Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 17:14:48
|
|
|
|
meandmini
|
Tudi jaz se pridružujem čakanju - neobremenjeno smo začeli delat na drugem otročku - ampak seveda je prisotne tudi nekaj neučakanosti oz pričakovanja :) M ne pričakujem okoli 30.9., to bo naš prvi krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 20:23:06
|
|
|
|
ječi12
|
Izida superca da se javis! Porocaj kako je bilo na pregledu! Dobrodosle nove. Upajmo na pluske! Js sm ucer kupla first sign ker bom testkala in mela dve crtici 29.9 da bo lep seznam! Danes imam tko lepooo po knjigi vlecljivo sluz, tko da bo akcija ko otroka zaspita....sm je pa ekstra vesela, ker augusta sva O zamudila ker sva se prepozno odlocla streljat v polno, potem je tista cudna M prvega prisla, zdj pa vidim da spet vse stima k mam lepo O v teh dneh iz sluz kot je treba....upajmo da se se prime lepo jeeee.... A ovulacijske teste use kupujete na netu? Ker sm jih vidla ucer v DM in se mi zdijo dragi k pes, kok jih pa porabite za en cikel?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 20:38:15
|
|
|
|
pika poka 1
|
Pikapoka1982, a veš, da nisem vedla, da teh testov pri nas ni za dobiti. Sem bila danes v dveh lekarnah in niti v eni niso imeli O testov. Pri dobavitelju jih zaenkrat ni za dobit. Tako, da sem potem šla v DM in si tam kupila neke O teste, ko jih je 5 notri. Joj Damuš, razumljivo, da se nisi mogla iskreno veselit novičke o rojstvu otroka. Čas res ni bil pravi. Samo to je pa res že smešno! Včeraj prižgem TV, ko sem prišla iz službe, je bila neka telenovela in seveda debata o nosečkah. Vklopim FB in vidim, da je moja best frendica iz osnovne šole, ki že ima dva šoloobvezna otroka, objavila slikico od ultrazvoka. Aprila bo rodila. Danes gledam tega gorskega zdravnika...in spet debata o plodnih dnevih in aplikaciji na telefonu, ki jo je nastavila partnerju, da ve kdaj ima ona plodne dneve...ko se začne otrok jokat. Mislim res mi je že smešno vse skupaj. Tudi žalostno. Vesolje se malo poigrava z mano. O izida, lepo, da si se oglasila Me veseli, da ti ni nič slabo. Ti samo uživaj v nosečnosti in čuvaj malo pikico. Me pridemo za tabo, veš Punce, kdaj bi ve prvič naredile O test? Zadnji dan M sem imela v nedeljo. Je pa do te zadnje M bila zelo redna na 29 dni, le tokrat je prišla na 33-i dan zato sem malo zmedena. Ju3 je še prehitro, da bi začela slončkat? Moj pravi, da je ful v formi in da tokrat ni hudič, da nama ne bi uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 22:46:41
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Ne, ne da se jih dobit, izgledajo pa zares kul! Kar se tice tvojih O testov, predlagam da vzames najdaljsi cikel, in po navodilih, ki so zapisana na O testih zacnes testirat. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 22:57:06
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1 Pikapoka1982, a veš, da nisem vedla, da teh testov pri nas ni za dobiti. Sem bila danes v dveh lekarnah in niti v eni niso imeli O testov. Pri dobavitelju jih zaenkrat ni za dobit. Tako, da sem potem šla v DM in si tam kupila neke O teste, ko jih je 5 notri. Joj Damuš, razumljivo, da se nisi mogla iskreno veselit novičke o rojstvu otroka. Čas res ni bil pravi. Samo to je pa res že smešno! Včeraj prižgem TV, ko sem prišla iz službe, je bila neka telenovela in seveda debata o nosečkah. Vklopim FB in vidim, da je moja best frendica iz osnovne šole, ki že ima dva šoloobvezna otroka, objavila slikico od ultrazvoka. Aprila bo rodila. Danes gledam tega gorskega zdravnika...in spet debata o plodnih dnevih in aplikaciji na telefonu, ki jo je nastavila partnerju, da ve kdaj ima ona plodne dneve...ko se začne otrok jokat. Mislim res mi je že smešno vse skupaj. Tudi žalostno. Vesolje se malo poigrava z mano. O izida, lepo, da si se oglasila Me veseli, da ti ni nič slabo. Ti samo uživaj v nosečnosti in čuvaj malo pikico. Me pridemo za tabo, veš Punce, kdaj bi ve prvič naredile O test? Zadnji dan M sem imela v nedeljo. Je pa do te zadnje M bila zelo redna na 29 dni, le tokrat je prišla na 33-i dan zato sem malo zmedena. Ju3 je še prehitro, da bi začela slončkat? Moj pravi, da je ful v formi in da tokrat ni hudič, da nama ne bi uspelo Jaz bi pogledala na navodila kaj piše za 29 dni dolg ciklus. Ne bi gledala najdaljšega ker se ti lahko zgodi da O zamudiš. Če imaš 29 dni dolgw cikluse pride do O nekje 15. Dan. O testi ti napovejo O 24-48h prej. Takrat naj bi bili črtici najmočnejši. Pri tebi bo to najbrž 13. dan. Jaz bi začela delat teste nekje 10. dan. Ne smeš jih delat z jutranjim urinom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 13.9.2016 23:05:54
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Valjda! Mater sem smotana! Sofie ima prav, razmisljam eno, napisem drugo! :) sorrriiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 6:54:08
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Matr sem smotana! Ja, Sofie, tako je. Vzames najkraksi cikel..sori, razmisljam eno, govorim drugo.. Hvala :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 7:37:25
|
|
|
|
Allstar
|
SEPTEMBER 2016 1.9. pika poka 1, 1 otrok 4.9. izida 5.9. katjesss, 13. krog, 0 otrok 11.9. Radenska_, 1 otrok 12.9. Mayche, 0 otrok (2SS) 14.9. rozica15, 2. krog, 1 otrok Katte, 3. krog, 2 otroka 15.9. Katriss, 15. krog, 0 otrok Allstar, 14. krog, 0 otrok 18.9. Veronique, 4. krog, 0 otrok 24.9. MartinaTaja, 2. krog, 2 otroka 26.9. Anaina, 1 otrok 29.9. Ječi12, 2. krog, 2 otroka 30.9. Yogi, 1. krog, 0 otrok meandmini, 1. krog, 1 otrok navijačice Damuš
< Sporočilo je popravil Allstar -- 14.9.2016 7:39:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 7:40:30
|
|
|
|
Yogi
|
Jaz sem zacela testirati na 12. dan. Testirala sem zjutraj ob 7h (nikoli ne spim celo noc in grem vsaj 2x na wc, ker me moj kosmati otrok zbuja, tako da nimam prav jutranjega urina) in zvecer ob 7h. Vrh je bil na 15. dan zjutraj. Porabila sem jih tako 12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 7:41:58
|
|
|
|
Allstar
|
Danes je prišla . Cikli se mi niso nazaj skrajšali, kot sem imela upanje, ampak se gredo neko dolgo dolžino. izida super za lepe novičke, kar apdejtaj nas !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 9:01:47
|
|
|
|
Katte
|
Moja M naj bi prišla danes, najkasneje jutri. Joj, kako sem živčna. Vsakič, ko grem na WC, pričakujem, da jo bom zagledala. Ful mi je slabo, ampak to mi je dostikrat tik pred M, tako da nič ne pomeni. Pa krče imam, ki tudi M napovedujejo. Kot da bo vsak trenutek pritekla. Prav ne upam si upati...
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 9:26:34
|
|
|
|
katjesss
|
Ahja Allstar ...skoda, zal mi je no...joj ja ta september.. Katte drzim pesti, da je ne bo!!! Kako kaj ostalim kaze?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 10:19:52
|
|
|
|
Veronique
|
Zal mi je za vse Allstar mogoce pa tudi tvoji jajcniki potrebujejo samo malo prepiha in bo potem takoj slo Pri meni ni nic. Pricakujem jo v soboto, danes sem zaradi neucakanosti ze delala test, ki je itak bel kot stena. Ampak zdaj sem do dala iz sebe in lazje cakam na soboto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 11:00:39
|
|
|
|
Micka87
|
Pozdravljene punce, se ena 'sotrpinka', ki se vam pridruzuje v cakanju na . Otrok se nimam in sem ravno v tednu ovulacije, ki jo tokrat prvic testkam z ovul. testi (one step) ter upam, da se bosta crtici enako mocno obarvali cez dva dni . Cikle imam redne na 29 dni in je to zame 6.krog😊. Nasl. NE pricakujem 30.9. Vsem zelim pozitivnih misli in da cimprej ugledamo pluske ali crtice..mislim, da smo belih se ze dovolj nagledale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 16:25:09
|
|
|
|
ječi12
|
Allstar zal mi je! Kattie drzim pesti! Micka pozdravljena Tok o moji lepi solski sluzi! Sva se skregala ucer in sla naprdnjena spat tko da bomo mene tut pobarval rdece ta mesec ker dons je pa ze prepozno, ker zjutri sm se mela lepo sluz, zdj pa bl skor ne vec, tko da je itak mim. Do M je 15 dni tko da brezveze...bi ga sunla dec smotan. Sam itak je brezveze. Kar je je....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 16:47:58
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Tok o moji lepi solski sluzi! Sva se skregala ucer in sla naprdnjena spat tko da bomo mene tut pobarval rdece ta mesec ker dons je pa ze prepozno, ker zjutri sm se mela lepo sluz, zdj pa bl skor ne vec, tko da je itak mim. Do M je 15 dni tko da brezveze...bi ga sunla dec smotan. Sam itak je brezveze. Kar je je.... Ječi, mogoče v tolažbo ... meni je O test nazadnje pokazal O, en dan po tej šolski sluzi. Tako da še ni vse izgubljeno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 17:48:08
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 Tok o moji lepi solski sluzi! Sva se skregala ucer in sla naprdnjena spat tko da bomo mene tut pobarval rdece ta mesec ker dons je pa ze prepozno, ker zjutri sm se mela lepo sluz, zdj pa bl skor ne vec, tko da je itak mim. Do M je 15 dni tko da brezveze...bi ga sunla dec smotan. Sam itak je brezveze. Kar je je.... Ječi, mogoče v tolažbo ... meni je O test nazadnje pokazal O, en dan po tej šolski sluzi. Tako da še ni vse izgubljeno. Jaz jo imam vedno dan ali dva kasneje ! Nič še ni prepozno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 14.9.2016 18:48:43
|
|
|
|
Veronique
|
Sem ravno zelela napisat, da je O komot lahko po sluzi, kar v akcijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 6:52:28
|
|
|
|
Katte
|
M še ni, test pa je negativen. Torej ne bo nič. Upam samo, da pride danes, da lahko začnem nov krog.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 7:12:34
|
|
|
|
Katriss
|
Tudi pri meni nič, sem dobila menstruacijo že včeraj. Me pa tolaži to, da sva s partnerjem začela s preiskavami in upam, da bo to pripomoglo, da prideva do zelo želenega otročička. Držim pesti za druge!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 8:26:32
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Punce zadnja dva dni vrtoglavica.... špikanje s spodnjem deli trebua..... bolj me je zmedla ta neprestana vrtoglavica in sem včeraj naredila test ..... ne vem ali si samo domišljam ali res vidim rahlo ma res rahlo .... foto je v albumu.... ne znam priložiti zraven Prosim vaše mnenje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 8:53:47
|
|
|
|
Veronique
|
Katriss zal mi je ampak super za preiskave! S cim pa sta zacela? Katte tudi zate mi je zal, mogoce je pa se prehitro? MartinaTaja tudi jaz jo vidim to bo to, koncno se malo zelene na seznamcku Jaz sem se danes zadrzala in nisem delala testa. Najverjetneje ga bom jutri, ce je kaj bo pokazalo, ce ni nic pa se bo itak v soboto vlila. Sploh nisem nic zalostna ta mesec, sem nekako pricakovala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 8:57:50
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, Veronique, ampak zdaj se je prikazala. No ja, saj niti ni zamujala, pride ali 11 dni po O zvečer ali pa 12 dni po O zjutraj. Več sreče prihodnjič. Zate in ostale pa držim pesti. Naj bo druga polovica septembra bolj zelena kot prva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 15.9.2016 9:19:00
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Veronique si mi polepšala jutro, da nisem edina ki vidim rahlo Čeprav je do še 5-7 dni, ker imam ciksul nereden.... se počutim drugačno, ne znam opisat .... najbolj me je zmedla ta vrtoglavica ..... jutri zjutraj ponovim test, pa javim
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?