MladaMamiMojca
|
vse nove dobrodošle zmešana: jaz sem drugič noseča in sem otročka začutila v 14. tednu (bilo je nekakšno valovanje v mojem trebuhu, tudi občutek ob tem je bil drugačen, zdaj pa , ko sem v 16. tednu, pa že včasih čutim pravo brciko, odvisno v kakšni legi je, sem pa navdušena, da je to bilo tako hitro, ker v prvi nosečnosti sem dosti bolj pozno občutila prve premike in brcike Limoncap - super za seznamček, lepo da si se opogumila, zdaj pa kar uživaj na dopustu prejšnji teden sem imela pregled, naredila mi je ultrazvok, dobila pa sem napotnico za nevrologa - močni glavoboli in pa test za sladkor in seveda sem se napsihirala, kaj bo z otročkom in kako velik je lahko zaradi sladkorja in imela 5,2 na tešče, glukoze nisem rabila pit, me je kar poslal domov in rekla, da me bo moja G poklicala, zdaj pa čakam za nadaljnja navodila, ker je na dopustu ne vem, upam, da bodo naredili še kakšen test, da še enkrat preverimo sladkor, preden me napotijo k diabetologu ali kako?? nimam pojma kako naprej drugače počutim se danes tako tako, ne vem, čudna sem danes, spodaj me nekaj špika in imam rahle bolečine, po moje je raztezanje maternice in širjenje, ker otročka tudi že bolj zgoraj čutim (trebuh pa že imam zelo viden - se vidi, da imam zaloge še od prej ) pazite nase in božajte bušije
|