bauko
|
Lepo je brat vse te lepe novice iz nuhalne in ostalih pregledov. Morfologija? Že? Jooooj, mene bo tokrat vse prehitelo. Sem šla gledat staro materinsko, ker se ne spomnim kdaj sem jo imela in sem ugotovila, da sem v začetku februarja imela nek obširnejši ultrazvok, kjer je podrobneje pregledala vse organe ipd, tako da je najbrž to to in bo sedaj nekaj podobnega. Voziček bom jaz imela od hčerke, ker je nevtralne barve. Samo je potreben temeljitega servisa, ker se nam je nekaj strgalo in z enim od koles so bile težave. Upam, da nam ga uspe usposobit, ker res ne mislim zapravljat za to. V prvo smo ga rabili dobrih 10 mesecev, ker je potem bil tak protest, da ni imelo smisla več. Še dobro, da smo kupili rabljenega za 200 eur vse skupaj. Rajši dam več denarja za kvaliteten avtosedež. Butterfly xx, praviš, da te muči nespečnost...si poizkusila biti kaj več na svežem zraku in več fizično aktivna? Meni je edino to pomagalo, da nisem še ob 3h zjutraj na smrt utrujena buljila v strop. Potem pa je izzvenelo samo od sebe. Aja, pa zaradi slabega okusa v ustih sem velikokrat vzela kakšen bombonček od cedevite in potem sem ugotovila povezavo, da kadar sem pretiravala s temi bonbončki, nisem spala. Pa kokr butasto se sliši. Lulanje ponoči je res nadležno. Midva imava spalnico na podstrešju in moram še po stopnicah, tako da ja predramim in rabim celo večnost, da zaspim nazaj. Kolerabarepa, to kar praviš, da se je zgodilo sodelavki, je res grozno! In mnenja sem, da nosečnost ni samo "blaženo stanje" in oh in sploh vse lepo, pa iiii trebušček in "kolk fino" ipd. Ampak vseeno se mi zdi, da hočeš nočeš, na nekatere stvari nimamo vpliva. Lahko pa čim več počivamo, kvalitetno jemo, ne počnemo kakšnih škodljivih aktivnosti, predvsem pa čim bolj pozitivno razmišljamo in se skušamo čim manj obremenjevat s stvarmi, na katere nimamo vpliva. Za konec pa bi delila še en prelep trenutek izpred dveh dni. Zvečer sem hčerki brala pravljico in ko je bila tako stisnjena k meni, je mali podnajemnik v trebuhu začel brcat kot še nikoli do sedaj. Bodite lepo
|