|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016
13.9.2016 17:14:48   
meandmini
Tudi jaz se pridružujem čakanju - neobremenjeno smo začeli delat na drugem otročku - ampak seveda je prisotne tudi nekaj neučakanosti oz pričakovanja :)
M ne pričakujem okoli 30.9., to bo naš prvi krog.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 301
13.9.2016 20:23:06   
ječi12
Izidauser posted image superca da se javis! Porocaj kako je bilo na pregledu!

Dobrodosle nove. Upajmo na pluske!

Js sm ucer kupla first sign ker bom testkala in mela dve crtici 29.9 da bo lep seznam!

Danes imam tko lepooo po knjigi vlecljivo sluz, tko da bo akcija ko otroka zaspita....sm je pa ekstra vesela, ker augusta sva O zamudila ker sva se prepozno odlocla streljat v polno, potem je tista cudna M prvega prisla, zdj pa vidim da spet vse stima k mam lepo O v teh dneh iz sluz kot je treba....upajmo da se se prime lepo jeeee....

A ovulacijske teste use kupujete na netu? Ker sm jih vidla ucer v DM in se mi zdijo dragi k pes, kok jih pa porabite za en cikel?

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 302
13.9.2016 20:38:15   
pika poka 1

Pikapoka1982, a veš, da nisem vedla, da teh testov pri nas ni za dobiti. Sem bila danes v dveh lekarnah in niti v eni niso imeli O testov. Pri dobavitelju jih zaenkrat ni za dobit. Tako, da sem potem šla v DM in si tam kupila neke O teste, ko jih je 5 notri.

Joj Damuš, razumljivo, da se nisi mogla iskreno veselit novičke o rojstvu otroka. Čas res ni bil pravi.

Samo to je pa res že smešno! Včeraj prižgem TV, ko sem prišla iz službe, je bila neka telenovela in seveda debata o nosečkah. Vklopim FB in vidim, da je moja best frendica iz osnovne šole, ki že ima dva šoloobvezna otroka, objavila slikico od ultrazvoka. Aprila bo rodila. Danes gledam tega gorskega zdravnika...in spet debata o plodnih dnevih in aplikaciji na telefonu, ki jo je nastavila partnerju, da ve kdaj ima ona plodne dneve...ko se začne otrok jokat. Mislim res mi je že smešno vse skupaj. Tudi žalostno. Vesolje se malo poigrava z mano.

O izida, lepo, da si se oglasila user posted image Me veseli, da ti ni nič slabo. Ti samo uživaj v nosečnosti in čuvaj malo pikico. Me pridemo za tabo, veš user posted image user posted image

Punce, kdaj bi ve prvič naredile O test? Zadnji dan M sem imela v nedeljo. Je pa do te zadnje M bila zelo redna na 29 dni, le tokrat je prišla na 33-i dan zato sem malo zmedena. Ju3 je še prehitro, da bi začela slončkat? Moj pravi, da je ful v formi in da tokrat ni hudič, da nama ne bi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 303
13.9.2016 22:46:41   
Pikapoka1980
Ne, ne da se jih dobit, izgledajo pa zares kul!

Kar se tice tvojih O testov, predlagam da vzames najdaljsi cikel, in po navodilih, ki so zapisana na O testih zacnes testirat. :)

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
13.9.2016 22:57:06   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

Pikapoka1982, a veš, da nisem vedla, da teh testov pri nas ni za dobiti. Sem bila danes v dveh lekarnah in niti v eni niso imeli O testov. Pri dobavitelju jih zaenkrat ni za dobit. Tako, da sem potem šla v DM in si tam kupila neke O teste, ko jih je 5 notri.

Joj Damuš, razumljivo, da se nisi mogla iskreno veselit novičke o rojstvu otroka. Čas res ni bil pravi.

Samo to je pa res že smešno! Včeraj prižgem TV, ko sem prišla iz službe, je bila neka telenovela in seveda debata o nosečkah. Vklopim FB in vidim, da je moja best frendica iz osnovne šole, ki že ima dva šoloobvezna otroka, objavila slikico od ultrazvoka. Aprila bo rodila. Danes gledam tega gorskega zdravnika...in spet debata o plodnih dnevih in aplikaciji na telefonu, ki jo je nastavila partnerju, da ve kdaj ima ona plodne dneve...ko se začne otrok jokat. Mislim res mi je že smešno vse skupaj. Tudi žalostno. Vesolje se malo poigrava z mano.

O izida, lepo, da si se oglasila user posted image Me veseli, da ti ni nič slabo. Ti samo uživaj v nosečnosti in čuvaj malo pikico. Me pridemo za tabo, veš user posted image user posted image

Punce, kdaj bi ve prvič naredile O test? Zadnji dan M sem imela v nedeljo. Je pa do te zadnje M bila zelo redna na 29 dni, le tokrat je prišla na 33-i dan zato sem malo zmedena. Ju3 je še prehitro, da bi začela slončkat? Moj pravi, da je ful v formi in da tokrat ni hudič, da nama ne bi uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pogledala na navodila kaj piše za 29 dni dolg ciklus. Ne bi gledala najdaljšega ker se ti lahko zgodi da O zamudiš. Če imaš 29 dni dolgw cikluse pride do O nekje 15. Dan. O testi ti napovejo O 24-48h prej. Takrat naj bi bili črtici najmočnejši. Pri tebi bo to najbrž 13. dan. Jaz bi začela delat teste nekje 10. dan. Ne smeš jih delat z jutranjim urinom.

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
13.9.2016 22:58:31   
Sofie
Aja O testi so najcenejši na ebayu. Jaz sem samo te ta poceni uporabljala in so bili ok.

Drugače pa je treba še dan, dva po O bit tut pridenuser posted image

Link do testov: http://m.ebay.co.uk/itm/One-Step-50-Ovulation-Fertility-Tests-10-Pregnancy-Home-Urine-Test-Kits-/361213659387?nav=SEARCH

< Sporočilo je popravil Sofie -- 13.9.2016 23:01:11 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 306
13.9.2016 23:05:54   
Pikapoka1980
Valjda! Mater sem smotana! Sofie ima prav, razmisljam eno, napisem drugo! :) sorrriiii

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 307
14.9.2016 6:54:08   
Pikapoka1980
Matr sem smotana! Ja, Sofie, tako je. Vzames najkraksi cikel..sori, razmisljam eno, govorim drugo..
Hvala :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 308
14.9.2016 7:37:25   
Allstar
user posted image user posted image SEPTEMBER 2016 user posted image user posted image

1.9.
user posted image pika poka 1, 1 otrokuser posted image

4.9.
user posted image user posted image izidauser posted image user posted image

5.9.
user posted image katjesss, 13. krog, 0 otrokuser posted image

11.9.
user posted image Radenska_, 1 otrokuser posted image

12.9.
user posted image Mayche, 0 otrok (2SS)user posted image

14.9.
user posted image rozica15, 2. krog, 1 otrokuser posted image
Katte, 3. krog, 2 otroka

15.9.
Katriss, 15. krog, 0 otrok
user posted image Allstar, 14. krog, 0 otrokuser posted image

18.9.
Veronique, 4. krog, 0 otrok

24.9.
MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka

26.9.
Anaina, 1 otrok

29.9.
Ječi12, 2. krog, 2 otroka

30.9.
Yogi, 1. krog, 0 otrok
meandmini, 1. krog, 1 otrok

user posted image navijačiceuser posted image
Damuš

< Sporočilo je popravil Allstar -- 14.9.2016 7:39:21 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 309
14.9.2016 7:40:30   
Yogi
Jaz sem zacela testirati na 12. dan. Testirala sem zjutraj ob 7h (nikoli ne spim celo noc in grem vsaj 2x na wc, ker me moj kosmati otrok zbuja, tako da nimam prav jutranjega urina) in zvecer ob 7h. Vrh je bil na 15. dan zjutraj.
Porabila sem jih tako 12.

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 310
14.9.2016 7:41:58   
Allstar
Danes je prišla user posted image . Cikli se mi niso nazaj skrajšali, kot sem imela upanje, ampak se gredo neko dolgo dolžino.
izida super za lepe novičke, kar apdejtaj nas user posted image !

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 311
14.9.2016 9:01:47   
Katte
Moja M naj bi prišla danes, najkasneje jutri. Joj, kako sem živčna. Vsakič, ko grem na WC, pričakujem, da jo bom zagledala.
Ful mi je slabo, ampak to mi je dostikrat tik pred M, tako da nič ne pomeni. Pa krče imam, ki tudi M napovedujejo. Kot da bo vsak trenutek pritekla.
Prav ne upam si upati...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 312
14.9.2016 9:26:34   
katjesss
Ahja Allstar ...skoda, zal mi je no...joj ja ta september..user posted image

Katte drzim pesti, da je ne bo!!! Kako kaj ostalim kaze?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 313
14.9.2016 10:19:52   
Veronique
Zal mi je za vseuser posted image Allstar mogoce pa tudi tvoji jajcniki potrebujejo samo malo prepiha in bo potem takoj slouser posted image

Pri meni ni nic. Pricakujem jo v soboto, danes sem zaradi neucakanosti ze delala test, ki je itak bel kot stena. Ampak zdaj sem do dala iz sebe in lazje cakam na sobotouser posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 314
14.9.2016 11:00:39   
Micka87
Pozdravljene punce, se ena 'sotrpinka', ki se vam pridruzuje v cakanju na user posted image . Otrok se nimam in sem ravno v tednu ovulacije, ki jo tokrat prvic testkam z ovul. testi (one step) ter upam, da se bosta crtici enako mocno obarvali cez dva dniuser posted image . Cikle imam redne na 29 dni in je to zame 6.krog😊. Nasl. user posted image NE pricakujem 30.9. Vsem zelim pozitivnih misli in da cimprej ugledamo pluske ali crtice..mislim, da smo belih se ze dovolj nagledale!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
14.9.2016 16:25:09   
ječi12
Allstar zal mi je!

Kattie drzim pesti!

Micka pozdravljena

Tok o moji lepi solski sluzi! Sva se skregala ucer in sla naprdnjena spat tko da bomo mene tut pobarval rdece ta mesec ker dons je pa ze prepozno, ker zjutri sm se mela lepo sluz, zdj pa bl skor ne vec, tko da je itak mim. Do M je 15 dni tko da brezveze...bi ga sunla dec smotan. Sam itak je brezveze. Kar je je....

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 316
14.9.2016 16:47:58   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Tok o moji lepi solski sluzi! Sva se skregala ucer in sla naprdnjena spat tko da bomo mene tut pobarval rdece ta mesec ker dons je pa ze prepozno, ker zjutri sm se mela lepo sluz, zdj pa bl skor ne vec, tko da je itak mim. Do M je 15 dni tko da brezveze...bi ga sunla dec smotan. Sam itak je brezveze. Kar je je....

Ječi, mogoče v tolažbo ... meni je O test nazadnje pokazal O, en dan po tej šolski sluzi. Tako da še ni vse izgubljeno. user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 317
14.9.2016 17:48:08   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Ječi, mogoče v tolažbo ... meni je O test nazadnje pokazal O, en dan po tej šolski sluzi. Tako da še ni vse izgubljeno. user posted image

Jaz jo imam vedno dan ali dva kasneje user posted image ! Nič še ni prepozno user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 318
14.9.2016 18:48:43   
Veronique
Sem ravno zelela napisat, da je O komot lahko po sluzi, kar v akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.9.2016 6:52:28   
Katte
M še ni, test pa je negativen. Torej ne bo nič. Upam samo, da pride danes, da lahko začnem nov krog.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 320
15.9.2016 7:12:34   
Katriss
Tudi pri meni nič, sem dobila menstruacijo že včeraj. Me pa tolaži to, da sva s partnerjem začela s preiskavami in upam, da bo to pripomoglo, da prideva do zelo želenega otročička. Držim pesti za druge!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.9.2016 8:26:32   
MartinaTaja
Punce zadnja dva dni vrtoglavica.... špikanje s spodnjem deli trebua..... bolj me je zmedla ta neprestana vrtoglavica in sem včeraj naredila test ..... ne vem ali si samo domišljam ali res vidim rahlo ma res rahlo user posted image .... foto je v albumu.... ne znam priložiti zraven

Prosim vaše mnenjeuser posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.9.2016 8:53:47   
Veronique
Katriss zal mi jeuser posted image ampak super za preiskave! S cim pa sta zacela?
Katte tudi zate mi je zal, mogoce je pa se prehitro?

MartinaTaja tudi jaz jo vidimuser posted image to bo to, koncno se malo zelene na seznamckuuser posted image

Jaz sem se danes zadrzala in nisem delala testa. Najverjetneje ga bom jutri, ce je kaj bo pokazalo, ce ni nic pa se bo itak v soboto vlila. Sploh nisem nic zalostna ta mesec, sem nekako pricakovala.

(odgovor članu MartinaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 323
15.9.2016 8:57:50   
Katte
Hvala, Veronique, ampak zdaj se je prikazala. No ja, saj niti ni zamujala, pride ali 11 dni po O zvečer ali pa 12 dni po O zjutraj.
Več sreče prihodnjič.
Zate in ostale pa držim pesti. Naj bo druga polovica septembra bolj zelena kot prva.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 324
15.9.2016 9:19:00   
MartinaTaja
Veronique si mi polepšala jutro, da nisem edina ki vidim rahlo user posted image Čeprav je do user posted image še 5-7 dni, ker imam ciksul nereden.... se počutim drugačno, ne znam opisat .... najbolj me je zmedla ta vrtoglavica ..... jutri zjutraj ponovim test, pa javim user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?