|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2016
6.4.2016 17:13:35   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

Jaz sem stara 40 in nimam kaj več čakati, tako da mi ni žal, da sem šla preverit...AMH meri rezervo jajčnikov...post sem napisala izključno v pomoč oz. če katera res že nekaj časa ne zanosi... jaz raje vem kako in kaj je na stvari, ko da sem vsak mesec razočarana... ko sem malo prebrala stvari sem videla, da se da veliko narediti s prehrano, dodatki in gibanjem...

Jaz te, sedaj ko si starost omenila, čisto razumem, zakaj se mudi in vama res iz srca želim, da vama čim prej uspe.

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.4.2016 8:27:46   
madjanca
Katriss in Tuttifrutti, sedaj pa sta vidve na vrsti... kaj novega? user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.4.2016 8:43:23   
Pelkaa
Evo moj update: sem še vedno v igri, čeprav ne vem kako dolgo. Ponoči me je zbudu krč v trebuhu, tako da samo čakam user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.4.2016 8:51:20   
Pelkaa
Evo pa punce malo za se nasmejat, ko (ne) čakamo na user posted image :
https://www.facebook.com/SOML/videos/846389402172142/

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.4.2016 9:23:33   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa

Evo moj update: sem še vedno v igri, čeprav ne vem kako dolgo. Ponoči me je zbudu krč v trebuhu, tako da samo čakam user posted image

A se meni samo zdi, ali te res ni na seznamcku? Kdaj pa je ne pricakujes? Navijam, da so to vgnezditveni krci user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.4.2016 9:26:04   
Pelkaa
Mislim, da se seznamček še ni osvežil, da bi blo moje ime gor. Ja jaz tudi upam in upam, vendar se bojim preveč pričakovat user posted image , ker je pol razočaranje še toliko hujše.
Sedaj mi zamuja že 4 dni...bomo vidli če bo zdržalo do petka ali sobote (da bo jutranji urin) za test.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.4.2016 9:32:47   
madjanca
Ja vem kako ti je. No in drzim pesti s tabo.. upam, da se na seznamcku pojavis z zeleno user posted image

Moram pa ti cestitat, da zdrzis tolko casa brez testka :)

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.4.2016 9:42:20   
Pelkaa
No upam da bo zelen april user posted image .

Drgač pa ni tko težko, če me ni doma, lekarne nimam na dosegu, testa pa tudi ne...
Tako da moram najprej domov pridt, da lahko pol dobim v roke testek, ki me čaka že 3 mesece user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.4.2016 9:47:15   
Pikapoka1980
A vgnezditveni krči tudi obstajajo? Upam, da res user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.4.2016 9:48:23   
Damuš
Pelkaa kapo dol. jaz bi že 100x naredila test. pa sem sicer zagovornik, da je treba počakat do izostanka M.

A ti zamuja tudi glede na tvoj najdaljši cikel?

Mene je pa čisto povozilo. Že kakšen teden imam migrene, sedaj sem pa še zbolela. Nekako se mi dozdeva, da mi telo hoče povedat, da mogoče en mičken pretiravam z delom, učenjem, izpiti in vsem ostalim.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.4.2016 9:48:46   
madjanca
Ma recimo da ja.. drugace tut jaz se nisem slisala za to user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.4.2016 9:51:54   
Pelkaa
Ja tudi po daljšem roku že zamuja (1 dan)...Sicer še zmeraj hodim na wc vsake 2min pregledat če je kaj...Nikol nisem šla tako živčna lulat user posted image .
Damuš poslušaj telo, ponavadi ne laže user posted image . Kakšen dan fraj ali dolg sprehod po naravi nikoli ne škodi...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.4.2016 10:03:47   
Pikapoka1980
user posted image user posted image user posted image user posted image
Prou nasmejala si me hahaha in to zato, ker sem ravno danes zjutraj o tem razmišljala, da zakaj bi imela takšne krče en teden pred M in da so pa mogoče to tej vgnezditveni krči :)

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.4.2016 10:07:53   
Damuš

Ja tudi po daljšem roku že zamuja (1 dan)...Sicer še zmeraj hodim na wc vsake 2min pregledat če je kaj...Nikol nisem šla tako živčna lulat user posted image .
Damuš poslušaj telo, ponavadi ne laže user posted image . Kakšen dan fraj ali dolg sprehod po naravi nikoli ne škodi...

Pelkaa jaz sem 100% da si noseča.

dan fraj pa imam ... sedaj ko sem bolnauser posted image . Sicer pa ponavadi niti na wc ne utegnem, kaj šele kak sprehod. Ampak bo očitno treba spremeniti. Tudi zavoljo bodočega user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.4.2016 10:18:54   
Pelkaa
No upam, da bo tudi test tako 100% kot ti user posted image .

Drugače pa poznam kako je, ko so izpiti in gužva na vsakem koraku in imaš občutek, da niti zadihati ne moreš. Hvala bogu so ti dnevi pri meni zaenkrat mimo...tako da si lahko vzamem malo časa zase in sem sama s sabo s svojimi mislimi...neprecenljiv občutek user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.4.2016 10:44:47   
Damuš

No upam, da bo tudi test tako 100% kot ti user posted image .

Drugače pa poznam kako je, ko so izpiti in gužva na vsakem koraku in imaš občutek, da niti zadihati ne moreš. Hvala bogu so ti dnevi pri meni zaenkrat mimo...tako da si lahko vzamem malo časa zase in sem sama s sabo s svojimi mislimi...neprecenljiv občutek user posted image

Oh, jaz sem že 3x v življenju rekla, da nikol več ne grem al na faks al v šolo ... pa nekako vedno znova jem zarečen kruh. Tokrat sem zagrozila možu, da me naslednjič zaklene v sobo, ko bom mela spet idejo, da bi se šolala. Ker prej ko sem bila sama ni bil problem. Zdaj ob otroku in 2 honorarnih službah pa je.

Držim pesti. Do jutri a ne?user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.4.2016 12:55:02   
mava1975
Moja M je prišla, tako da user posted image ... v prihodnje vas bom še brala, ko pa bo kakšna spodbudna novica vas obvestim... vsem skupaj želim čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.4.2016 13:17:25   
Pelkaa
Ojoj mava1975. user posted image !
Držim pesti, da se ti bo čimprej vse sestavilo, kot je treba! Da čimprej zagledaš težko pričakovani plusek!

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.4.2016 15:01:04   
..noname..
Pelkaaa, jaz pa mislim, da boš kmalu polepšala seznamček za mesec april user posted image user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.4.2016 15:49:23   
Allstar
user posted image user posted image user posted image APRIL user posted image user posted image user posted image

2.4.
user posted image Allstar, 6. krog, 0 otrok user posted image

7.4.
Katriss, 9.krog, 0 otrok
user posted image Tuttifrutti, 16. krog, 0 otrokuser posted image

8.4.
Pelkaa

10.4.
user posted image mava1975, 4. krog po SSuser posted image

11.4.
Daise, 3. krog, 0 otrok

12.4.
Pikapoka1980, 0 otrok

13.4.
ela23, 13. krog

16.4.
madjanca, 10. krog, 0 otrok

20.4.
itaMara, 26. krog, 0 otrok

23.4.
Tara90, 12. krog, 0 otrok

24.4.
Sareta88, 1. krog, 0 otrok
pikapoka pika, 3. krog, 2 otroka

26.4.
Mota, 1. krog, 0 otrok

28.4.
mimi_ka, 10 krog, 1 otrok

xx.4.
Bibaleze, 3.krog, 0 otrok
Damuš, 2. krog, 1 otrok

user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
..noname.., mimi_ka, Katte,

< Sporočilo je popravil Allstar -- 7.4.2016 15:51:40 >

(odgovor članu Daise)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.4.2016 15:55:01   
Allstar
Daise pardon, ker sem se vtaknila in posodbila seznamček, ravno imam 15 minut kavča po službi pa se mi je delo...pa še Pelkaa je bilo treba dati na seznam, da jo lahko jutri zeleno obarvamo user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.4.2016 16:09:43   
Katriss
Moja menstruacija je točna kot ura... Upam, da boste imele druge več sreče.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.4.2016 17:00:35   
Pelkaa
Joooj punce, ne govort user posted image . Tolk sm živčna...kako bi blo fajn prevrtet par ur naprej.
Drgač pa še vedno brez spremembe. Po svoje sem prepričana da me user posted image čaka vsako minuto, po drugi strani fantaziram že o plusku user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.4.2016 21:04:16   
Katriss
Sporoči, ko boš naredila test! Je že čas za eno zeleno na seznamu :)

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
8.4.2016 8:37:08   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Se vam pa pridružujem na seznamčku, mislim, da je bla o zdej za vikend, tko, da bom test delala 18.4., če prej kej ne priteče.

name ste pozabileuser posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?