bauko
|
mimi_ka, hvala za odgovor. Ja, nekaj bo že na tem, kar si napisala...danes sem bila na pregledu in imam hemoglobina 107 (prejšnji mesec 128), tako da sem dobila tablete za železo in navodila v zvezi s hrano. Pa zredila sem se kar malo preveč v enem mesecu (2,5kg), kar pa seveda ni čudno, ker sem sama za vse in ker je bila hči bolna enostavno ni bilo sploh časa ali pa energije niti za sprehod. Včeraj sem šla po dolgem času malo hodit v klanec po snegu in je bilo ful lepo in je res pasalo. Zdaj pa čakam muskelfiber Glede diastaze in tega pa je zadeva res lahko nevarna in je bolje ukrepat takoj, ko je to mogoče. Jaz imam občasno, sploh kadar sem utrujena, občutek, kot da imam trebuh naslonjen na stegna, pa prav čutim, kako se vse skupaj razteguje. Tokrat tudi otročka čutim ful nizko - ne da bi pritiskalo kaj dol, ampak recimo nikoli ne čutim brc v želodec ali rebra, tako kot jih nekatere, ampak je vse ful nizko spodaj, Zgleda smo tu same bolj majhne - tudi jaz imam 159cm in ogromen trebuh. Obuvanje čevljev je postal že izziv in tudi jaz hitro začnem sopihat ob določenih opravilih ali položajih. Pa zdi se mi, da sem postala počasna, 100 let rabim, da se zbašem v avto in iz njega, da se zrihtam za odhod od doma, ipd. Tako da zadnji mesec bo, khhmmmm, ZANIMIV! Glede na to, da imam PDP 1.6. ne bi imela nič proti, če bi dobila majčka, ne junijčka. Sicer pa je dojenček baje vredu, gibe lepo čutim, vsak dan je bolj živahen in brce intenzivnejše. V prihajajočem mesecu me čaka kar nekaj nadležnega špikanja - test za glukozo, pa kri moram dat še na nek test (pozabila ime), ker sem RH- in potem prit čez 2 dni nazaj, da me spet špiknejo...potem pa upam, da bo za en čas mir. Držite se in LP!
|