|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
17.6.2016 19:52:57   
Allstar
Očitno sem edina, ki ji Bugaboo ni všeč user posted image . Preveč škatlast mi je, kot 10 let star Citroenov enoprostorec user posted image . Se opravičujem za moje odkrito mnenje, s kolegico (ki ji je to naj voziček) se vedno hecava okoli tega user posted image .
Pa da mi boste še vi kontra povedale, vam povem še kateri je meni všeč user posted image . Noro lep mi je Baby design dotty user posted image . Ima ga pa tudi ena kolegica in pravi da je praktičen, nisem ga pa poskusila. Kupila vi tudi od nje rabljenega, ker vem da je lepo ohranjen.
Delava na prvem otroku, itak da bi dala vse da sploh pride, kaj šele potem user posted image ! Ni problem v financah, bi si lahko privoščila nov voziček in nova oblačila, vedno sem tudi govorila tako - da moj otrok bo imel pa vse novo. Ko sem dobila pa nečaka pred enim letom, pa sem spremenila mišljenje. Dobre pol leta ima otrok košaro, potem pa še dobro leto športni del vozička, oblačilca preraste kot bi trenil, naš niti vsega ni imel oblečenega, ko mu je bilo že premalo. In mi je res škoda denarja, za vse novo....če je lepo ohranjeno mi je čisto dovolj user posted image .

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.6.2016 20:03:03   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Punce, moje M še ni. BT si pol danes nisem merila ker sem bila ziher da bo prišla. Prejle pa sem naredila test in v roku petih minut ni bilo nič in sem mislila, eh spet ni nič in sem pustila test in šla. Potem pa slučajno pogledam čez ene 15minut in je ena zeloooooo slaba črtica. Se ne upam preveč veselit... Bom jutri ponovila, če ne pride M.

Ja super Storžek3 user posted image user posted image ! Sigurno je to to user posted image ! Pti temperaturi se lahko tudi zmotiš oz. pride kaj vmes user posted image . Le naredi test jutei še enkrat in javi user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.6.2016 20:07:46   
Luminnel
Storžek3 wawwww... user posted image Upam, da bo jutri seznam obarvan z eno zeleno barvo več. user posted image user posted image Pričakujemo tvoje poročilo.

Allstar Baby design je lep voziček ampak za mene osebno preveč klasičen. Meni je Bugaboo ravno zato všeč, ker je tudi malo drugačen. Pa še prevleke lahko zamenjaš in npr. za naslednjega otročka zamenjaš samo prevleko in je ponovno kot nov. Je pa res pri Bugaboo ali ti je všeč ali pa ti je grozno grd. user posted image Vsaj do zdaj sem slišala večina takih komentarjev.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.6.2016 20:40:20   
Veronique
Meni je Bugaboo vsec predvsem zaradi sportnega dela, obozujem vozicke z skoljlastim sedezem, tisti klasicni so mi malo prevec staromodni :( za moj okus seveda! Mi je pa noro vsec tudi Joolz, ampak me moti tisti prostor za shranjevanje spodaj. Tudi Mima mi je lepa, ampak se mi zdi, da ga fuuul prehitro prerastejo. To je to od meneuser posted image

storzek3 to bo to, drzim pesti!!user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.6.2016 21:49:55   
Bibabuba12
storzek3 Jupiii! user posted image user posted image user posted image Jutri naj bo crtica ze lepo mocnejsa, da bo seznamcek lepsi.user posted image

Meni bugaboo ni vsec, mi je pa zato vsec Mima, ampak ne dam toliko za vozicek, ni variante. Pa zaljubila sem se v Quinnyjevega Moodda. Itak cist premajhen vozicek, ampak vizualno mi je pa lep. Bomo videli, ce bomo sploh rabili se kdaj vozicek. user posted image Prvi je bil eden izmed tistih cenejsih, ker je vse skupaj bilo 400E in nama ni bilo zal. Sva ga po enem letu dala naprej bratu in svakinji in kupila samo sportni del Muro 3 pa sem bila zelo razocarana. Tako da vcasih je to tako, da mislis, da je drazje tudi boljse pa ni ravno tak. user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.6.2016 7:12:44   
Sofie

Mima je tudi meni všeč. Edino prijateljici po enem letu uporabe precej škripauser posted image

Itak vsak izbere potem voziček glede na to kje živi, kolk je pripravljen odštet zanj itd.
Pri nas bo največ vožnje po PST-ju, tako da velikih koles ne potrebujem. Se pa da z Bugaboojem tudi na okoliške hribčke zlest...za kaj višjega bomo imeli pa nosilko in bo ok.
Edino ne vem če na letalu komplicirajo pri vozičkih, kjer se ogrodje in sedež ne zložita skupaj.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.6.2016 9:04:02   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

storzek3 Jupiii! user posted image user posted image user posted image Jutri naj bo crtica ze lepo mocnejsa, da bo seznamcek lepsi.user posted image

Meni bugaboo ni vsec, mi je pa zato vsec Mima, ampak ne dam toliko za vozicek, ni variante. Pa zaljubila sem se v Quinnyjevega Moodda. Itak cist premajhen vozicek, ampak vizualno mi je pa lep. Bomo videli, ce bomo sploh rabili se kdaj vozicek. user posted image Prvi je bil eden izmed tistih cenejsih, ker je vse skupaj bilo 400E in nama ni bilo zal. Sva ga po enem letu dala naprej bratu in svakinji in kupila samo sportni del Muro 3 pa sem bila zelo razocarana. Tako da vcasih je to tako, da mislis, da je drazje tudi boljse pa ni ravno tak. user posted image

Bibabuba, zakaj pa se ti ni dopadel mura3, če sem lahko malo firbčna user posted image jaz imam prav tega in mi je top voziček res, ga ne bi menjala. No, ampak pri vozičkih je itak tako, da ti mora res past na dušo user posted image ni vsak za vsako user posted image

Storžek3 držim pesti, da je to to user posted image javi, kakšna je črtica danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
18.6.2016 9:28:43   
Bibabuba12
Proti prejsnjemu mi je bil okoren, ni se dal fajn vodit z eno roko, pa za cez robnike it je bil nestabilen, ce nisi pazil. Enkrat mi ga je ena puncka skipala cez majhen robnik. Tokrat gledam na to, da bi zraven vozicka imela v eni roki se povodec, ker zdaj imamo psa in torej mora biti vozicek vodljiv z eno roko in stabilen, ker vedno ne bom imela obe roki prosti. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
18.6.2016 11:11:14   
Allstar
Storžek3 kje si??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
18.6.2016 11:13:38   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Proti prejsnjemu mi je bil okoren, ni se dal fajn vodit z eno roko, pa za cez robnike it je bil nestabilen, ce nisi pazil. Enkrat mi ga je ena puncka skipala cez majhen robnik. Tokrat gledam na to, da bi zraven vozicka imela v eni roki se povodec, ker zdaj imamo psa in torej mora biti vozicek vodljiv z eno roko in stabilen, ker vedno ne bom imela obe roki prosti. user posted image

Ja nestabilnost na robnikih je problem sploh vseh trikolesnikov. Zato sem jaz najprej razmišljala o muri4, vendar mi je bila malo predraga, pa še ogromno prostora zavzame v prtljažniku in bi jo težko spravila v avto, ki smo ga takrat imeli. Drugače pa je meni res super vožiček, z vodljivostjo nisem imela težav, zelo vodljiva se mi zdi in praktična za po vseh terenih, pa predvsem zelo udoben športni del ima, kar je velika prednost. Mene so namreč odvrnili zelo "grobi" športni deli pri drugih vozičkih. Moj je rojen pozimi in spomladi, ko je imel dobre tri mesece in ni maral biti več v košari zaprt, sem ga že vozila v špotnrm delu, pač s poleženim naslonjalom. Skratka jaz imam samo pohvale za ta voziček user posted image gotovo ga obdržimo tudi za drugega, če kdaj bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
18.6.2016 11:54:45   
Ashatan
Allstarka, ti si mi ena faca, Bogaboo je kot Citroenov enoprostorecuser posted image user posted image . Mogoče je to spet naša EMŠO zadeva, da smo bolj kasične, meni je tudi Baby desing Lupo/Husky/dotty všeč. Imam raje praktičnost, vodljivost in dosti velik voziček napram lepoti in modernosti. Samo jaz sem tako še edini dinozaver tukaj, ki ne uporablja raznih aplikacijeuser posted image user posted image . Ko in če bo user posted image bom se pa takrat bolj poglabljala v tole in bomo o tem še ogromno govorile na nosečniških temah in vsaka bo vlekla za svojega favorita. Sem to doživela že dvakrat in morda bom še enkratuser posted image

Stiržek, kaj sedaj, pijana od sreče in veselja in nimaš časa javiti? Čas bi že bil da se tole začne malo drugače barvatiuser posted image

Luminell, svečke iz nosa in umazan obraz od hrane še dve uri po jedenja so pa tudi meni popolnoma nesprejemljivi in tudi kar brrrrr grozno. Ker paklc mokrih robčkov imamo pa mamice pet let vedno v torbici in voda teče povsod.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.6.2016 12:06:49   
Storžek3
Žalostna od razočaranja. Test je bil zjutraj negativenuser posted image

M pa še ni. zgleda sem imela O par dni kasneje.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.6.2016 12:25:19   
Veronique
Pa ne nouser posted image zal mi je storzek3user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.6.2016 13:20:16   
Radenska_
Jaz sem za vozicek imela quinny freestyle 3xl. Preden se je v njem moj otrok vozil sta se ze dva. Super zadovoljna. Za se enega je pa ze prevec zdjan, tako da ga imam namen podariti. Se vedno vse funkcionira, tudi zavora, samo jaz si pac zdaj zelim drugega. Babyzen mi je top.
Glede stanovanja, jaz mam skorajda ocd ,ato lahko recem da je hisa kljub otroku tip top, da po vsakem hranjenju s kepicami za tla po tleh pobrisem, vsakic preden gre ven pospraviva igracke, pa tudi siatem imam. Duplotke ima locene, osnovni kosi, zivali+ostalo, drugace nic ne najdes. Vsakic vztrajam da vsaj nekaj pospravi oz pomaga, pa se ni star 2 leti. Tko da jaz razmetane hise kljub otroku ne poznam, steklex je pa moj dnevni prijatelj. Odvisno koliko ti cistoca pomeni, meni veliko in tudi njega navajam cistoce.
Je pa logicno umazan ko gre ven itd in s tem si ne belim glave pa tudi pralne stroje imamo z namenom :) vztrajam da se je samo za mizo v stolcku. To je to....ni tko zakomplicirano :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.6.2016 13:24:17   
Sofie

Radenska super sistem. Jaz imam rada pospravljeno stanovanje. Mislim da tudi kasneje ne bo težav s tem. Samo sproti je potrebno pospravljat in je vse lažje. Pa tudi midva si deliva domače obveznosti, tako da ni veliko dela.

Drugače pa trenutno ležim v viseči mreži in berem. Sva šla malo na morjeuser posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.6.2016 13:27:31   
Sofie

Allstar se mi zdi, da si napisala da so tvojega poslali na speriogram, pa še ni eno leto mimo. To je bila vajina želja al kako? Kaj naj bi bil sploh pri vama problem? Si kakšne preiskave že dala čez?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 591
18.6.2016 13:39:59   
Radenska_
Ja, ce sproti pospravljas se ne nabere :)
Drugace pa sem tihi opazovalec tule oz. bralec :) , cakam rezultat drugega IVF.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.6.2016 13:40:15   
Ashatan
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Jaz sem za vozicek imela quinny freestyle 3xl. Preden se je v njem moj otrok vozil sta se ze dva. Super zadovoljna. Za se enega je pa ze prevec zdjan, tako da ga imam namen podariti. Se vedno vse funkcionira, tudi zavora, samo jaz si pac zdaj zelim drugega. Babyzen mi je top.
Glede stanovanja, jaz mam skorajda ocd ,ato lahko recem da je hisa kljub otroku tip top, da po vsakem hranjenju s kepicami za tla po tleh pobrisem, vsakic preden gre ven pospraviva igracke, pa tudi siatem imam. Duplotke ima locene, osnovni kosi, zivali+ostalo, drugace nic ne najdes. Vsakic vztrajam da vsaj nekaj pospravi oz pomaga, pa se ni star 2 leti. Tko da jaz razmetane hise kljub otroku ne poznam, steklex je pa moj dnevni prijatelj. Odvisno koliko ti cistoca pomeni, meni veliko in tudi njega navajam cistoce.
Je pa logicno umazan ko gre ven itd in s tem si ne belim glave pa tudi pralne stroje imamo z namenom :) vztrajam da se je samo za mizo v stolcku. To je to....ni tko zakomplicirano :)

Pri nas so štrije otroci in to v blokovskem stanovanju še zaenkrat in imam isti sistem, ker sva oba z možem precej na čistočo, še bolj pa na red in na to, da nisva nobena sužnja otrok, je vse sortirano (knjige, legice, barbike, dojenčki, kuhinja......) in pospravljeno vsakič ko se gre od doma/spat. Samo ne pospravljava že dolgo več midva, pospravijo kar otroci sami. In je se itak samo za mizo, ker je jedenje tudi ene vrste družinski obred. Tudi umivajo se sami, sami v posteljo spravijo.....
Voziček sem pa na dva do tri mesece celega razstavila in dala prati v stroj, ker tisto tudi res veliko o človeku pove, ko je otrok ves top stajliš v vozičku, sam voziček pa tak da ne veš če bi se ga kje dotaknil od svinjarijeuser posted image
Ampak vsak po svoje, kakor komu paše in kaj je komu prioriteta. Če grem h komu in ima razmetano se s tem ne ubadam, važno je da so ljudje ok.

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 18.6.2016 13:41:31 >

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 593
18.6.2016 13:42:02   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Žalostna od razočaranja. Test je bil zjutraj negativenuser posted image

M pa še ni. zgleda sem imela O par dni kasneje.

Ah škoda, žal mi je user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 594
18.6.2016 13:44:54   
Radenska_
Ja isto, za knjigice ima en zaboj, za kocke druge, vozila ima locena, sestavljanke, kuhinja in vse kar vanjo spada je na posebnem mestu....ker drugace ne vem....se sploh ne bi igral ker ce je vse nagonjeno v enem predalu to nic ne najdes, on pa tud ne, mu ni v veselje brskat.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.6.2016 14:15:26   
Allstar
Sofie, jaz sem imela enega ginekologa, ki se je čudno obnašal. Lani maja mi je našel eno pikico na zgornjem delu maternice in je rekel, da lahko gre za nosečnost, me poslal na krvni test in ker ni bilo nosečnosti, me je poslal naprej na histeroskopijo in rekel, da bo odstranil polip. Ko sem šla na histeroskopijo, je rekel, da ni več polipa in da se naj čez pol leta pridem pokazat. Šla sem šele letos marca in je na UZ spet videl pikico in 100% trdil, da sem noseča, čeprav sem mu hotela pojasnit, da sem šele dva dni po ovulaciji in da sem imela nenormalno močno menstruacijo, pa me sploh ni poslušal. Ko sem šla spet na krvni test, ki je bil spet negtiven, pa je rekel, da naj normalno delava na otroku naprej. Meni ni dalo miru, kaj je tista pikica, on pa mi ni znal/hotel odgovoriti. Prav tako je njegov odgovor na moje vedno bolj boleče menstruacije bil katastrofalen - da je to normalno, da on v osnovni šoli tudi še ni imel dioptrije, sedaj pa jo ima. Imam pa res noro boleče user posted image , 3 dni ne preživim brez 3 tablet na dan. In sem šla naprej v LJ na Leonišče po drugo mnenje. Tam me je sprejel super ginekolog (dr. Vogler), si vzel čas, mi naredil UZ in vse pojasnil. Našel mi je en del "endometrioze", oz nekaj drugega (ne spomnim se imena), ki deluje isto kot endometrioza, vendar je nastanek drugačen. Je rekel, da takoj ne bi začel zdravit, ker se lahko zgodi, da zaradi zdravljenja ne bi mogla zanosit user posted image in da naj delava nprej na otroku. Če do julija ne bo, moram pa priti k njemu s fantovim izvidom od spermiograma in bo on poslal mene na hormonske preiskave. To je to za zdaj. Upam, da se reši pred večjimi preiskavami in posegi.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.6.2016 14:19:59   
Sofie

Aha. Razumem. Ja jaz sem 1x že zanosila, zato mojega še niso poslali na speriogram. Je pa že 10m od SS.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.6.2016 14:57:49   
Veronique
Jaz še vedno nisem dobila novega termina pri svoji G, me kar jezi. Očitno sicer lahko zanosim, če mi je že 2x uspelo, sprašujem se edino, če sem pač imela 2x tako nesrečo in padla v tiste % za SS ali pa je res morda kje težava. Bomo videli no.user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.6.2016 19:23:47   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Aha. Razumem. Ja jaz sem 1x že zanosila, zato mojega še niso poslali na speriogram. Je pa že 10m od SS.

A pa ste se že menili o kakšnem pregledu ali še čakate, da mineta še dva meseca? Grozno je to čakanje a bo alo ne bo, pa nujno eno leto pa to....pa ti lahko po enem letu ugotovijo PCO ali kaj drugega, ko bi lahko takoj ugotovili. Nekaj osnovnih pregledov bi lahko naredili že po pol leta.....glede na to, da naj bi 80% parov zanosilo v prve pol leta. Mah bo že. Tudi mi bomo dočakale svoje user posted image .

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.6.2016 19:42:31   
Storžek3
Meni se malo meša. M še ni, test danes zvečer spet negativen. Naj pol že pride, da grem lahko naprej, ker zdej sem kot pokvarjena plošča..kaj pa če je vseeno kaj, ah ne itak da ni, joj kaj pa če..

Glede vozičkov..bom kakega iz bolhe vzela. Itak se tok malo rabijo, max 1 leto pol je pa že marela bolj praktična. Pa še nosilke mam ful rada za tok majhne.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?