Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 11:24:53
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique Bi res moralo biti dovolj. Jaz bom pocasi morala O teste narociti, te bolj hitro porabim ampak upam tudi, da prej uspe. A sta bila ze kaj pridna ta krog Damus? Ne, tud ce bi hotela biti, ni bilo sanse, ker je bila takrat absolutna gužva. Pa sej boljš. Da pridem malo k sebi ... se mi zdi, da mi je ful udarilo ne toliko na psiho (čeprav priznam, ko sem zadnjič videla nosečnico, sem se kar zjokala), ampak bolj na telo (išijas, bolečine v hrbtenici itd). Sem 100% da je to samo zaradi tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 11:39:26
|
|
|
|
Veronique
|
Te cisto razumem... tudi jaz sem potrebovala pavzo 1m po vsakem SS, pa niti ne toliko telesno (to je bilo vse ok) kot pa psihicno, me je cisto povozilo. Sem pa zdaj toliko bolj pripravljena na nove boje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 11:53:24
|
|
|
|
katjesss
|
Jeci12 je ze ziher, da je to to?? Punce upam, da ne date niti enega SS vec skozi !!! Samo se pluske do konca!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 12:12:46
|
|
|
|
Veronique
|
Moj test je se vedno brez crtice tako da tukaj nic novega cakamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 12:51:45
|
|
|
|
Veronique
|
Opa, sem prehitro rekla! Mini mini crtica je ze
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 13:11:17
|
|
|
|
katjesss
|
Jeeeeej za mini crtico zvecer se kak test naredi, bo mogoce ze kaj bolj :D ...jaz sem tudi po 2x na dan delala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 13:33:00
|
|
|
|
ječi12
|
Js pa brez vseh testov, ker se mi ne da s tem ukvarjat ;) Ja js nimam izkusenj s vgneztitvenimi sam po mojem mnenju bi mogl bit to cist svoh, js mam pa pac cist k prvi dan M tko da ja. Razn boli me ne nic ampak pac je ta mesc sreca in me ne boli...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 13:34:47
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss Jeeeeej za mini crtico zvecer se kak test naredi, bo mogoce ze kaj bolj :D ...jaz sem tudi po 2x na dan delala Jaz sem nazadnje (in edinkrat do sedaj) delala popoldan in potem naslednji dan zjutraj. In je bila popoldan rahla črtica, zjutraj pa konkretna. No, moram povedat, da jaz načeloma vem kdaj imam o - večinoma me boli jajčnik, včasih pa tudi ne - tokrat me recimo ni bolel in mi je bilo res fajn, da sem delala O test. Sem pa ugotovila, da se sluz pojavi en dan pred O oz. en dan pred pozitivnim testom. Res zanimivo, jaz sem mislila, da ko je sluz, da je to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 14:29:59
|
|
|
|
Veronique
|
Res me je razveselila, imam kar polepsan dan danes bom naredila se ob kakih 9 zvecer enega, pa potem jutri dopoldan spet.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 15:32:51
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Punce, tale seznamcek mora bit cel zelen za protiutez prejsnjemu! Tako da pridne bit in stiskam da se prve crtice zacnejo ze danes ali jutri!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 16:07:26
|
|
|
|
izida
|
Zdravo, punce. Malce Vas pozdravim in čestitam novim nosečkam. Sicer pa dalje pridno navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 16:33:53
|
|
|
|
Veronique
|
Ah pa daj no, sem videla, da si se oglasila v temi pa sem ze bila prepricana, da imas ti lepe novicke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:27:02
|
|
|
|
pika poka 1
|
Ojla punce! Pri meni še vse belo Celi dan me že špika vsepovsod doli, zadaj, ob strani, na trenutke mi je slabo, ko pa so me začele bolet še prsi, si nisem več mogla pomagat in sem šla naredit N test. Jaz vidim rahli plusek. Moj vidi rahli plusek. Rahli pa zato, ker je danes komaj 29-ti dan in mi M načeloma še ne zamuja in nisem delala s prvim jutranjim urinom. Vajo ponovim spet v soboto takoj zjutraj. Jutri grem po nov test. Se še ne veselim, ker se bojim. Bi vam pokazala slikco, pa ne vem kako jo sem naložit, če to sploh gre...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:29:29
|
|
|
|
Veronique
|
No, ce ga vidita potem je verjetno to to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:30:22
|
|
|
|
Veronique
|
Gre nalozit sliko ampak je ne znam bi pa z veseljem pogledala plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:34:04
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique No, ce ga vidita potem je verjetno to to Joj ne se še veselit. Jaz se še ne upam. Moj tudi ne- Oba sva ono čist skulirana...brez čustev...počakajmo do sobote za čestitke ali solze
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:52:35
|
|
|
|
ječi12
|
Punce kako nej si zdj zracunam kdaj cca naslednja m? Torej eno leto sm mela skos na 28 dni. Prejsni mesec je prisla 29. Dan. Ta mesec pa 23. Dan! Torej a nej ksno povprecje uzamem al racunam spet cca 28.dan kot je blo prej skos ful dolg? Ne zarad O, ampak cist iz pricakovanja in kontrole? zdj sm zracunala da sm mela O ubistvu ze nekje 8-10. Dan cikla kar je ubistvu prec po M.... Kaj je fajn k se neki dogaja skos a? No ampak sm vesela da je Ne pricakujem še ta mesec, da sm še v igri za zelen seznam! Juhuuuu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:54:51
|
|
|
|
Veronique
|
Tudi jaz sem imela vmes en tak cikel, ko je prisla menda 24 ali 25 dan, drugace imam daljse. Pa je bila tudi hitro O, cudno se mi je zdelo ampak nisem nekaj prevec razmisljala o tem, zdaj imam spet normalne cikle, vedno vzamem tistega rednega za povprecje. Sem si mislila, da je verjetno kaka motnja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:57:56
|
|
|
|
katjesss
|
pika poka1 super...cel dan sem ze cakala na to novico...se bomo pa potiho veselili zaenkrat, saj ti verjamem, da sta se zadrzana z veseljem, dokler ne bo bolj mocna crtica, potem pa veselo naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 1.9.2016 18:58:50
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1 Bi vam pokazala slikco, pa ne vem kako jo sem naložit, če to sploh gre... Tule http://shrani.najdi.si/ se lahko registriras, shraniš slikco in potem link pripneš na forum (te vse lepo vodo, vse je ful jasno napisano kako in kaj). Tudi jaz bi rada videla plusek. Čestitam! Če oba vidita je to to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 2.9.2016 8:26:42
|
|
|
|
Radenska_
|
Po mojih izkušnjah je to pozitiven test. Jaz sem vedno delala samo kitajce in za razliko od baby checka ki res ni zanesljiv, so se vse črtice na kitajcih izkazale za nosečnost. Mogoče ponovi čez 3 dni, bi pa moralo biti za ziher jasno. Enako je debela kot kontrolna in jaz sem imela še preceeeej šibkejše ko je bil +. Ta je vidna iz aviona. Važna je debelina. lažno pozitivnih testov ni :D
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 2.9.2016 8:29:12 >
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 2.9.2016 8:44:27
|
|
|
|
Yogi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Po mojih izkušnjah je to pozitiven test. Enako. Tudi babycheck se je vedno izkazal pri meni za zanesljivega. Iz strani je ponavadi močnejša, ker tam ni folije čez. Skratka vedno, ko je bila vsaj malo malo malo vidna črtica, sem bila noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 2.9.2016 8:53:11
|
|
|
|
katjesss
|
Izida cestitkeeeee, to pa je zdaj lepo presenecenje, glede na to da si samo navijat hotela, super, se vec tega si zelimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?