mimi_ka
|
Hej! Včeraj sem imela pregled po doooolgem času. Zaenkrat vse ok. Na hitro smo na uz pogledali bebico, naslednjič čez en mesec pa že morfologija. Res se mi zdi, da zdaj v drugo čas kar leti, kmalu bom že na polovici, sploh ne morem verjet Drugače pa sva se z ginekologom pogovarjala glede teh ošpic, ki so spet izbruhnile pri nas. Ne vem, če ve kaj razmišljate o tem, ampak mene je pošteno zaskrbelo, ker ta zadnji primer okužene punčke se je zgodil zelo blizu nas. Sploh kler je na našem območju in posledično tudi v vrtcu precej Albancev in ostalih priseljencev, ki so zdaj večinoma preživljali praznike dol in se vračajo nazaj. Tako da sem se odločila, da tamalega vzamem za dva do tri tedne iz vrtca in bo doma. Mi je tudi sama vzgojiteljica rekla, da bi na mojem mestu ravnala enako. bauko tudi jaz sem imela prvič epiduralno, in hvala bogu, ker me je rešila takrat, ker sem imela sprožen porod. Me je pa vseeno malo strah zdaj v drugo in bi raje videla, da gre brez, sploh če se porod začne spontano, ker meni je epidurala prijela premočno, nisem čutila nič, tudi nog ne, in na koncu nisem mogla potiskat, zato je bil potreben vakum, pa še to je uspelo zato, ker so mi tri babice skakale po trebuhu pol ure, da so malega spravile dovolj nizko v kanal, drugače bi bil po 10 urah matranja na koncu potreben cr. Tako da me je zdaj malo strah epiduralne in bi rajši poskusila brez, če seveda bolečina ne bo premočna. snika glede dopusta pa ti ne bi znala nič povedati, bodo druge punce vedele kaj več, ker sama delam preko avtorske pogodbe in dopusta, vsaj takega uradnega, ne poznam
|