Radenska_
|
Bom še jaz rekla eno na to temo pametovanja okrog O testov. Ja fino, so kul, da veš kdaj približno imaš O, če slučajno res nimaš pojma. Samo jaz jih imam dovolj, testov in vsega. Nekega dne prideš do tega, da ni odvisno od tega koliko testov narediš, od tega kolikokrat si zmeriš temperaturo in da na koncu seksaš že toliko, da gre obema vse skupaj na bruhanje (resnično). In pol na koncu zanosiš, ko ti rata že vseeno, če sploh kdaj rata. Vem da nobena noče tega slišat, ampak to je čudež življenja, zadeva je v rokah višje sile in to da nekatere zanosijo v prvo, druge po več letih, tretje pa nikoli je pač usoda. Mogoče ni pravi partner, koliko je takih, ki z enim ne zanosijo, z drugim pa takoj. Ja vem, grda izjava a tako pač je. In ne govorim v prazno, kljub dvema IVFjema in že enemu otroku po IUI (ČUDEŽ?!) in vmes eni naravni nosečnosti (in spontanem splavu) in IVF nosečnosti (in zamujenem splavu) verjamem v faktor PSIHE, da je ta največji v celi zgodbi. Vsaj pri ženski, če je pač cela težava pri moškem pa ženski tudi odklop psihe več ne pomaga. Tudi jaz sem takšna da rada vse splaniram, kar se splanirati da ampak ko vržeš stran več let življenja za planiranje nečesa, česar se ne da splanirati se pa tudi tu vdaš, prepustiš in rečeš....namenjeno mi je, kar mi je. Pa lep dan.