|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2017
3.8.2016 16:54:38   
katja86
Pozdravljene,

Je ta fb skupina javna ali skrita user posted image .

Nekatere do nuhalne niti še sorodnikom nismo povedale, kaj šele Facebooku user posted image

Hvala

(odgovor članu Kika86)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.8.2016 17:59:11   
aja2
Skrita

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.8.2016 16:12:20   
Limoncap
Ojla, da se malo javim...ceprav ste vecina vse na fb aktivne, jaz nisem gor, tako da upam, da se katera spomni da smo se tuki..

Katja86 ti si iz obale, a ne? Si za kaksno kavico?

Kako kaj trebuscki? Moj pridno raste, sedaj ne gre vec skrivat..tasci se nismo nic povedali, ona pa se tud ni nic vprasala user posted image ..nuhalno imam drug teden v torek, takrat bom v 14 tednu. Pocutje je nasplosno dobro, zvecer sem edino kr napihnjena in ponavadi me zmanjka kar pred tv.

Telovadite kaj? Doma ali kaksna posebna telovadba za nosecnice?

Uzivajte

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.8.2016 15:06:05   
puella88
Kika86...jaz sem tudi ze pred časom poslala zs za sprejem v fb skupino? ;)

Drugače pa nuhalna tudi za mano..vse bp in tako kot mora biti. Utrujenost še zmeraj zelo prisotna, ampak tudi zaradi službe, saj sem 9-10 ur skoz na nogah in šibam sem ter tja. Potem pa doma popoldan še 2,5 letnik, ki je tudi skoz v pogonu.
v službi sem povedala že zdavnaj, saj je narava dela taka. Doma in okolica pa tudi ze vecinoma vsi vejo. Se mi ze od starta pozna trebuh. Zgleda bo spet ogromeeeen trebuh do konca :)

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.8.2016 20:23:28   
katja86
Limoncap seveda lahko. sem z obale ja.. samo da minejo slabosti, ker trenutno nisem za nič :) s kje pa si?

ste vse že dale mimo nuhalno?

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.8.2016 21:37:15   
Kika86
najprej vas dodam kot prijateljico (inicialke imam M.T.), potem pa v skupino. poglejte malo med prošnjami za prijateljstvo.

skupina se pa zapira, tako, da lovimo zadnji vlak. ;)

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.8.2016 21:37:31   
Limoncap
Katja86 doma sem v Divaci, samo sem vecji del na obali. Upam, da ti slabosti hitro minejo. Jaz sem jih ze resena. 😊 ce zelis ti posredujem stevilko v zs.

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.8.2016 14:40:48   
zvejzdica
Pozdravljene, jaz sem tudi ena izmed srečk nosečk..katera dodaja na fb?

LP

(odgovor članu Ursa109)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.8.2016 16:40:09   
Mamina3
Pozdravljene

Nuhalna za nami rezultat NS 1.3, nosna kost vidna 2mm...vse kaze na zdravega otrocka jeej...sem se pa zaradi let odlocila se za dvojni hormonski test...kar mi je zdaj zal....ker sem na forumih brala da lahko ta poslabsa rezultate...ah nuc otrocek je zdrav..na uz je veselo brcal velik je 5cm...drugace slabosti se niso minile joooj mi ze presedajo...pa saj bo...samo da je otrocek zdrav

Lep dan vsem trebusckomuser posted image

(odgovor članu zvejzdica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.8.2016 17:31:51   
missy12
Zivjoo :)

evo jst sm nova tuki, to je moja druga nosečnost in sem v 14 tednu, pdp 10.2. Prejšnji teden sem imela nuhalno in je vse super ;) doma imam že eno punčko staro skoraj 2 leti :) če me lahko kera doda v skupino na fb?

Lp

< Sporočilo je popravil missy12 -- 15.8.2016 17:39:57 >

(odgovor članu Mamina3)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.8.2016 23:02:03   
Limoncap
Dobrodosla med nami. Tud jaz imam pdp 10.2. 😊
Ceprav je tu gor vse zamrlo, naj povem, da je nuhalna za mano, vse ok, tudi spol se je ze videl user posted image . Trebuscek raste vsak dan in komaj cakam naslednji pregled ko bom spet videla user posted image

(odgovor članu missy12)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.8.2016 10:42:19   
MladaMamiMojca
pozdravljene vse nove nosečke user posted image
čestike za uspešno opravljeno nuhalno vsem user posted image
moram rečt, da smo na fb veliko bolj aktivne, zato se to tukaj pozna,
ja, danes pa tudi mene čaka nuhalna, user posted image
komaj čakam
se tipkamouser posted image

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.8.2016 15:05:09   
Kika86
Skupina se zvečer zapre. Če je še kakšna, naj me pocuka. Mogoče katero še čaka moja prošnja za prijateljstvo na FB, preverite. Moje začetnice so M.T.

LP vsem!

(odgovor članu MladaMamiMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.8.2016 15:07:38   
mtob
Hejla! Prosim če dodate še mene, sporočilce že v zs;)

Hvala :)user posted image user posted image

(odgovor članu Kika86)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.8.2016 23:06:48   
gloris
Pozdravljene,

Prosim če bi še mene lahko dodale na fb. Sem poslala zs. Sem nova in pričakujem 14.februarja fantka :-)

(odgovor članu mtob)
Neposredna povezava do sporočila: 340
22.8.2016 10:25:16   
zmešana
Hej (bodoče) mamice! user posted image

Sem popolnoma nova tukaj. Za menoj sta dva pregleda in dodatni pregled nuhalne svetline. Če bo vse ok, se 27.2.2017 veselimo prihoda deklice.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu gloris)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.8.2016 16:04:16   
madjanca
Dobrodosle vse nove srecke nosecke.

Zanima me, ce katera ostane na forumu ali boste vse pobegnile na fb??

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.8.2016 16:23:32   
zmešana
Zdravo, madjanca!

Jaz definitivno ostajam tule. Nisem prav velika oboževalka fb-ja user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.8.2016 16:42:19   
Sofie

Drugače smo pa marčevke prave čvekeuser posted image

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.8.2016 20:58:39   
Limoncap
Tudi jaz ostajam na forumu. Na fb nisem prijavljena 😊

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.8.2016 21:39:35   
Mamina3
Tudi jaz ostajam tukaj...tudi nimam fbuser posted image

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.8.2016 8:34:15   
Limoncap
Super, upam da se vsaj me malo razpisemo 😊 kako ste kaj? Jaz sem 15 tednu, pridobila ze 2,5 do 3 kg user posted image , sploh nevem od kod in kako 😊, pocutim se super, edino kriz mi malo nagaja. V cetrtek imam nov pregled.

Drugace pa ze z dragim brskava za vozicki, trenutno mi je vsec peg perego book plus. user posted image

(odgovor članu Mamina3)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.8.2016 9:36:17   
zmešana
Dobro jutro srečkice user posted image !

Jaz sem bila na nuhalni prejšni teden in mi je kar malce odleglo user posted image .
Limoncap, tudi jaz sem pridelala slaba dva kilograma pa sem v 13. tednu. Pa se nič kaj preveč ne obremenjujem. Sem bila prej bolj drobne postave, pa mladičku gotovo ne škodi, če ima mamca kak kilogramček več user posted image . Meni je popolnoma jasno kako. Sem tri tedne predvsem jedla in spala. Drugače me je slabilo. Nekako pa počasi ta apetit popušča. Upam samo, da se jih ne nabere preveč. Kilogramov namreč.

Pa da še povem, da pričakujem prvega user posted image , pa med najmlajšimi tule tudi verjetno nisem user posted image

Kako ste ostale kaj? Počutje?

Lep dan!

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.8.2016 9:47:51   
mtob
Pozdravček!
Jaz sem danes ugotovila da mi slabi le če na tešče vodo popijem, tako da sedaj čakm da se najprej dobro najem in šele nato po požirkih pijem. user posted image Zredila se pa nisem kaj dosti..1kg v 14tednu. user posted image
Pa še nekaj..Mogoče katera ve kje bi dobila kakšen RUMEN voziček? user posted image user posted image

(odgovor članu zmešana)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.8.2016 14:04:56   
MladaMamiMojca
user posted image dobrodošle vse nove user posted image

jaz sem sicer na fb in februarčice pridno čvekamo, vendar rada pogledam tudi sem in še kaj napišem.

Jaz k sreči nisem še pridelala nič kg, sem pa v 15. tednu. Jaz pa po nuhalni pričakujem punčko, user posted image rok pa imam 19. 2. 2016, pa ve? bomo naredile kakšen seznam? to je moj 2. otrok, doma imam že 7 letnico Lano, ki se zelo zelo veseli, da bo postala sestrica user posted image

glede na to, da za novo članico nimam več čisto nič stvari, ker sem vse razdala, čeprav sem takrat kupila vse nove stvari user posted image , sem se odločila, da bom vsak mesec nekaj nakupila, da okrog decembra, ko so itak veliki izdatki, ne bo potrebno še za bejbija toliko zapravit
ravno danes sem naročila previjalno mizo, blazinice za prsi in lanolin ter prsno črpalko - električno (pri prvi sem videla, kako hudičevo mi je prav prišla in sem jo k sreči imela doma, ko mi mala ni imela razvitega sesalnega refleksa, ob polnoči pa jok in stok, pol si me predstavljajte kako sem izgledala vsa prestrašena, nevedna, obupana, da mi mala ne ziza, jaz pa komaj da sem usposobila ročno Avent črpalko user posted image

voziček? ja, mislim, da bomo nabavili kar baby boom mirage reverse ker mi je zelo lep, športni del je malo višji, lahek in vodljiv pa še cena ni neka extra visoka, je pa tri v enem, tako da mislim, da bo to dobra naložba.

se tipkamo kaj user posted image

(odgovor članu mtob)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?