Lenča*
|
Jaz sem verjetno od male fasala virus. Ker sem v soboto potem pojedla en kruhek s korenčkom, ki ga je mala prejšnji dan iz vrtca prinesla, in se je slabost umirila, ampak me je pa potem začelo na drisko zvijati. Z malo in babi smo šle popoldan v BTC, pa je malo že doma na drisko nagnalo, pa potem še tam v Emporiumu. Dobro, da imaš spodaj full lepo previjalnico. Je jokala, sem mislila, da je zaprta in ne more kakat, potem je bilo pa čisto malo driskasto na plenički. In se je vse skupaj ponavljalo včeraj, vedno je pol ure jokala in kričala, predno je to driskico spustila pa blato je full smrdelo. Mene je pa danes zjutraj tudi spet po hitrem postopku na drisko pognalo. Je rekla direktorica, da rota virus menda v vrtcih spet razsaja, tako da je po mojem to to. Imam na srečo popoldan G, da ji povem za to. Smo pa še v petek izvedeli na zaključnem srečanju v vrtcu, da skupina, v kateri je naša mala, razpade in jo bodo namesto v skupino od 3 - 6 let, dali v skupino od 2-4 let, kar mi sploh ni všeč. Glede na to, da bo dobila dojenčico domov, bo že tako verjetno nazadovala v razvoju. In potem še, da se poleti selijo v eno enoto, v katero je jaz ne morem peš pripeljat, jaz pa ravno računala, kako bova zadnji mesec, ko bom že na porodniški lepo peš hodili v vrtec, pa kako bo babi, ki nima izpita za avto, šla brez problema ponjo, ko se bo kaj začelo dogajat. Ampak ne, se bom zdaj morala s tem velikim trebuhom vozakat zjutraj v vrtec, grrr. Sem bila res slabe volje v petek. So mi kolegice rekle, da lahko, da sem zaradi živčkov dobila v soboto drisko pa da mi je bilo slabo, ampak po mojem bo prej virus kriv.
|