Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 8:46:18
|
|
|
|
mimi_ka
|
Dobro jutro! Jaz žal prihajam s slabo novico. Test je bil zjutraj negativen, tako da s ves čas sem imela nek slab občutek, ne vem zakaj, potem pa ti krči že tri dni in M od nikoder, me je čisto zmedlo. No ampak očitno so ti krči le znak za prihajajočo , ki pa se je tokrat očitno odločila za spremembo priti z zamudo Ja nič, gremo v marec, ni druge. Pikapoka pika držim pesti zate! Res ti želim, da bo tudi danes en velik pokazalo. Sicer sem pa prepričana, da je bil že tisti včeraj pravi sporoči nam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 9:08:41
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Pri meni je First sign negativen, Babycheck pa pozitiven.. tko da verjetno nisem mimi_ka upam da maš ti lepše novice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 9:10:10
|
|
|
|
pikapoka pika
|
ajoj mimi_ka pa kako no.. mah ta mesec je pa res žalosten..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 9:30:43
|
|
|
|
Allstar
|
mimi_ka žal mi je . Sicer še ni čisto stran vrženo upanje, dokler ni . Testi lahko pokažejo tudi malo kasneje. Če pa slučajno to drži, potem bomo pa v marcu v skupnih bojih in bomo v pomlad stopile z zelenim seznamčkom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 9:32:51
|
|
|
|
Allstar
|
Pikapoka pika čisto možno da je, če je en test pozitiven! Drugi pa mogoče še ne pokaže. Sem sicer zasledila, da večkateri pokaže črtico, tudi če ni noseča, ampak pri meni je ni bilo še nikoli. Niti rahle, komaj vidne ne. Držim pesti, da bo!
< Sporočilo je popravil Allstar -- 23.2.2016 9:33:32 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 9:59:22
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
mimi_ka nočem zbujat kakšnih lažnih upanj...ampak dejstvo je, da ni nujno, da ti pokaže po prvem dnevu izostanka M. Mogoče je pa le hormona še premalo.. Ravno moja sodelavka je delala na prvi dan izostanka in ji ni nič pokazalo, šele po parih dneh je bil test pozitiven! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 10:07:12
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika Pri meni je First sign negativen, Babycheck pa pozitiven.. tko da verjetno nisem mimi_ka upam da maš ti lepše novice A reeees? Pa ne no tudi pri tebi samo če je bil babycheck pozitiven, ni še vse izgubljeno, po moje. Ti jo itak ne pričakuješ šele jutri in mogoče ni še dovolj hormona, zato je fs negativen..počakaj še dva dni, če je ne dobiš, pa ponovi s fs ali cb, ki sta bolj zanesljiva. Bom stiskala pesti zate če ne pa se bova družili še v marcu in nama bo prav tako lepo Jaz sem tudi first sign naredila, clear blue nisem niti odprla, se mi zdi brez veze..ko mi je par mesecev nazaj isto zamujala dva dni, je bil first sign negativen in še tisto popolne se mi je vlila. Zdaj pa je ni od nikoder, samo ti krči in boleče joške še vedno pa saj vem da je vse to samo psiha. No jaz upam, da čim prej pride.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 10:12:16
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar mimi_ka žal mi je . Sicer še ni čisto stran vrženo upanje, dokler ni . Testi lahko pokažejo tudi malo kasneje. Če pa slučajno to drži, potem bomo pa v marcu v skupnih bojih in bomo v pomlad stopile z zelenim seznamčkom Allstar hvala jaz sicer dvomim, da bi bil test napačen, ker je danes 29 dan in najdlje sem imela cikel 30 dni, pa tudi takrat je bil test negativen in se mi je isti dan ulila. Saj v bistvu me bolj kot to, da je negativen, mori to, da še vedno ni upam, da se do jutri prikaže.. Seveda se vam pridružim v marcu, mi ne preostane drugega tudi jaz upam, da bo marčevski seznamček bolj zelen, ker ta februar je porazen
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 10:16:09
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 mimi_ka nočem zbujat kakšnih lažnih upanj...ampak dejstvo je, da ni nujno, da ti pokaže po prvem dnevu izostanka M. Mogoče je pa le hormona še premalo.. Ravno moja sodelavka je delala na prvi dan izostanka in ji ni nič pokazalo, šele po parih dneh je bil test pozitiven! Držim pesti! Hehe Pikapoka pika, mislim, da midve ena drugo tolaživa saj dokler je ni, si pa res lahko privoščiva še malo upanja in fantazije je pa res, da dokler je ni, je vse mogoče..ampak pri meni sem skoraj sigurna, da ni dosti šans, ker zaradi o testov, vem da je bila o že 15 dni od tega, tako da zdaj bi sigurno nekaj pokazalo po moje..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 11:04:20
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Mimi_ka pa si imela še kakšne znake razen teh "PMS krčev"?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 11:24:06
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 mimi_ka nočem zbujat kakšnih lažnih upanj...ampak dejstvo je, da ni nujno, da ti pokaže po prvem dnevu izostanka M. Mogoče je pa le hormona še premalo.. Ravno moja sodelavka je delala na prvi dan izostanka in ji ni nič pokazalo, šele po parih dneh je bil test pozitiven! Držim pesti! Hehe Pikapoka pika, mislim, da midve ena drugo tolaživa saj dokler je ni, si pa res lahko privoščiva še malo upanja in fantazije je pa res, da dokler je ni, je vse mogoče..ampak pri meni sem skoraj sigurna, da ni dosti šans, ker zaradi o testov, vem da je bila o že 15 dni od tega, tako da zdaj bi sigurno nekaj pokazalo po moje.. Ups Pikapoka, zdaj vidim, da sem te zamenjala za drugo pikopoko se opravičujem. Se vidi, da danes ni moj dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 11:27:56
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Mimi_ka pa si imela še kakšne znake razen teh "PMS krčev"? Te krče imam že od sobote, drugače pa me že več kot teden dni grozno joške bolijo in fuul so napete, ampak bolijo me skoraj vedno pred m, res pa da tako kot me zdaj, me niso še drugih znakov pa nimam prav nobenih. Če se mi ne ulije, bom čez ene dva dni naredila še enkrat test, čeprav mislim, da bi mogla prit kmalu glede na te krče. Verjetno je spet vse samo psiha kot ponavadi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 11:31:04
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Mah jaz sem prepričana da ni nič. Bi že mogel fs pokazat če bi bilo. tko da zdaj naj čimprej M pride da se neham skoz o tem razmišljat. Sem mislila da si bom delanje tretjega otročka bolj v easy vzela, pa sem še bolj grozna kot pri prvem.. mimi_ka bove pa drug mesec a ne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 11:48:30
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Hmm..počakajmo še kak dan :) držim pesti!!! Mene prsi bolijo že tudi ene 10 dni...od ovulacije dalje..in ne nehajo bolet! Pa slina v ustih se mi nenormalno nabira. Včeraj sem opazila še rumenkast izcedek.. Hkrati pa od prejšnjega petka bolečine, kot da bom vsak čas fasala M. Joooj, tej dnevi se nikamor ne premaknejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 14:22:00
|
|
|
|
mimi_ka
|
Pikapoka pika mislim, da imaš ti vseeno vsaj eno pikico upanja, ker jo šele jutri pričakuješ, tako da kar lepo počakaj še malo, mogoče te pa še preseneti drugače pa itak sem prepričana, da bo marec najin Pikapoka1980 vem vem kako se vlečejo ti zadnji dnevi, ampak saj bo, še par dni meni je sedaj še bolj smotano kot če bi jo takoj dobila, ker res ne vem kaj za vraga se dogaja no upam, da pride čim prej. Zate pa seveda sedaj sistakam pestke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 17:34:15
|
|
|
|
mimi_ka
|
Punce vem, da se mi verjetno že meša, ampak stvar je sledeča..test, ki sem ga delala zjutraj in je bil negativen, sem shranila. Ko sem ga čez približno eno ali dve uri pogledala, se mi je zazdelo, da vidim rahlo črtico. Zdaj sem ponovno šla pogledat in je ta zeloooo rahla črtica še vedno vidna vem, da po 10 ali 20 minutah test naj ne bi bil več veljaven, samo spomnila sem se, da je ena tu na rr imela podobno izkušnjo pred kratkim, pa sem pozabila katera..je katera med vami, ki se ji je kaj podobnega zgodilo, pa da je bila na koncu dejansko ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 17:47:05
|
|
|
|
Allstar
|
mimi_ka, jaz ti pravim, da še ni vse izgubljeno in da je še vedno upanje! Moji kolegici sta dva testa pokazala negativno in niti po 2 urah ni bilo črtice. Oba je delala po izostanku. Potem pa je 8 dan po izostanki CB pokazal + . Pa nočem dajati lažnega upanja, ampak jaz bi namesto tebe počakala, pa če ne bo M, ponovi jutri (če pa zdržiš čez 2 dni ) še en isti test, pa še kasneje CB, ker je CB najbolj siguren, ampak malih količin hotmona še ne zazna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 19:03:44
|
|
|
|
pikapoka pika
|
ja mimi_ka first sign si delala a ne? first sign se po mojih izkušnjah tud po parih urah ne pokaže druge črtice. vsaj meni ne, moj jutranji fs je še vedno čisto bel pa sem šla že stokrat pod vsemi koti in svetlobami pogledat, če se je kaj premislil. Tko da jaz mislim, da je mogoče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 19:08:14
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Jaz bom v četrtek še en test naredila, če slučajno ne bi dobila M do takrat. Za jutri mam prepoved delanja testov
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 19:26:37
|
|
|
|
Allstar
|
pikapoka pika res raje počakaj še kakšen dan, pa bo tudi tebi pokazalo veseli . Punce, vzdržite se s testi, samo same sebe mučite in trpinčite. Vem, da je težko, ampak gre ;). Predvsem.manj stresno je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 19:45:23
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Ja mene najbolj to ker mi je obakrat že 3 oz 5 dni pred izostankom pokazalo pozitivno,pol si pa mislim kaj pa če bo spet. Ne morem pa iz svoje kože, po moje se mi zrola od firbca, če ne bi vsaj en test pred izostankom naredila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 19:54:14
|
|
|
|
Amour
|
Mimika, meni je First sign tudi potem, ko sta mi CB navaden in Mullerjev vijoličen pokazala zeeeelo očiten plus oz "schwanger", pokazal reeeeeees šiiiiiiiiibko črtico ;) Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 23.2.2016 21:09:27
|
|
|
|
mimi_ka
|
Joj hvala vam punce res za spodbudne besede in vaše izkušnje. Zlate ste Allstar saj ne vem, jutri bo 30.dan, to je najdaljši cikel, ki sem ga imela do sedaj. Tako da če jo jutri še vedno ne bo, bom v četrtek naredila še ta clear blue, ki ga imam. Zdaj se mi je zdelo brez veze ga delat, ker je bil ta first sign negativen, dokler me ni zmedla ta rahla črtica Pikapoka pika pa tebi je first sign pokazal pozitivno že toliko dni pred izostankom ali si takrat delala kakšen drugi test? Amour a res? A ta first sign potrebuje toliko več hormona, da kaj pokaže? Nisem vedela, ker nimam izkušenj s temi testerji. V prvi nosečnosti sem drugi dan izostanka naredila cb in je bil lepo viden plus. Prej nikoli nisem naredila nobenega testa. Ahhh koliko problemov zaradi enga testa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 24.2.2016 6:27:36
|
|
|
|
pikapoka pika
|
Ne first sign, Babaycheck mi je takrat pokazal tok prej, enkrat źe 10 dni po O, drugič pa 12 dni po O. in črtice so se dnevno debelile. Kadar pa nisem bila noseča ni pokazal nič. Ne vem zakaj po 2. porodu vedno nalulam črtico na babychecku, ali so testi zdaj malo drugačni ali pa mene kaj hormoni hecajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016 24.2.2016 6:40:02
|
|
|
|
pikapoka pika
|
First sign je pa pokzal kakšen dan ali dva prej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Prekrivalo za striženje, ki lovi laseabeeAli bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?Da (
35%)
Ne (
53%)
Ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 75Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!