo pa nas ne briga hehe :) Abracadabraa paket sem dobila, imam čajček že doma, zelo lepo diši, hihi :) zapakirano je v rjavo škatlo, gor ko je tisti list s položnico skrito samo piše SITIK d.o.o , ivančna gorica in naslov in tvoji podatki in znesek odkupa, nič be piše kaj je v škatli niben ne ve kaj si naročila, mislim oa da tudi ne bo tašča verjetno kar vedela kaj SITIK pomeni ali pač, pa tudi če bo ne bo odpirala sa visi kaj je notri , tako da če želiš pii čaj si kar naroči, mislim tha pokliči in povej da želiš čaj za lažjo zanositev in ti bojo zmešali čaj in navodila so na vrečki nalepljena , še pol urice pa bom pila čaj, piše da se pije 1 uro po obroku tako da še malo 😊😊😋
|