Lenča*
|
Moj zadnji delovni dan je pa nimam časa za čvek. Da vse tako zatekate? Dokler ni pritisk previsok in ni beljakovin v urninu, je vse ok! Tako da, Žoga, ti si kar pridno pritisk meri, če tako zatekaš! Jaz sem šla zjutraj tudi kri dat, upam, da bo zdaj ok! Jagoda in Majska pikica, kako ste štimate z novorojenčkoma ? No, katera bo ta tretja? Mi kidnemo jutri v Prekmurje pa sem šla za vsak slučaj pogledat, kje je murskosoboška porodnišnica . Kaj pa človek ve, kaj se lahko zgodi. Jojiko, jaz bom mogoče šla kdaj na to limfno drenažo v porodnišnico, zdaj ko bom imela čas. Light, jaz tudi ne vem, kam trebuh še lahko zraste, uh. Presredka jaz prejšnjič nisem masirala pa tudi tokrat dvomim, da ga bom, sem prelena za kaj takšnega . Z Ribico jutri dobro opravita s ctg-jem ! Dable, kam bosta šibnila na dopust? Jaz, če bo šlo vse po načrtih, grem danes nabavit mrežaste hlačke pa vložke pa trdo milo in pleničke za malo pikapoko. Oblačilc še vedno nimam opranih . Malinovega čaja pa tudi ne bom pila, ne maram čajev kaj preveč. Čmrlj, super, da je babyshower tako lepo uspel ! Me imamo pa takšne coffee & čvek seanse s prijateljicami, nobenih babyshower-jev . Pa tudi vedno super uspevajo . Dobro opravite v porodnišnicah, v katerikoli že boste . Za vsako slišiš pozitivne in negativne zgodbe, tako da z izbiro porodnišnice sploh ne izgubljam energije. Naj bi rodila v ljubljanski, če me pa dete bližje kateri drugi preseneti, pa pač drugje. Zdaj grem pa zaključit zadeve v službi in se beremo, mamice to be ali ravnokar pečene mamice !
|