|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
24.2.2017 11:04:08   
Anchee
Midva mava za punčko kup idej, za fantka pa nič :( tudi nama so bolj všeč kratka imena, ampak ne ta preveč "unikatna" ki se zadnje čase pojavljajo... imam vseeno raje malo bolj pogosto in lepo ime kot pa neke premetanke črk, ki grejo že težko iz jezika :)

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 501
24.2.2017 11:42:54   
Tara9
A bo še katera samo tukaj ostala, al boste vse na fb pobegnile? Upam, da bomo tudi tukaj čvekale.

Tudi meni so všeč "normalna", vsakdanja imena, hčerka ima kratko ime, ker so mi bila nekaj časa nazaj samo kratka všeč. Naš novi mišek pa nimam pojma kaj bo, z možem sva si tako različna, da glava boli. Ubistvu mu nič kar predlagam ni všeč, ko pa njega za kakšen predlog nadlegujem, ga pa sploh nima. Ja fajn ne user posted image . Pestro bo. Bo pa sigurno lažje za punčko kot fantka.

(odgovor članu Anchee)
Neposredna povezava do sporočila: 502
24.2.2017 12:06:34   
kuki17
Meni so pa za punco sicer bolj všeč dolga imena, imava pa že oba priimka dokaj dolga, tako da ne vem, če bo šlo :) Za fantka se mi pa tudi sanja ne... Še dobro, da imamo še par mescev za razmišljat user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.2.2017 12:49:03   
Sunnybee
Živjo! Še jaz se pridružujem, sem želela počakati do nuhalne po parih krvavitvah k sm jih mela v 6. in 10.tednu, sm pa že prej spremljala forum.
PDP mam 9.9., moja prva user posted image , nuhalna je bila pa super. Vsem ki vas še čaka, želim ogromno sreče!
Za ime me pa moj skoz heca, da morva čimprej naumit. Za fanta že vem, samo kaj ko sva oba slutila in nuhalna kaže v smer user posted image .

(odgovor članu kuki17)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.2.2017 13:13:03   
Cveti marjeti
Midva imava tudi že ožji izbor za punčko in fantka...so pa imena daljša in slovenska. Ne veva sploh, če bova vprašala za spol, glede na to, da bo najin prvi dojenček.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.2.2017 13:31:55   
Član123
Tara9, mislim, da debata tule ne bo zamrla. Kar nekaj nas ne uporablja FB.
Tudi jaz se nagibam h kratkim imenom, takim, ki se tudi v tujem jeziku lepo izgovorijo. Imam pa idejo za fantka, za deklico pa ne. Bo pa tudi pri nama borba za izbiro imena, sva si tudi midva popolnoma različna user posted image
Kako ste kaj? Jaz imam toliko dela, da velikokrat kar pozabim na otročička. Komaj čakam, da trebušček malo zraste, da se ga bom začela zavedati user posted image

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.2.2017 13:46:37   
annnaa
Tara9 tudi jaz ostajam tukaj, se ne bom priključila FB skupini. Vidim pa, da so punce iz FBja tudi tukaj aktivne, kar je res super user posted image

Jaz sem pa končno našla in slišala srček z AngelSoundsomuser posted image

Čestitke še eni novi in super za nuhalno!

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.2.2017 15:26:27   
Pupica*
Tudi moja nuhalna je uspesno za mano :)

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.2.2017 16:33:30   
bincii
Super Pupica* jst tud komaj cakam na nuhalno se 13dni....saj bo hiter minlo in potem bomo imeli ze debato kasnega spola so nasi zakladkiuser posted image No tud jaz ne grem na FB.
Danes sploh nimam apetita je se katera prehlajena?Kako si pomagate s prehladi ko nosecnica nič ne sme??

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.2.2017 17:18:29   
annnaa
Juhu, super Pupica* user posted image

Mene prehlad hvala bogu ne matra! Pojej čim več sadja in zelenjave. Pa predvsem veliko pij! Držim pesti, da hitro mine.

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.2.2017 17:40:12   
Biba91
Drage nosečke,

tudi jaz vas zapuščam..sem imela žal spontani splav. Pa še dvojčka sta bila so danes ugotovili...bolečine ne morem opisati.. To bi bila najina prva zakladka...user posted image

Želim vam vse dobro in zdravo nosečnost!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.2.2017 1:41:19   
Cveti marjeti
Biba91 drži se....ne znam si predstavljati tvoje bolečine! user posted image Ne izgubi upanja...kmalu te čakajo lepši trenutki...

(odgovor članu Biba91)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.2.2017 7:51:13   
Kinder123
Biba91, tudi jaz ti želim da se čimpreje pobereš in poskusiš znova. Res je težko, ko izgubiš nekaj svojega, nekaj kar raste v tebi. Vendar je za vse nekaj prav. Je že tako moralo biti. user posted image Pa srečno in pozitivno naprej.

(odgovor članu Cveti marjeti)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.2.2017 8:10:24   
Kinder123
Drugače bom pa tudi jaz tu ostala. Ne bom sla na FB. A tam se jih je pa ze toliko nabralo..uuh. Pa se se bodo, po nohalni. Jaz sem sredina sep., pa imam nohalno sele cez 10 dni. Nisem vidla svoje pikice ze skoraj 1 mesec. In to je kar dolga,.. vsaj na začetku ko neveš kaj se dogaja. Glede krvi ki sem jo dala 1. je bilo 5.2, sedaj v 2. pa 5.1. Gin.me je poslal le na eno izobraževanje glede sladkorne in napravico bom dobila za merjenje. Ponavadi nisem imela problemov s tem. Sem zjutri jedla normalno, pa še sadje in mi je pokazalo tudi 3.6, ali okoli 4. Pa dobr, bomo videli. To me ne skrbi tok. Glede imen imam že nekaj časa izbran za fanta in punčko. 😀 Samo upam da ga ne bo kdo med bližnjimi uporabil. 🙄 Sem pa tudi prebolela toksiplazmo al kaj je že. Tako da naj me nebi skrbel glede pršuta, salam oz. mačkov. Sedaj sem tudi končno izvedela svojo krvno skupino. Zanimivo! 😀 Mal sem jo raziskala glede hrane, kaj naj bi mi najbolj odgovarjal in kaj sploh ne. To bi morali zvedeti že ob rojstvu. No punce, lep vikend vam želim in srečno vseeem. 🍀🌷🌸

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.2.2017 9:26:21   
Član123
Biba91, kako mi je zal. Upam, da cim prej ugledata naslednji plusek, ki bo nadomestil bolecino. Srecno in pogumno.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.2.2017 10:53:16   
bincii
Biba91 user posted image bodi pozitivna imej v mislih da sta pri angelčkam zate pošiljam en velik objem in veliko pozitive in da kmalu zagledata+......

Annna u si bom prevoščla sadje in zelenjave se trudim sem se v fazi slabosti,daje me nespečnost ponoč ne morem spat ne levo ne desno premetujem se po postli,malo verjetno od prehlada....

Ne vse pobenit na FB ker pol si ga bom mogla se jst naredituser posted image
user posted image

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.2.2017 8:56:25   
annnaa
Biba91 zelo,zelo mi je žal za vajini pikici. En topel objem ti pošiljam, ti pa izlij vsa čustva. Držim pesti, da vama čim prej spet uspe zanositi in da bo zdrava nosečnost. Vse lepo!

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.2.2017 13:22:19   
Pupica*
Biba91 tako zelo mi je zal, da te je moralo to doletet :( upam in ti zelim da kmalu ponovno docakas plusek in srecno zanosis

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.2.2017 18:03:27   
Jtjj
Pozdrav druscina, sicer sem pred cca. tednom rekla da se selim med oktoberke, ampak kar nekako ne morem. Zgleda sem si prej vgravirala cip v glavo da spadam med spetemberke. user posted image
Upam da ni katera huda ce ostanem tu.
Biba91, berem kaj se vama je zgodilo... zelo zelo mi je zal za to... posiljam topel objem in pozitivno energijo, da bosta uspesno sla cez izgubo in nasla smisel vsega skupaj v prihodnosti...
Vprasanje za tiste, ki uporabljate Angel Sound... Jaz sem danes nosecka tocno 9 tednov in ne najdem srcka. Nekaj sicer slisim a mislim da je to moj utrip. Kdaj ste ve zaslisale srcka? Za eno sem prebrala da v osmem tednu???
AS imam pa od prejsnje N, ampak sem ga dobila sele v 12. tednu. Takrat sem srcka nasla.

(odgovor članu Pupica*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.2.2017 20:13:56   
annnaa
Jtjj super, da boš ostala v naši družbi! Ponavadi se srček sliši ful nizko, bom kar izstrelila, blizu dlačic! Jaz sem ga našla v 11. tednu. Sem ga iskala v 8., takrat ga nisem našla. Potem sem probala šele v 11. tednu in ga takoj našla. Je pa od otročka pulz ful hitrejši, kot tvoj! Srečno pri iskanju!!

(odgovor članu Jtjj)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.2.2017 20:29:04   
Jtjj
Annnaa super, hvala ti! Jaz pa malo pod popkom iscem, tam spodaj pa na hitro, ces saj tko nizko pa najbrz ni 😃
Ampak v vsakem primeru najbrz prehitevam dogodke, saj komaj vstopam v deseti teden. Bom pocakala se nekaj dni potem pa upam da zaslisim tiktakanje. Joj sem neucakana... ves cas nekaj odstevam in pricakujem :)
Lepo se cartajte na nedeljski vecer. Jaz sibam k mojima fantoma po dolgem. Danes sinko gnezdi pri nama 💙💚💛💤

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.2.2017 8:25:02   
bincii
hej punceuser posted image

Srcek se sliši zelo nizko pod popkom v takih tednih.
Zanima me do kdaj jeste folno do 12t in potem tisto nadaljevalno al kako?
Jutri bo 12t zdaj sem imela tifol pila magnezij in ingverjev caj ki vsebuje vitamin B6
ostalo pa jem zelenjavo in sadnje kolikor spravim vase...
Se tolazim da bo kmalu boljeuser posted image

(odgovor članu Jtjj)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.2.2017 9:27:44   
annnaa
Res je hecno, kako nizko se sliši srček! Ti kar probaj Jtjj!

Binci, baje je fajn ves čas nosečnosti jesti razne vitamine za nosečnice. Jaz jem tele: http://www.lekarnar.com/izdelki/jamieson-prenatal-plus-dhk-kapsule in jih bom kar celo nosečnost. Se mi zdi, da so še najbolj naravne tablete.

Jaz pa imam še en teden do nuhalne! Juhu, še malo user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.2.2017 10:14:55   
srecnosrce
Pozdravljene Septemberke v novem tednu!user posted image

Biba91 sočustvujem s teboj ob izgubi in vem kako ti je. Tudi midva sva izgubila najinega prvega user posted image pred osmimi meseci v osmem tednu nosečnosti. Zelo boli in pozabiš nikoli, ampak s časom sprejmeš, da je že moralo biti tako. Stiskam pesti, da kmalu zagledata nov plusek.

Jaz bom začela z jemanjem Femibiona 2. Boste ostale še jemale kaj po končanih treh mesecih?

Želim vam obilo sončka.user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.2.2017 10:23:29   
Član123
Lep pozdrav tudi z moje strani user posted image
Nov teden, ki se je začel s soncem. Kako čudovito. Jaz kar nadaljujem z Elevit, sem sedaj začela z EleBaby (http://www.lekarnar.com/izdelki/elebaby-kapsule). Jih dobro prenašam, tako da kar nadaljujem. Da si slučajno nikoli ne očitam, da nisem storila vsega, kar je v moji moči, da bi se otročiček zdrav rodil user posted image
Začela sem pa s Tifol, v 7-8 tednu prešla na Elevit, sedaj pa na EleBaby. Bomo čez pol leta videli, ali je bila odločitev pravilna user posted image
Aja, ali imate kakšne posebne "lušte" po določeni hrani? Meni za večerjo neznansko paše zelena solata z bučnim oljem user posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?