Allstar
|
Sofie, jaz sem imela enega ginekologa, ki se je čudno obnašal. Lani maja mi je našel eno pikico na zgornjem delu maternice in je rekel, da lahko gre za nosečnost, me poslal na krvni test in ker ni bilo nosečnosti, me je poslal naprej na histeroskopijo in rekel, da bo odstranil polip. Ko sem šla na histeroskopijo, je rekel, da ni več polipa in da se naj čez pol leta pridem pokazat. Šla sem šele letos marca in je na UZ spet videl pikico in 100% trdil, da sem noseča, čeprav sem mu hotela pojasnit, da sem šele dva dni po ovulaciji in da sem imela nenormalno močno menstruacijo, pa me sploh ni poslušal. Ko sem šla spet na krvni test, ki je bil spet negtiven, pa je rekel, da naj normalno delava na otroku naprej. Meni ni dalo miru, kaj je tista pikica, on pa mi ni znal/hotel odgovoriti. Prav tako je njegov odgovor na moje vedno bolj boleče menstruacije bil katastrofalen - da je to normalno, da on v osnovni šoli tudi še ni imel dioptrije, sedaj pa jo ima. Imam pa res noro boleče , 3 dni ne preživim brez 3 tablet na dan. In sem šla naprej v LJ na Leonišče po drugo mnenje. Tam me je sprejel super ginekolog (dr. Vogler), si vzel čas, mi naredil UZ in vse pojasnil. Našel mi je en del "endometrioze", oz nekaj drugega (ne spomnim se imena), ki deluje isto kot endometrioza, vendar je nastanek drugačen. Je rekel, da takoj ne bi začel zdravit, ker se lahko zgodi, da zaradi zdravljenja ne bi mogla zanosit in da naj delava nprej na otroku. Če do julija ne bo, moram pa priti k njemu s fantovim izvidom od spermiograma in bo on poslal mene na hormonske preiskave. To je to za zdaj. Upam, da se reši pred večjimi preiskavami in posegi.
|