|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
17.5.2016 22:24:09   
madjanca
Hehe.. ma res me tako hudo ze mori, da bi ga sla kar zdaj nardit. Samo se bom pomatrala, da zjutraj pozabim.. opoldan bo pa tako ali tako jasno, ko bo user posted image prisla user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.5.2016 23:52:45   
Veronique
Ti vrjamem ja in te tudi cisto razumemuser posted image vem, da nisem dolgo tu + da te ne poznam, ampak imam res dober obcutekuser posted image upam, da M ne pride in da nam javis dobre novicke, drzim pesti!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.5.2016 7:42:23   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Janchek81 28 parov od 200 je še vedno 14 % user posted image

Ampak pustmo to res user posted image . Ima madjanca prav, bolj pametno kak deci spit med debato o rožah, hahaha user posted image

28 parou ja .. 28% sm mislla user posted image
Ja, pustmo .. bom naslednjič prašala da dobim res pravi podatek, ker me firbc matra user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.5.2016 7:43:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Hehe.. ma res me tako hudo ze mori, da bi ga sla kar zdaj nardit. Samo se bom pomatrala, da zjutraj pozabim.. opoldan bo pa tako ali tako jasno, ko bo user posted image prisla user posted image

Dobra si .... jst pa vseen držim pestke, da zagledaš user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.5.2016 8:18:09   
Ashatan
A debato o rožah imateuser posted image Jaz jih letos prvič ne bom posadila, ker se bomo predvidoma sredi poletja selili v hišo in tam ne bom imela rož po oknih ali balkonih zunaj, pa vem da nas poleti precej ne bo doma in mi je prav nerodno vedno nekoga prositi za zalivanje.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.5.2016 8:20:11   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

A debato o rožah imateuser posted image Jaz jih letos prvič ne bom posadila, ker se bomo predvidoma sredi poletja selili v hišo in tam ne bom imela rož po oknih ali balkonih zunaj, pa vem da nas poleti precej ne bo doma in mi je prav nerodno vedno nekoga prositi za zalivanje.

O rože ... men mat že en mesec non stop kdaj jih bomo posadil ... se mi ne da user posted image pomoje, da bom letos namest rož mela rajš zelišča user posted image posajena ... mam več od tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.5.2016 8:29:33   
Damuš
Dobro jutro.

Me par dni ni na forumu, pa kar ne sledim več. user posted image user posted image

Z mojimi rožami letos slabo kaže. Letos sem jih dala kar profijem nasadit pa so bile takoooo lepe, da mi je bila cela vas favšuser posted image .
Letos sem jih pa sama nasadila, pa so čist rumene postale. Upam, da je to zarad pomanjkanja svetlobe (jih imam še v kleti, danes jih dam ven).

Jaz sem sicer rekla, da bom testkala šele v četrtek (jutri), ampak sem spet fasala migreno in sem včeraj še čakala, če bi slučajno sama čudežno izginila. No ob pol 5 zjutraj pa mi je bilo dosti, pa sem za vsak slučaj naredila test (že prej sem vedela, da lahko migrena pomeni samo bližajočo M) in je zeloooo nazorno pokazal, kaj si misli o dveh črticah.user posted image

Tako da sem potem mirne duše vzela tableto in zdaj spet lahko normalno funkcioniram.

Punce prosim držite jutr pesti. Imam namreč razgovor. Sicer za eno delo, ki je daaaaleč od tega, kar sem po poklicu, pa za minimalca itak .... ampak vseen boljš kot nič.

Neposredna povezava do sporočila: 357
18.5.2016 8:43:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Dobro jutro.

Me par dni ni na forumu, pa kar ne sledim več. user posted image user posted image

Z mojimi rožami letos slabo kaže. Letos sem jih dala kar profijem nasadit pa so bile takoooo lepe, da mi je bila cela vas favšuser posted image .
Letos sem jih pa sama nasadila, pa so čist rumene postale. Upam, da je to zarad pomanjkanja svetlobe (jih imam še v kleti, danes jih dam ven).

Jaz sem sicer rekla, da bom testkala šele v četrtek (jutri), ampak sem spet fasala migreno in sem včeraj še čakala, če bi slučajno sama čudežno izginila. No ob pol 5 zjutraj pa mi je bilo dosti, pa sem za vsak slučaj naredila test (že prej sem vedela, da lahko migrena pomeni samo bližajočo M) in je zeloooo nazorno pokazal, kaj si misli o dveh črticah.user posted image

Tako da sem potem mirne duše vzela tableto in zdaj spet lahko normalno funkcioniram.

Punce prosim držite jutr pesti. Imam namreč razgovor. Sicer za eno delo, ki je daaaaleč od tega, kar sem po poklicu, pa za minimalca itak .... ampak vseen boljš kot nič.

DRžim pestke za službico ... ja itak, da je tud minimalc bolš kt nič .. poleg tega pa delavno doba teče in redno plačilo je, pa še če se izkažeš lahko maybe kam dlje prlezeš..
Zanimivo je dejstvo določenih mladih, da so raje doma, kot da bi za minimalca delal user posted image
Glavo pokonci, bodi odločna in javi ... držim pestke!!!!user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.5.2016 8:44:14   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

O rože ... men mat že en mesec non stop kdaj jih bomo posadil ... se mi ne da user posted image pomoje, da bom letos namest rož mela rajš zelišča user posted image posajena ... mam več od tega user posted image user posted image user posted image

Ali pa jagode in paradajz. Vsekakor boš od tega imela več kot od rožuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
18.5.2016 8:45:20   
Ashatan
Damuš, držim pestiuser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.5.2016 8:50:48   
Janchek81

Ali pa jagode in paradajz. Vsekakor boš od tega imela več kot od rožuser posted image user posted image

Paradajz pa jagode mamo pa na vrtu že ... tuki razmišljam, da bi rajš mela peteršilj, baziliko, meliso pa kj tazga user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.5.2016 10:08:25   
Veronique
Ok punce, ce ze prestevamo znakce... a za tega katera ve, ce je res ali je pac mit? Poznam ovulacijske teste, bazalno temperaturo,... no, vceraj brskam po spletu in najdem tudi, da naj bi maternicni vrat nakazoval nosecnost. In sicer, ce je trd (kot konica nosu) nosecnosti ni, ce pa je mehek (kot ustnice) pa to kaze na nosecnost. Je ze katera to sprobala in mi lahko pove, ce je res?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
18.5.2016 10:12:31   
Damuš

Zanimivo je dejstvo določenih mladih, da so raje doma, kot da bi za minimalca delal user posted image

Jaz jih pa popolnoma razumem. Tudi meni ne vem če se splača delat za minimalca.
Recimo, dobiš službo, otroka moraš dat v vrtec, otroški so takoj manjši, vprašanje kako je s plačilom potnih stroškov ...
In če recimo prej, ko si doma, kaj delaš pogodbeno se ti zna hitro zgodit, da si z minimalno plačo v minusu z denarjem.
Edina prednost je, da ti teče delovna doba. Ampak tudi tu ... na našem koncu je ogrrooooomno primerov, ko je folk mislil, da jim je tekla del. doba, pa jim ni, ker delodajalci niso plačevali. In so, ko bi morali iti v penzijo, izvedeli, da jim manjka še 3 ali 4 leta. Tako da ...

Hvala za pestke :-)

Neposredna povezava do sporočila: 363
18.5.2016 10:44:19   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Jaz jih pa popolnoma razumem. Tudi meni ne vem če se splača delat za minimalca.
Recimo, dobiš službo, otroka moraš dat v vrtec, otroški so takoj manjši, vprašanje kako je s plačilom potnih stroškov ...
In če recimo prej, ko si doma, kaj delaš pogodbeno se ti zna hitro zgodit, da si z minimalno plačo v minusu z denarjem.
Edina prednost je, da ti teče delovna doba. Ampak tudi tu ... na našem koncu je ogrrooooomno primerov, ko je folk mislil, da jim je tekla del. doba, pa jim ni, ker delodajalci niso plačevali. In so, ko bi morali iti v penzijo, izvedeli, da jim manjka še 3 ali 4 leta. Tako da ...

Hvala za pestke :-)

Čaki .. sam mal ... delovna doba ti teče v vsakem primeru, če imaš pogodbo o delavnem razmerju, .. če pa delaš na črno pa logično, da ti ne teče ... prispevke pa vse ostale dajatve se pa valda pozanimaš 1x letno ( vsaj jaz se ), če so bili plačani ane...
Drgač pa ... al si doma na socialni, ki je maximalna 300€, al pa delat za minimalca ( neto 530€ + malca in prevoz - prevoz more biti po zakonu plačan vsaj 60% ),... tuki ni računice. Otroške ne dobivaš tok visoke, da bi se ti lahko splačalo biti raje doma kot pa delati. Tko, da ... sploh ne razumem vsega tega folka, ki kar nekaj bluzi, da se mu za minimalca ne splača delat .. splača se že, če si želiš sploh delati .. izgovore pa lahko iščejo kje drugje ...
Vseeno je bolje delat za minimalca kot pa bit doma in mislt kok si na boljšem....ker nisi!
Ti kar lepo pogumno ... pa glej da se izkažeš in dobiš službo user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.5.2016 11:02:51   
mimi_ka
Damuš in Janchek jaz pa obe čisto razumem in dam obema po svoje prav. Moja izkušnja pa je taka. Sem bila v istem položaju. Dolgo časa doma brez dela, iskala službo seveda brez uspeha, skoraj obupala nad vsem, da o financah ne govorim user posted image no pred kratkim sem dobila delo, samo začasno, itak za minimalca in seveda daleč od moje izobrazbe in poklica. Ampak jaz sem se tega dela tako razveselila, da ti ne znam povedat. Pa kar se financ tiče, ne bom imela bog ve kaj od tega, sploh, ker je delo le za par mesecev, ampak že to, da grem DELAT, da grem ven med ljudi, stran od doma, otroka, vsakdanje rutine..da dobim nove izkušnje, poznanstva, možnosti za naprej..da ne stagniram na istem mestu...to je tisto kar meni odtehta minimalca in vse drugo.
Te pa razumem, Damuš, kaj hočeš rečt, sploh glede na to, da si do sedaj delala kaj od doma pogodbeno in nekaj zaslužila, otroka pa ti ni bilo treba imeti v vrtcu. Ampak jaz držim pesti zate, da bo razgovor uspešen user posted image saj boš takoj videla, kak bo prvi vtis..upam, da dober user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
18.5.2016 11:03:57   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Ok punce, ce ze prestevamo znakce... a za tega katera ve, ce je res ali je pac mit? Poznam ovulacijske teste, bazalno temperaturo,... no, vceraj brskam po spletu in najdem tudi, da naj bi maternicni vrat nakazoval nosecnost. In sicer, ce je trd (kot konica nosu) nosecnosti ni, ce pa je mehek (kot ustnice) pa to kaze na nosecnost. Je ze katera to sprobala in mi lahko pove, ce je res?user posted image

Veronique, to pa prvič slišim in res ne bi vedela kaj več o tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 366
18.5.2016 11:05:53   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Madjanca, javi se! user posted image vse nas matra firbec, če si naredila testek in kaj je pokazal user posted image držim pesti user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.5.2016 11:06:11   
Janchek81

To je bla že pred kakšnim letom tema in baje, da je to samo MIT user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
18.5.2016 11:13:16   
Veronique
Aha, hvala lepa user posted image jaz sem svojega ze precekirala in je trd tako da bom pri user posted image mogoce malo manj razocaranauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
18.5.2016 11:14:52   
Janchek81

Aha, hvala lepa user posted image jaz sem svojega ze precekirala in je trd tako da bom pri user posted image mogoce malo manj razocaranauser posted image

Tud une fore s pastami k se dajejo v vodo, pa če se obarva modro si noseč, če se ne, nisi ... itd, tud to smo že tle gor poskušale, pa ni nč držal ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
18.5.2016 11:44:44   
Ashatan
Meni osebno, se ne splača v službo, ker bi dejansko bili s tem celo v minusu finančno gledano. Ampak ok, jaz sem doma s štirimi otroci, država mi plača prispevke in zavarovanje, denarja pa seveda za to ne dobim nobenega. In dejansko sem več kot zaposlena cele dneve, pa nimam dopusta, bolniških in vikendovuser posted image . Si pa nisem nikoli mislila, da bom končala doma kot gospodinja, verjetno nisem študirala za touser posted image . Ampak tako se pač včasih v življenju obrne in veliko zarečenega kruha poješ, sploh ker sem večno trdila da kariera in največ eden otrok je zame edina opcija.

Neposredna povezava do sporočila: 371
18.5.2016 11:50:51   
Janchek81

Meni osebno, se ne splača v službo, ker bi dejansko bili s tem celo v minusu finančno gledano. Ampak ok, jaz sem doma s štirimi otroci, država mi plača prispevke in zavarovanje, denarja pa seveda za to ne dobim nobenega. In dejansko sem več kot zaposlena cele dneve, pa nimam dopusta, bolniških in vikendovuser posted image . Si pa nisem nikoli mislila, da bom končala doma kot gospodinja, verjetno nisem študirala za touser posted image . Ampak tako se pač včasih v življenju obrne in veliko zarečenega kruha poješ, sploh ker sem večno trdila da kariera in največ eden otrok je zame edina opcija.

Zgleda, da vam nič ne manjka ja,....kaj pa če tvoj zgubi službo?
Sory, sam iskrena bom, ampak jaz si ne bi upala v teh časih user posted image In ... ne vem kako ste lahko tko ozkogledni, da bi bli v minusu, si kdaj nardila računico? Glede na to, da maš tok otrok maš tud že za tretjega zastonj vrtec, + to, da si brezposelna mate tok nižje plačilo vrtca, ker se ena plača razdeli na 5 ljudi ....

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.5.2016 12:04:06   
Allstar
madjanca kje si zdaj ti s svojimi rožami??? user posted image user posted image

Damuš, držim pesti za uspešen razgovor! Glede testa pa....a ti veš točen datum kdaj bi moralo biti pozitivno? Ker na seznamu te imamo pod: enkrat v maju user posted image . Kaj pa če še ni pravi čas?

Veronique tudi jaz prvič slišim za to user posted image . Mogoče je pa res samo mit in ti na nič ne nakazuje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
18.5.2016 12:09:45   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Damuš, držim pesti za uspešen razgovor! Glede testa pa....a ti veš točen datum kdaj bi moralo biti pozitivno? Ker na seznamu te imamo pod: enkrat v maju user posted image . Kaj pa če še ni pravi čas?

Ja, ja ... vem točen datum. Bi si kdaj želela, da ne bi vedela, ampak ob mojih rednih M se ne da falit. Ne me zdej strašit, ko sme pojedla 2 nalgesina ... Se bom še začela sekirat, kaj pa če sem nosečauser posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.5.2016 12:16:29   
Allstar
Neeeee, ne se sekirat, tudi če bi bila, menda ni nobene panike user posted image . Tiste, ko ste že dlje časa tukaj, veste, da sem tudi sama že imela paniko, ker sem jedla protibolečinske tablete in me je potem ginekolog spravil v dvom, da mogoče sem pa nosečauser posted image . No, nisem bila, ampak tudi če bi bila, menda ne bi bilo kaj narobe user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?